SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2012. március 24., szombat

2012 egy redkívülien fontos év lesz*bum bum bum>


 2012 egy "redkívülien fontos" év lesz

Az izraeli védelmi miniszter Ehud Barak egy német tévéadásban azt mondta, hogy a 2012 egy „rendkívülien fontos” év lesz Irán ügyében. Egy lehetséges támadás, egy „műtéti közbeavatkozás” iráni célpontokon nem hetek, de nem is évek kérdése.
Azt akarják beadni a népnek, hogy Obamát érdekli a választások eredménye és, hogy Ő dönt az elkerülhetetlen támadás időpontjáról…de mi tudjuk, hogy az utasítást City of Londonból kapják, mint mindenki más is.
Vitát csak azért színlelik, hogy Amerika áldozatként szerepeljen a háborúban. Majd amikor Izrael idő előtt megtámadja Iránt, aki megtorlásként kilő egy jenki hadihajót, ezzel az USA automatikusan belerángatja magát a konfliktusba, de még mindig úgy léphet fel, mint a békességet szerető és akaró vezető hatalom….mint az Omen 3-ban a Torn vállalat.
Ehud Barak elmondta, hogy még várnak, hogy hassanak a szankciók, de már nem sokáig.
Közben sok találgatás van arról, hogy mikor kezdődik az Izraeli támadás.Volt aki a holdtalan éjszakák körüli időpontokra tette, de asztrológiai szempont nézve pontosabb időszakot állapíthatunk meg: az egyik április közepe és május közepe közötti időszak, a második a július és végül a szeptember még ami szóba jöhet, de tudjuk mint mondott a vak ember, …hogy majd meglátjuk.
Pár hónapja még azon ment a találgatás, hogy támadnak-e vagy sem, de mára már elkerülhetetlennek látszik a háború...és mi lesz annak a következménye? Izrael szerint Irán nem fog válaszolni, de a Pentagon titokban egy ilyen szcenárióra készült, ebből is látszik, hogy egy igen komoly háborúra kerekedhet ki, no meg abból, hogy rengeteg hadihajót és egyéb más katonai eszközöket telepítenek a térségbe.
Mivel a térség olajszállításban stratégiai fontosságú, egy ottani katonai konfliktus bedöntheti az olajalapon működő gazdaságot és társadalmat és az, hogy "válság", az igen gyenge szó arra, ami bekövetkezhet.
A rabszolgaként dolgozó ember mindenképpen meg szívja háború nélkül is ...ez alap, de Kínát nem fogja érdekelni a látszólagos béke, Ők egy kicsit másként fogják lereagálni a legfőbb energiaforrásuknak korlátozását...de ezt decemberben megüzenték.
írta: AnathDas, 
Aranykor