SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2011. május 29., vasárnap

DAVID IMMOBILIENBÜRO *CSAK HABIRU ÜGYFELEKNEK .*



Diszkriminálják a magyarokat Magyarországon

2011. május 27


Egy zsidó tulajdonban lévő ingatlaniroda hirdeti magát az interneten. Honlapjukon egyértelműen kifejtik: csak zsidó ügyfeleket várnak. És mindez Magyarországon.

Nem egyedi annak a zsidó ingatlanirodának az esete, amely az interneten hirdeti magát. Az ominózus cég vezetője bemutatkozójában fontos elmeként említi azt, hogy ő egy zsidó ember, akinek nagyszülei holokauszt túlélők voltak. Az iroda 2009-ben kezdte meg működését Bécsben és Hegykőn. Bécsben csak telefonon és online lehet őket elérni, Hegykőn viszont irodájuk is van.



Kis és nagy értékű ingatlanokat értékesítenek, mindössze egy kikötésük van: a befektetőnek vagy a vásárlóak zsidóknak kell lenniük. Az iroda kifejezetten ezt az irányt képviseli, céljuk, hogy ezt az ideológiát képviselő emberek egymásra találjanak az üzleti életben. Kiemelik, hogy az ügyfelek náluk biztosan nem találkozhatnak antiszemitizmussal, csak zsidó befektetői csoportokkal.




Hogy történhet meg ez Magyarországon, hogy a földünkkel, ingatlanjainkkal zsidó üzletemberek kereskednek és egyetlen kikötésük van: az ügyfélnek zsidónak kell lennie? Ez nem más, mint nyílt diszkrimináció, a magyarokat saját hazájukban kirekesztik.

S.SZ.
barikad.hu



DAVID IMMOBILIENBÜRO Rabensteiner & Keglevich

Jüdische Internet-Seite (Zsidó internet oldal)

Na ezért kell mind egy szálig eltakarítani ezeket!

Shalom Alechem Béke Tisztelettel Hölgyem/Uram.
Köszönjük, hogy időt és lehetőséget kapott irodánk a bemutatkozásra. Ezúton tájékoztató levelünket megfogalmazzuk mint a cégvezető és helyettes.
Én a cégvezető Pécsett születtem zsidó ember vagyok a nagyszülők által holokauszt túlélő 1944-45 Pécsett 4-dik Csendőr kerület Mártírok útja.

Lelkiismeretesen és online dolgozunk. Hétfő - Péntek 09 - 17 között. Feleségem a cég helyettese telefonon fogadja a befektetők jelentkezését. Illetve az e-mail címünkre kapott levelekre válaszol.

Irodánk 2009 áprilisában kezdte meg tevékenységét mint bécsi és hegykői ingatlanközvetítő iroda. Bécsben internetes oldalunk müködik, Hegykőn telephelyünk van a DREI HUSAR kft. Ezen kívül az egész ország területén a nagyobb értékü akár € 1-2 millió és kisebb objekteket is ajánlunk ki bővűlő olvasóink részére külföldre.

Cégünk az egész világon elsőként lehetőséget kapott a bécsi Jüdischekulturschrift DAVID katalógusban a megjelenésre kizárólag itt hírdethetjük tevékenységünket. Ennek folyómányaként Magyarországon a megbizási szerződéseinket ingatlanközvetítésre megkötni kizárólag a DAVID IMMOBILIENBÜRO Rabensteiner & Keglevich néven alkalmazzuk. Ehhez 6 nyelvű internetes oldalt müködtetünk plusz Magyarországon. Tapasztalataink szerint szükség van a munkánkra a külföldi befektetők részére. Ez inteziv telefonos és internetes kapcsolat teremtési szándékuk. Melyben megerősítenek minket minden nap a befektetők igényeikről. Ezért kérik a segítségünket.





Önöket tájékoztatjuk leendő ügyfeleinket. Kimondottan a zsidó befektetők részére szeretnék értékesíteni ingatlan. És mi kifejezetten ezt az írányt képvíseljük így tudtunk az üzleti életben egymásra találni. Antiszemitizmussal tehát nem találkozhat a cégünk palettáján található ügyfeleink ingatlan tulajdonosok között. Zsidó befektetői csoportok.

Szeretnénk olyan reklámot továbbra is kialakítani folyamatosan. Izrael EILAT Sopron Magyarország Testvérváros 2005 évtől. 19 km-re van irodánk a várostól. Bécs felé utazunk sokat. Mivel ennek van a legnagyobb realitása jelen körülmények között. Mert információink szerint az Europai Unió mediterán szárnyához Izrael kapcsolódott. Illetve az Europai Unió tagállamaiban is szeretnénk zsidó befektetők részére német nyelven hírdetni. A bécsi oldalunkat az ausztriai partnereink segítőkész munkája által.

A levelünket fogadják bizalommal. Reméljük elsősorban megtekintik bécsi weboldalunkat. A közös együttmükődés elérésének céljához. A befektetők és tulajdonosok részére.

Avahat Hasem Isten Szeretettel:

Frau Direktor Susanne Rabensteiner & Herr Direktor Norbert Keglevich

Forrás: Link