SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2011. június 2., csütörtök

Egy amerikai emésztőgödörbe.*Amerikai Népszava *


Potyka bácsi, avagy pillantás egy amerikai emésztőgödörbe

2011. május 29.

gardahatak.jpgAz Amerikai Népszava nevű hírportál csütörtökön Nyilas atrocitások a Képíró-perben címmel rövid beszámolót tett közzé arról, milyen zsidózás, uszítás zajlik a Fő utcai tárgyaláson. Bizony, nyilasok grasszálnak a tárgyalóteremben és a folyosón, s a zsidós kinézetű embereket inzultálják. A beszámolóhoz egy képet is mellékelt az említett honlap – a Potyka bácsiként ismert Porubszky Istvánról.
Volt régen egy Amerikai Magyar Népszava című újság, még a 19. század végén alapították kivándorolt magyarok. A lap kalandos történetének ismertetése most nem feladatunk, csupán arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy az utóbbi időben a fenti című internetes újság új arculatot öltött, s nevet is változtatott: ma már csak „Amerikai Népszava”. Kimaradt tehát a címből a „Magyar”, ami persze nem meglepő: az Amerikai Népszava feliratú emésztőgödörben ugyanis magyar ember nem úszkál. „Magyaros” nevűek viszont igen.

Ez az emésztőgödör olyanokkal van tele, mint például Bartus László, Ungvári Tamás, Para-Kovács Imre. Igazi törzsökös magyarok. A lap támogatói is ősi magyar családok leszármazottai. Íme néhány történelmi név: Molnár Mirjam, David Steinberger, M. H. Sternberg, John és Jolie Fürst, Mrs. Goldenberger, Aurelia Schwarz, Edith Breitner. Nem sorolom tovább, nehogy a kedves Olvasónak álmatlan éjszakája legyen.

Ma engedtem a csábításnak, s hosszú idő múltán belepillantottam ebbe az emésztőgödörbe. S leltem benne valami érdekesen büdöset. Idéztem már a lelet címét: „Nyilas atrocitások a Képíró-perben”. Ezzel a címmel közöl az Amerikai Népszava egy rövid részletet a Hetek című, cionrasszista hitgyülis hetilapból. (A Hetek legfrissebb számában olvasható írás ismertetésére az elkövetkező napokban még visszatérek.)
A rövid részlet végén azt olvassuk, hogy a Képíró Sándor elleni per egyik tárgyalásán az Új Magyar Gárda pólóját viselő személyeket a bíró „felkérte az átöltözésre, így a legutóbbi tárgyalás résztvevői többek között a már csaknem feledésbe merült Potyka bácsi (Porubszky István János), a Konzervatív Antibolsevista Szövetség tiszteletbeli elnökének meztelen felsőtestét is megcsodálhatták”. Igen, ez május 24-én történt, jól emlékszem a jelenetre, én is a „csodálók” között ültem.

Zárójelben írtam már, a Hetek cikkével majd később foglalkozom. Ezeket a sorokat csak azért körmölöm, mert az amerikai emésztőgödörben egy fénykép is látható a cikkrészlet fölött: a Potyka bácsit ábrázoló kép – nem is kell mondanom – nem a tárgyaláson készült, s a Hetek című lapban sem szerepel. Az Amerikai Népszava bizonyára azért közölte illusztrációként, mert a felvételen a riadalmat keltő gárdista öltözéké a főszerep, s Potyka bácsin is félelmet keltő ruhadarabok és „jelképek” láthatók.

Kérdezhetné a kedves Olvasó: mi köze ennek a Képíró-perhez? Csak annyi, hogy a hitgyülis szennylap írása szerint Képíró Sándor „újnyilas barátai” is gárdisták (vagy újgárdisták), akik „hőbörgéseikkel és izomzatukkal próbálják megfélemlíteni a csendes többséget” a tárgyaláson (hogy ez színtiszta hazugság, azt talán fölösleges mondanom).

S most érkeztünk el a lényeghez. Az említett kép alatt aláírás is olvasható, kiötlője bizonyára azt gondolta, nagyot szellentett vele. Az aláírás így szól:

„Potyka bácsi, aljas Porubszky Miklós előkászálódott a történelem emésztőgödréből.”

Írja mindezt az amerikai emésztőgödörben tempózó, bizonyára „magyaros” nevű tollnok, akit vélhetően nagyon bánt, hogy az amerikainépszavás társulat tényleg nem fog soha előkászálódni ebből a rettenetes mély pöcéből.

Nos de milyen név is szerepel a képaláírásban? Porubszky Miklós. Az mög kicsoda? A képen ugyanis Porubszky István látható. És ugye nem mindegy, hogy Miklós vagy István. Vagy hogy a népszavás legények is értsék: nem mindegy, hogy Shlomo Kohn vagy Nathan Kohn.

Amúgy büszke lehet Porubszky István, hogy az amerikai emésztőgödörben így számon tartják őt a kiválasztott, felsőbbrendű pöcelakók. Náluk a gyűlölet az irigység csalhatatlan jele: bizonyára Potyka bácsi meztelen felsőtestén ámultak el...


Falusy Márton - Hunhír.info