SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2011. május 19., csütörtök

KÖNYV ÉS FILMAJÁNLO *EGY FÖLDÖNKIVÜLI LÉNY VALLOMÁSAI *







EGY FÖLDÖNKIVÜLI LÉNY VALLOMÁSAI
1 ,2 RÉSZ .LETÖLTHETÖ.
AJÁNLOM FÖKÉP AZ ELSÖ RÉSZT .




http://www.valosag.net/INUAKI_1.pdf

http://www.valosag.net/INUAKI_2.pdf

EHHEZ KAPCSOLODO FOLYTATÁS .

http://www.valosag.net/DAVID_VALASZAI.pdf

http://www.valosag.net/2009-2021_ELET_A_FOLDON..._MERRE.pdf

MAGYAR NYELVÜ
*********************************************************




TRIANON FILM.

            A Mozi változat 128:32 perc (655 MB)


Dr. Padányi Viktor: Így történt (MP3)


******************************************************************************

A Csillaggyermek-koponya (magyar feliratos)


Ez a koponya lehet az első igazi, tudományos bizonyíték földönkívüli lények létezésére. Mi több, az emberi faj eredetére és evolúciójára is új fényt vethet. Egyes szerzők már régóta boncolgatják az ember "földönkívüli" eredetét, miszerint fejlődése során külső erők genetikailag manipulálták az emberiséget kényük-kedvük szerint. Ezek után nem kell meglepődni, ha olyan lényekkel találkozunk majd egyszer, akik hasonlítanak ránk (már most is rengeteg ilyen beszámoló van). A kérdés nem az, hogy miért hasonlítanak ránk, hanem hogy mi miért hasonlítunk rájuk.

Olvasnivaló a témában:
  • William Bramley - The Gods of Eden
  • Michael Tsarion - Atlantis, alien visitation and genetic manipulation

Egy kis magyarázat a videóhoz:

Mitokondriális DNS: a sejt energiatermelő szervének (mitokondrium) DNS-e, mely csak az anyától (a petesejtből) származik, mivel a spermiumból nem jut be mitokondriális DNS a megtermékenyítés során a petesejtbe

gélkép: DNS darabok méretbeli elválasztására használt módszer végeredményéről készült fotó
*******************************************************************************

Ébresztőfilm - magyar feliratos

Egy nagyon jó összefoglaló film tekinthető meg ezen a linken az Új Világrendről és az elit világuralmi tervéről. Sajnos a beágyazás le van tiltva, ezért nem tudom ide berakni. Köszönet PirusPirulának, hogy elérhetővé tette magyarul, Youtube-csatornáján számos érdekes videó található még ezen kívül.

A film teljes terjedelmében letölthető, ezen az oldalon vannak a letöltési linkek:

http://pirospirula.blogspot.com/2010/10/ebresztofilm.html
**************************************************************************

Tobozmirigy és a harmadik szem






*******************************************************************

Immár 9 éve néznek minket hülyének

Ma van az évfordulója a 2001. szeptember 11-i kontrollált épületrobbantással összekötött színjátéknak. Az igazság kezd a felszínre bukni, mi sem mutatja ezt jobban, mint az, a témáról szóló sajtókonferencia, amiről számos fontos médiában jelent meg beszámoló. Az Építészek és Mérnökök a 9/11 Igazságért nevű amerikai szakmai szervezet (honlap) konferenciájáról számos hírügynökség számolt be, részletezve a hivatalos magyarázatot megcáfoló bizonyítékokat is (pl. itt és itt). Ez volt az első eset, amikor a hivatalos 9/11 mesét megkérdőjelező nézőpont kerülhetett reflektorfénybe és ne felejtsük el, hogy egytől egyig szakemberekről van szó. A kuruc.info nevű oldalon (aminek a stílusával nem értek egyet, viszont az kétségtelen, hogy nagyon sok mindenben igazuk van) is található egy hosszú és kiváló, magyar feliratos dokumentumfilmekkel fűszerezett cikk (itt) a 9/11 átverésről. Az biztos, hogy bárki, aki vizsgálni kezdi a 9/11 témát, előbb-utóbb arra a következtetésre jut, hogy bizony ugyanazt játszották el, mint Hitler a Reichstaggal, csak itt 3000 áldozata is volt és enyhén szólva látványosabbra sikerült.

9/11 rejtélyek - Hogyan verték át az egész világot? (magyar feliratos)


Loose Change - 2nd edition (magyar feliratos)



************************************************
További 9/11 érdekességek:
http://magtar.atw.hu/cikkek/tmsz/szept11.htm

******************************************************************
 

Kymatica (magyar feliratos) - teljes film

A népszerű Ezoterikus Agenda című film (aminek úgy tudom, nincs még magyar felirata) folytatásaként, ezen film középpontjában az emberi és az egyetemes tudat áll. A Kymatica mélyebbre megy a valóság metafizikai szerkezetébe és összekapcsolja az ősi mítoszokat és a történelmet a modern társadalom és a politika módszereivel.

(Elnézést a kisebb elcsúszásokért, darabokból lett összerakva a film, és úgy néz ki, hogy a feliratot is erre az összerakott változatra készítették, mert ez az elcsúszás a feliratfájlban is megjelenik néhol, mintha az a film része lenne. A hibamentes verzióhoz nem találtam passzoló feliratot, aki tud ilyenről, kérem jelezze.)
FORRÁS