SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2012. február 20., hétfő

MINDENKI MEGY A KERESZTRE *GOJOK *


EU-érett zsidók üzenete a kereszténységnek Jeruzsálemből: "Jézus, a k...a Mária fia", "Megfeszítünk benneteket!"
EU-érett, toleráns zsidók ismét Jeruzsálemből üzentek a másságot nem tisztelő, antiszemita, intoleráns kereszténységnek. A zsidó telepesek és a velük rokonszenvezők most már nemcsak az iszlám vallást, a palesztinai arabok vallási és nemzeti érzéseit gyalázzák meg, hanem a keresztényeket is mocskolják.

„Jézus, a kurva Mária fia” olvasható a baptista templom falán
Nyugat-Jeruzsálem (a szent város izraeli része) Rehávia nevű negyedében levő Mordeháj Nárkisz utcában ma reggel a baptista templom gondnoka héber nyelvű gyalázkodó föliratokat talált a falakon és Isten hajlékának bejárati ajtóján, s a felekezet tulajdonában levő három személygépkocsi gumija pedig ki volt szúrva – számol be részletesen, videóval kiegészítve a Válláh!Hádásot héber nyelvű hírportál.
A héber föliratok ezúttal is mély toleranciáról és kulturáltságról tesznek tanúbizonyságot. A jeruzsálemi baptista templomot már 2007-ben is meglátogatták a kiválasztottak, ám akkor nem elégedtek meg a föliratos üzenettel, hanem föl is gyújtották az épületet. A ma éjszaka fölírt üzenetek így hangzanak: „Halál a kereszténységre!” (מוות לנצרות), „Árcédula” (תג מחיר), Jézus, a k...a Mária fia (ישו בן מריה הזונה) és „Megfeszítünk benneteket” (נצלוב אתכם).

A templomot 2007-ben föl is gyújtották
Alig két héttel ezelőtt a szintén nyugat-jeruzsálemi, a mostani gyalázkodás helyszínétől nem messze, a görög ortodox keresztény Kereszt kolostor falára, valamint az előtte álló gépjárművekre írtak kereszténygyűlölő héber nyelvű föliratokat az EU-érett zsidók. Az egyik autóra a következő föliratot pingálták: „Jézus megdöglött” (ישו התפגר)

„Jézus megdöglött”, jelentik be az EU-érettek héberül
Várjuk az elhatárolódásokat azoktól, akik Budapesten, Berlinben és másutt a magyarság intoleranciájáról és idegengyűlöletéről szoktak szimpóziumokat tartani. (Mert olyan sok a közös bennünk...)
Hering József – Kuruc.info


További részletek: http://kuruc.info/r/6/92369/#ixzz1mx5Y4dAQ