SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2011. május 25., szerda

Megzavarta Netanjáhu amerikai beszédét egy zsidó nő - agyba-főbe verték




Cionisták veszik kezelésbe a renitenskedőt
Bibi Netanjáhu izraeli miniszterelnök másfél nappal ezelőtt kompromisszumra nem hajlandó beszédet mondott az Amerikai Egyesült Államok Kongresszusában, amelyet a palesztin és más arab vezetők máris elítéltek. A cionista hallgatóság éljenezte a Likud vezérét, ám egy zsidó nő rövid időre megszakította a hazugságokkal telített beszédét. Meg is verték, fojtogatták a szólásszabadság fáklyavivői.
Rae Abileah 28 éves amerikai zsidó nő az „Asszonyok rózsaszínben” elnevezésű, Izrael megszálló és zsidó fajvédő politikáját rendszeresen bíráló pacifista mozgalom frontembere rövid időre megszakította az Amerikai Egyesült Államok Kongresszusának tagjai előtt szónokló Binjámin Netanjáhu izraeli miniszterelnök beszédét. A Likud vezére nagyban pufogtatta az ismert frázisait a cionisták lankadatlan békevágyáról, illetve a palesztinok makacs békeellenességéről, amikor Rae Abileah a hallgatóság soraiból kiemelkedve ezt kiáltotta: „Legyen már vége a megszállásnak”! (A CNN videója itt látható.)

Netanjáhu hazai pályán szónokol

Többet nem tudott kiáltani, mert az AIPAC nevű zsidó terrorlobbi mellette helyet foglaló aktivistái, majd a néger rendőrök vették kezelésbe. A fiatal nő később a Jediot Áháronot izraeli napilapnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy az AIPAC hívei azonnal földre teperték, össze-vissza verték, fojtogatták. Olyannyira, hogy kórházba kellett szállítani orvosi kezelésre.

Rae Abileah a kórházban
„Az AIPAC aktivistái fojtogattak és ütöttek, ahol értek, majd végül a rendőrök vonszoltak ki és tartóztattak le”, mondta Rae Abileah. A beszédében megszakított Netanjáhu megjegyzésként, a rá jellemző cinizmussal azt mondta: Ilyen a mi demokráciánk, itt lehet tiltakozni. Próbálná meg ezt tenni Teheránban vagy Tripoliban. A hallgatóság és a képviselők a bölcs mondásáért tapsviharban részesítették, ünnepelték a háborús bűnöst.
„Bibi Netanjáhu azt állítja, hogy az 1967-es országhatárokat nem lehet megvédeni. Én meg azt mondom, hogy a megszállást és a Gázai övezet kiéheztetését nem lehet megvédelmezni” - jelentette ki Rae Abileah az izraeli napilapnak, majd hozzátette: „Jártam a Gázai övezetben, s láttam az Öntött ólom fedőnevű háború okozta mérhetetlen rombolást. Ezt a pusztítást az amerikai adófizetők pénzéből Izraelnek ajándékozott amerikai fegyverekkel vitték véghez”.

Rae Abileah küzdelme az AIPAC ellen

A békeaktivista elmondta még, hogy az erőszakos eszközöktől sem visszariadó, zsaroló és mindenkit sakkban tartó AIPAC nevű amerikai cionista zsidó lobbi áll a politikai küzdelmének középpontjában. „Ez a lobbi elnémít mindenfajta ellenvéleményt. Izraelre gazdasági nyomást kell gyakorolni, s az izraeli állami vezetőket üldözni kell” - mondta Rae Abileah.
Hering József