SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2012. március 19., hétfő

Az Iráni atomprogram elleni szankciók**A VÁLASZ*


Az Iráni atomprogram elleni  szankciók egyik része  Irán SWIFT(nemzetközi bankközi pénzforgalmi rendszer) azonosítójának felfüggesztése.
Azzal hogy Irán megkapta ezt a "megtiszteltetést" az EU-részéről, teljesen lehetetlenné vált Irán számára a banki tranzakciók lebonyolítása.
"Azt javasolnám a nyugatnak, hogy ezúttal vegye figyelembe , hogy Irán nem blöfföl, hanem valóban készül lezárni a szorost! -- mondta el Ali Afla volt hírszerzési miniszter és Irán szóvivője.
A Debkafile információi  szerint Irán bőven rendelkezik annyi tartalékkal hogy ezt  bármikor megteheti.
A Hormusi-szoroson halad át a világ kőolaj-exportjának több mint a 17 százaléka. Néhány regionális szakértő szerint ezen a ponton már elkerülhetetlen egy katonai konfrontáció Iránnal szemben.
Hatalmas nemzetközi flotta települt már a térségbe, s úgy tűnik a nyugat készen áll beavatkozni a kellő pillanatban. Jelenleg három Amerikai és egy Francia repülőgép-hordozó anyahajó állomásozik a térségben és még több amerikai, izraeli, francia, holland, német, s brit hadihajókat, valamint aknaelhárító hajókat és aknaelhárító-helikoptereket is fognak odatelepíteni hamarosan. Ezekről már korábban hírt adtam.
Nemrég olyan hír keringett a neten, mely szerint  izraeli és amerikai titkosszolgálat hírszerzése nem tudja igazán bebizonyítani, hogy Irán atombombát gyártana, de már ezt is kikezdték azzal, hogy a forrást kezdték fikázni. A másik nagyon fontos megemlíteni, hogy egy hete kb. Henry Kissinger nagymester azt mondotta, hogy a hírszerzések jelentéseit nem kell figyelembe venni, elég ha abból indulunk ki, hogy Irán atomb. gyárt....súlyos.
A Hormuzi-szoros válság...úgy néz ki, hogy nem kell ide az atombombával való gyanúsítgatás trükk, mert Iránt a gazdasági embargó is kikezdi, ahol elfog pattanni a húr és ahogy ígérték lezárják a szorost kb. 1000 aknával, amit ezek szerint most készítenek elő, s nem véletlen a hajhóhad felvonultatása a szorosnál....semmi sem véletlen főleg a világeseményeiben, amiket korábban már megterveztek.
Ez a perzsákkal való konfliktus terve már kilenc éves  és egyre közelebb vannak annak megvalósításához. Az előző bejegyzésben asztrológiai szempontból is megvizsgáltam a helyzetet, miszerint az olajszállításban a tavasszal komoly problémák adódhatnak és ennek a következtében a globális gazdaság még mélyebbre süllyedhet. A tavalyi Bilderberg-győlésen az is volt a terv, hogy az olajárakat az egekbe lövik  egy közel-keleti válság során.


ARANYKOR