SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2011. május 21., szombat

HEKUS NEKED MA KUS .




Munkaharcra fel !

 

 

A rendszer úgy működött a rendszerváltás óta, hogy a 40-es korosztályt ki kell söpörni, mert megbízhatatlanok, mert előző rendszer termékei, meg aztán fő szempont volt az is, hogy ne nagyon tudjanak az olajos és egyéb politikusokat is keményen érintő bünügyekben dolgozni, had csinálják a nyeretlen felszerelők és bukta az ügy a bíróságokon, ők meg vigan laholászhatnak és élősködhetnek tovább. Itt is ülnek a nyakunkon hosszu évek óta.

Szóval a rendőri munkához értőket folyamatosan söpörték kifele. Mindez azért történt, mert a maffia az már egyre épült be a politikában, mára megítélésem szerint sajnos már ott is van.

A rendőrségre, azok munkavállalóira azért száll rá a fidesz, mint maci a lépesmézre, mert nekik sem érdekük, hogy erős, rendet teremtő rendőrségünk legyen.

Hát nézzétek meg, hogy csak beszélnek erről, a Pintér az megy mindenhova és mint egy kofa osztogatja az észt, de azon kívül, hogy mutogatja magát a sajtóban, meg szépeket hazudik, meg mondja, hogy osztán nem, mert nem ígér semmit, igy oszt őt nem is lehet kérdőre vonni. Sunyi és alattomos, mert közben a háttérben minden követ megmozgat, és minden eszköze megvan rá, hiszen az ő kezében összpontosul a titkosszolgálat is, hogy egyre nagyobb zürzavart csináljon Magyarországon. Miért? Azért mert valóban ahogy a főtitkár írta az ország kiárusítása folyik.

Lehet itt hátrafelé mutogatni az MSZP-re. Igen felelősök bizony ők is, de a politikai felelőssége a FIDESZ-nek is megáll, főleg ha az utóbbi 1 évet értékeljük. Jól látható, hogy mindegy az, hogy MSZP,FIDESZ, vagy más párt. Ők már régen eladtak bennünket.

Szóval elküldték a szürkeállományt, mehettek nyugdíjba és mindjárt nem ment az olajos ügyek felderítései, mert a kezdő rendőr, nyomozó csak nézett mint a moziban és azt csinálta amit a nagy vezetők mondtak neki, mert hát nem volt tapasztalata. Lásd a hugyos tábornok esetét, ő volt a Központi Bünüldözési Igazgatóság(KBI) vezetője. Minden olajos ügy oda futott be, a megyéktől vették el az ügyeket és vitték fel, ahol szépen hamvába el is halltak.

Tudtommal a tettrekészek főtitkára is több olajos ügyet deritett fel, amit aztán elvettek a megyétől és a KBI-n kezdő rendőrnek adták át, amiből rögtön nem lett ügy. Sőt ugy tudom, hogy a főtitkárnak akkor az ügyészség rásban tiltotta meg, hogy tovább nyomozzon az ügyben.

Na most ez a hugyos tábornok tudtommal most a Pintér tanácsadója, aki egyébként elmondása szerint több alteregóval is rendelkezik.

Tehát a rendőrségen belül tapasztalat pedig nem volt, ha meg volt, mindjárt nem kapott olyan ügyet, vagy éppen elvették tőle, vagy eljárásokat generáltak ellene a bünözői körök, hogy érdemi munkát ne tudjon végezni.

A rendőrség 1989 óta bizony a fehérgalléros bünüzésben tehetetlen volt, annak egyes vezetői pedig maguk is a maffia irányába sodródtak. Lásd Berta Attila volt BRFK vezető esetét, de sorolhatnánk, hogy kikre és milyen formában épültek rá, meg az is köztudomásu, hogy hirtelen "megtollasodtak" egyes magas rendőri vezetők.

A jelenlegi fidesz pedig a kollektiv büntetést emelte törvénnyé tovább alázva a rendőröket. A 2006-os eseményeknél valóban sorozatos törvénytelenségek történtek felsőbb rendőri utasításra. SAhelyett, hogy ezeket felderítették volna az összes rendőrt megalázták a semmiségi törvény elfogadásával, ezzel pedig erőteljesen gyengítették a szakmai munka hatékonyságát. Vajon miért is?

A mostani belügyminiszter 163 ezer forint nyugdíat kap. Amikor elment ettől kevesebb volt neki, mégis most milliárdos. Vajon miből? Gondolkodjunk!

