SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2012. február 1., szerda

MAGYAR ROMA VEGYES HABIRU CSALÁD A JÖVÖ TERVE


Orbán kormánybiztosa: tömeges magyar-cigány esküvők kellenének, nem rossz az az asszimiláció...
"Mennyi tehetséges ember van cigány: muzsikus és a többi, nem rossz az, ha a népek keverednek!" - jelentette ki Kerényi Imre alaptörvényért felelős miniszterelnöki kormánybiztos (korábban MSZMP-s, chartás aktivista stb.) Bencsik András Demokrata Kör című kormányülep-tisztogató műsorában tegnap.
Mivel a kormánybiztos nem volt túlságosan meggyőző a hosszú felsorolással ("muzsikus és a többi") javasoljuk, - egyben jó példát is mutatva - vegyen feleségül egy avasi cigányasszonyt, s költözzön be szépen a családba, hogy háborítatlanul, a "tiszta forrásnál" kutathassa, milyen más tehetségekkel bíró cigányok színesítik hazánkat - egy komolyabb érveléssel, kimerítőbb felsorolással talán több fideszest meg tud győzni a cigányokkal való házasságkötés helyességéről...
Segítünk is Kerényi elvtásnak, a figyelmébe ajánlva az alábbi tehetséges cigánylányt (ne tévessze meg az, hogy még mindig az iskolapadban ül, rég elmúlt már 18 éves):
Alább a videorészlet, a teljes adás megtekinthető itt. Azoknak ajánljuk, akik egy kis elrettentő nosztalgiára vágynak: ha "hiányzik" a kommunizmusból ismert vezetődicsőítés, netán szeretnék megtudni, milyen lehetett Rákosi alatt, akkor mindenképpen szánjanak időt rá. Kiderül többek között, hogy Schmitt Pál ártatlan, mert nem szándékosan vett át 180 oldalt a bolgár sportkutató könyvéből, ezért a Demokrata Tarts ki, Elnök Úr! címmel szentelt összeállítást ezen ártatlanság bebizonyításának. Megéri megnézni, tényleg.
De előbb lássuk, miért kell örülni a cigányok szaporodásának, hogyan lesz belőlük erőforrás:
(Kuruc)