SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2011. május 13., péntek

HABIRU HIRTURMIX,



Közép-kelet -európai végvári vitézek, avagy a keletre előretölt helyőrség.
Közös európai uniós hadtestet (battle group) hoz létre a négy visegrádi ország. Ebben állapodott meg a négy visegrádi ország – Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia – védelmi minisztere csütörtökön a szlovákiai Lőcsén. Magyarországot a tanácskozáson Hende Csaba védelmi miniszter képviselte.
Az egyezség szerint az önálló V4-es hadtestnek 2016 első felében kellene véglegesen felállnia és bevetésre késznek lennie. „Véglegesen megegyeztünk, hogy nekifogunk a hadtest felállításának. Ez az egyes hadseregek korszerűsítésének az útja. A kölcsönös tapasztalatok megosztásán kívül a költségeket is megosztjuk egymás közt” – jelentette ki Lubomír Galko, a vendéglátó szlovák védelmi miniszter.

A részletek egyelőre nem ismeretesek. Galko azt mondta, hogy ezeket, valamint a kiadásokat is, szakértők a közeljövőben tisztázzák. A miniszterek előzetesen abban is megegyeztek, hogy a közös hadtest parancsnoka Lengyelország lesz. Szóba kerültek a NATO-n belüli reformok is. Ezeket a miniszterek szükségesnek minősítették. A V4-ek tanácskozásán részt vett az ukrán védelmi miniszter is. „Az ukrán kollégával megvitattuk, hogyan tudna Ukrajna is bekapcsolódni a V4-ek európai uniós hadtestének a felállításába” – jegyezte meg Galko.

A miniszterek megvitatták a tárcáknál tapasztalható forrásmegvonások problémáját és esetleges következményeit is.
2011. május 12.
FORRÁS *>MTI


Tárgy ORKI Újra töltve?, vagy eladva

Adjon az Isten!
Imrém!
Testvérem!
Hallgatásom oka nem abban leledzik, hogy megnémultam. Nem, abban, hogy a csodálkozástól nem tudtam megszólalni.
Nos, a cím okán, már volt néhány szó, mi ettől az intézményi területtől indult ki. Nem igazán ezért zaklatlak, hanem, mert oly sokan, a mai napig azt hiszik, a Nap a legfényesebb.
Nem Testvér!
Az igazság, mely minden leírt sorban ott ordít az emberek felé, mint jelen esetben is. Mert ugye miről is cikkeztél eddig, ezzel a címmel?
Hogy az egészségügy, egy jelentős intézménye kótya-vetye tárgya lesz. A kutya sem ugatta meg, egy-két hozzászólás, majd nagy néma csen.
Nos, kedves virrasztók, nem kellene a még élőknek segíteni?
Vagy sokkal több konc jut a halott hozzátartozóiktól, mert fájdalmukban oly vakok nem látják, ki a virrasztó és ki a csak mímelő?
Nem titok, a mímelő is itt él, de nem lehet része a Nemzetnek, hiszen ugyan olyan mocsok haszonélvező, dögevő mint a keselyű, bár, az csak hasznosat tesz, a takarítással.
Nos, Szócska úr a napokban nyilatkozott, "néhány kórház eladásáról". Mi is van itt?
Na ugye, nagypofájú fityisz fanok, a főnök ebe idő előtt ugatott, pedig a "pénzes postás", még csak a spejzban van.
Mi pedig jóval korábban, mert hónapokkal előbb erről cikkeztek ezen oldalon, de a süketek, vakok, némák, azok igen, most lesnek, mint moziban.
Hogyan fogtok gyógyulásra szert tenni?
Ráolvasással, az elűzött, nem létező orvosoktól, a várólista végén lévők sorozatos elhalása hozza előrébb helyeteket.
Tévedés.
60 év felett, ha hiszitek ha nem, nem nagyon fognak újra éleszteni, kórházba nem jutsz, mert nem lesz, orvost akkor látsz, ha összetéveszted a cukrász köpenyét, bár lehet, többet segít rajtad, mint az, ki nem érti a nyelvet, mit beszélsz, mert HÉBER lesz, s Te mint goj, max a kapuig juthatsz el, de onnan is el leszel rugdalva, mint a kóbor eb.
Mikor vagy már hajlandó felébredni, mákonyos álmodból, hogy a Nemzet halála van terítéken, ha Te nem is akarod túlélni, azért még egy jó nagy rúgásnyi erőd csak van, hátha azzal segítesz, hátramaradottaidnak, kik legalább ezzel, az utolsó tetteddel próbálják elfecsérelt tehetséged, mulasztott cselekvésed hiányát enyhíteni.
Szóval, a vitéz úr és sleppje, szépen, most már nyíltan "eladásról beszél", de vajon ki is lehet a vevő? :)
Úgy néz ki, az intézmények, Önkormányzatiak, vagy mégsem?
Nos, nem kell nagyon sokat visszamenni, hiszen az első eladott ingatlan, fele-fele részben MDF-FIDESZ hadművelet volt, hiába, alma a fájától,,,
Mit is vártatok? majd változott közben a dolog.
Ugyan. Tehát, akkor az EÜ, annak csengettek,
Neked-nekem, már az utolsó kanyar az egyenes előtt, de ígérem, én megfordulok, s aki kerget, bíz Isten, úgy felrúgom, hogy leesni sem fog.
Előtte még azért kezéből kiveszem a váltóbotot, mivel azt szeretné bizonyítani, hogy jobb, s előbb volt itt minden magyarnál.
Hiszen, hamisság volt egész életük, nem véletlen kergették ki őket, anno Egyiptomból, a Fáraó serege sem azért ment, hogy megállítsa, azért, nehogy visszaforduljanak, s az ellopott dolgokat szerette volna vissza kapni, de elpucoltak vele, mint mostani félig fajtestvérei, a "színesfémmel", meg amivel lehet.
A tettes akkor ismert volt, de ma már szinte ismeretlen, a hatóságok előtt, vagy mégsem?