A többség akit nyugdíjba raktak nem lett milliárdos.

Tehát folyamatosan maga az állam szelektálta le a legjobb középkorú szakembereket.

Most pedig elterelő hadmüveletet hajt végre a politika Az elterelés annak köszönhető, hogy óriási felháborodást váltott ki a nyugdíjak elvétele. Miutén ezt észlelték hogy egyszerre nem megy a kifosztásunk, így most váltottak és retorikájukban a rendőröket támadják be. Pintér rohan és megegyezik több fideszes önkormányzattal, hogy a tűzoltókat elaltassa és leválassza a rendőröktől és elkezdik kommunikálni, hogy a tulórapénzeket fizetik. Eddig ennek az ellenkezőjét mondták. Ez mutatja azt, hogy most a szalámitaktikát kezdték el alkalmazni.
.

Tévedés azt hinni, hogy csak a rendőrök nyugdíját veszik el, de retorikában rájuk akarják verni a balhét.

A beterjesztésés a FIDESZ terve az egyértelmű,

MINDEN NYUGDÍJAS MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR NYUGDÍJÁT ELFOGJÁK VENNI!!!!

Miért veszik el mindenki nyugdíját és miért visszakozott Lázár magyarázva a beterjesztését?

Azért, hogy megosszon, mert rájöttek, hogy ebbe így belebukhatnak, tul nagy az ellenállás, ezért most a rendőröket vették górcső alá.

Először a fegyveresektől veszik el, most ez a koncepció, gyorsan váltaniuk kellett, és folyamatosan nyomatják a hazugságaikat.

Amikor a fegyveresektől elvették a nyugdíjakat, mert ez bizony nemcsak a nyugdíjasokra vonatkozik, hanem a most lévő és dolgozó rendőrökre, rendvédelmi dolgozókra is, elindul a tömeges leszerelés. Tehát a közrend közbiztonság fenntartása már nem lesz tartható.

Na, ekkor hívják be az idegen katonai, rendőri erőket, közben széttárják a karukat, hogy sajnos, ti nép, ti akartátok ezt, mi pedig vigyázunk a ti biztonságotokra.

Miután a nyugdíjasok ezen szegmentjét a rendévelmiseket ledarálták,és behívják az idegen erőket, na akkor jön a többi nyugdíjas sorra, tőlük is elveszik a nyugdíjat és már akkor idegen karhatalommal zavarják ki őket az utcára. Az idegen karhatalom törvénybe van iktatva, annak behívását is jogszabályilag megteremtették. Egyedül a tettrekész tiltakozott ellene, de mégis átvitte a FIDESZ,

Tehát senkinek ne legyenek illuziói. Itt bizony kőkemény földfoglalás zajlik és ideje lesz felébredni, mert a parlamentben ülők most árusítják ki végképp a hazánkat.

Földönfutóvá válunk saját hazánkban, ez a céljuk és éppen a fegyveresek azok, akik erőt tudnak felmutatni és most Lázárék elszigetelni akarják őket a néptől, csak az a baj, hogy annyira átlátszóan hazudtak, hogy kezdenek látni az emberek.

Én megyek és nem hagyom a családom, ennek a politikusi bagázsnak el kell takarodnia a közéletből.

Aki pedig továbbra is tétlenkedik és várja azt, hogy más kaparja ki neki, az később nagyon megbánja, mert hallgatásával nemcsak a többi, de saját vermét is megásta. Ezt soha senki ne feledje
2011. 05. 18. - 01:39

Link

Ez csak a kezdet

A jelenleg szolgálati nyugdíjban lévők jelentős része most is aktívan dolgozik, és nyugdíja mellett extra jövedelemhez jut. A kormány elvárja, hogy akinek jövedelme van, az ne várjon szolidaritási alapú ellátást is, nyilatkozta a hvg.hu-nak Talabér Márta fideszes parlamenti képviselő.





hvg.hu: Lázár János és Balsai István múlt hét pénteken benyújtott alkotmánymódosítási javaslata rögzítené, hogy a jövőben csak az kaphat nyugdíjat, aki betöltötte az általános öregségi nyugdíjkorhatárt. Eredetileg arról volt szó, hogy a korábbi juttatásokat akár teljes mértékben is megvonhatják a korengedményes nyugdíjasoktól, az előnyugdíjban, bányásznyugdíjban, szolgálati nyugdíjban, rokkantsági, baleseti rokkantsági nyugdíjban vagy más ilyen ellátásban részesülőktől. Ehhez képest most ott tartunk, hogy garantálják a nyugdíjakat az 57 év felettiek számára. Miért változtattak, megijedtek az emberek haragjától?
Talabér Márta: Sok olyan kérdés hangzik el, amely vagy félreértés, vagy félretájékoztatás miatt kaphat olyan felhangot, hogy „megijedtünk”. Különösen úgy, hogy eleve nem is volt szándékunk mást mondani, mint amit ismernek. Tisztázzuk: a nyugdíjasok 86 százaléka már betöltötte az öregségi nyugdíjkorhatárt, az ő helyzetükben nem lesz változás. Azok, akik a nyugdíjkorhatár előtt legfeljebb öt évvel vannak – vagyis 57-62 év közöttiek, azoknál sem lesz változás. Őket már nem ösztönözzük, hogy munkát vállaljanak, függetlenül attól, hogy a korai nyugdíj mely fajtáját vették igénybe: az előrehozott öregségi nyugdíjat, a csökkentett összegű előrehozott öregségi nyugdíjat, illetve a korkedvezményes nyugdíjat. A korai nyugdíj elemének tekintjük a korengedményt, a bányász- és művésznyugdíjat és a szolgálati nyugdíjat, ami most célkeresztben van.


hvg.hu: Szakmák szerint kiket veszélyeztet leginkább az alkotmánymódosítás? Mindenkit, aki korkedvezményre jogosító munkakörben dolgozott?
T.M:. Nem szakmákat veszélyeztet, s mint korábban leszögeztem, nem is korkedvezménynek hívják mindegyiket. A rendvédelmi szerveknél dolgozók általában szolgálati nyugdíjjal rendelkeznek és a javaslat őrájuk is vonatkozik.
hvg.hu: Mi arra a biztosíték, hogy a korai nyugdíjat élvező vegyipari dolgozókra, bányászokra, egészségügyisekre nem terjesztik ki az intézkedés hatályát, vagyis őket is „visszavezetik a munka világába”?
T.M: A tízórás időkeretben folytatott parlamenti vitában egyértelműen elmondtuk, hogy a kormány kire kívánja kiterjeszteni az említett intézkedéseket. A rendszer átgondolása után csak a szolgálati nyugdíj az, amire ki lehet terjeszteni.
hvg.hu: Az MSZP szerint a Fidesz felrúgja a jogbiztonságot, mely a szerzett jogok védelmének az alapja. A nyugdíj pedig szerzett jog, s a törvény alapján megállapított és folyósított nyugdíjakat utólag akarják csökkenteni, szociális ellátássá változtatni, vagy akár teljes egészében megszüntetni.
T.M: Valóban, a nyugdíj szerzett jog és a nyugdíj jövedelempótló juttatás. A nyugdíj tehát azoknak az éveknek az ellátására szolgál, amikor az ember már nem képes aktív munkavállalóként tevékenykedni. Vagyis idős korban, amikor munkavégzéssel már nem biztosítható a jövedelemszerzés, a nyugdíj jelenti a megélhetés alapját. És jelenleg az esetek nagy részében nem az idős, nem a munkaképtelen emberekről van szó, hanem olyanokról, akik erejük teljében kereső tevékenységet folytatnak a korábbi jövedelmüknél magasabb nyugdíjuk mellett.

Lesz-e annyi munkahely, ahová visszaterelhetők lesznek azok, akik elveszítik korai nyugdíjukat?
T.M: A gazdaságpolitika középpontjában a munkahelyteremtés áll, aminek lassan ugyan, de már mutatkoznak eredményei, hiszen az elmúlt hónapokban, ha kis mértékben is, de nőtt a foglalkoztatottság. A jelenleg szolgálati nyugdíjban lévők egy jelentős része most is aktívan dolgozik és jövedelmet szerez a nyugellátása mellett. Csupán azt szeretnénk, hogy akinek jövedelme van, az ne várjon szolidaritási alapú ellátást is.
hvg.hu: A munka világába visszaterelt rendvédelmiseknek milyen munkát tudnak majd biztosítani?
T.M: Aki munkát tud végezni, az végezzen munkát, mert erre van szüksége az országnak. Jelenleg mintegy 42 ezren vannak korhatár alatti szolgálati nyugdíjban, közülük 20-30 ezren rendvédelmi munkát végezhetnének és tapasztalataikat átadhatnák a a fiataloknak.

Link
· postaimre


                                                        A JÖVÖ RENDVÉDELMISEI