Így "szeretett" k-ormányunk láthatóan és bizonyítottan együtt működik a cionosta terv végrehajtásában, nagyon ideje lenne már "felébredni", ha jön is a herceg, fehér lovon, nagyon bűzös a szája, ne várd meg, hogy ő ébresszen.

Testvér!
Ne haragudj, annyit raksz ki az oldalra ennyit gondolsz, jobbnak gondoltam, hogy Neked fakadok ki, mert tudom, hogy Te érted, hogy sokan értjük, de sok még a "terhelt".

Szebbet! Isten tartson!
FORRÁS
OLVASOI LEVÉL POSTA OLDALÁN.




Izrael biztonsága "személyes kérdés"

(Azért, mert a személyek, akiket mi magyarnak már nem vélünk, zsidók mind és közben Magyarország "vezető" hazaáruló és/vagy halálos ellenségei!)
Izrael biztonsága Magyarország számára "személyes kérdés", így a magyar külpolitika lényeges része - jelentette ki Németh Zsolt, a Külügyminisztérium parlamenti államtitkára szerdán Budapesten, az Izrael Állam függetlenségének 63. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen.


Az államtitkár azt mondta, akármi történjék is az arab tavasz során, az remélhetőleg stabilizálni fogja a régiót. A magyar külpolitika filozófiája az, hogy minden, ami stabilizálja a térséget, jó, és minden ami gyengíti a stabilitást, rossz - fogalmazott Németh Zsolt. A Marriott Hotelban rendezett fogadáson több ismert közéleti személyiség, köztük Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek, Rétvári Bence, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára, Pálinkás József, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke és Tarlós István főpolgármester is részt vett.






FORRÁS


http://priestsekeli.blogspot.com/

Aliza Bin-Noun izraeli nagykövet az eseményen arról szólt, hogy 63 év ugyan nem nagy idő egy ország történetében, de a fiatal Izrael Állam hosszú utat tett meg. Úgy fogalmazott, országa valóban elégedett lehet, hiszen egy demokratikus értékeket ápoló, gazdasági és társadalmi vívmányaira büszke országként, szilárd demokráciaként működik egy nagyon bizonytalan állapotú Közel-Keleten.

"Egy dolgot sajnos még nem értünk el, ami rendkívül fontos nekünk, és ez természetesen a béke" - mondta a diplomata. Megjegyezte, ha Izrael békében élhetne szomszédaival, valószínűleg az egész Közel-Kelet és a világ másként nézne ki.

A nagykövet arról is beszélt, hogy Izrael kinyújtja kezét szomszédai felé, kész arra, hogy engedményeket tegyen, két állammal, Egyiptommal és Jordániával békét is tudott kötni.


Aliza Bin-Noun megköszönte Magyarország jó együttműködését Izraellel, úgy fogalmazott, a kétoldalú kapcsolatok kiválóak. "Magyarország Izrael egyik legközelebbi barátja a világon" - mondta, és utalt arra, hogy a két népben nagyon sok a közös érték, a zsidó közösség nagyon fontos szerepet játszott Magyarország történetében.

Izrael 1948. május 14-én kiáltotta ki függetlenségét.


Németh Zsolt - aki a magyar kormány nevében köszöntötte a vendégeket - arról beszélt: "olyan sok hasonlóság van közöttünk, izraeliek, zsidók és magyarok között, hogy nem is tudjuk megszámolni". Ennek kapcsán utalt a magyar kultúrára, annak zsidó-keresztény gyökereire, a kálvinista hagyományra, amelyek nagy mértékben az ótestamentumra épül. Azt mondta, ha az ember a magyar irodalom és kultúra kiemelkedő alkotásaira gondol, kiderül, "milyen közel állunk egymáshoz". Egyúttal megjegyezte, hogy Közép-Európában a legnépesebb zsidó közösség Magyarországon él.

FORRÁS
http://atv.hu/belfold/