SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2011. május 18., szerda

SÁRGA CSILLAG RAGYOGJ RAGYOGJ .

Hitgyülisek Dávid-csillaggal

F. M. - Hunhír.info
Emlékszünk jól, május 5-én történt: a Fő utcai bíróság épülete előtt sárga Dávid-csillaggal földíszített ifjak demonstráltak. A csürhe láttán Efraim Zuroff majdnem elélvezett, amint ezt a tévéfelvételek is bizonyítják. De honnan verbuválódott ez az ifjú söpredék? Tudtommal eddig ezt nem nagyon firtatta senki. A Haaretz című izraeli napilap honlapján ma jelent meg Efraim Zuroff „Keserédes győzelem” című írása, s ebből megtudjuk, kinek a kölykei voltak ezek a cionlelkű vitézek.
Zuroff írása végén ezt olvassuk a Képíró-per első tárgyalási napjáról:„Mielőtt a tárgyalás megkezdődött, néhány tucat fiatal felnőtt, a magyarországi Hit Gyülekezete tagjai – amely egyház rendíthetetlen támogatója azon erőfeszítéseinknek, hogy a náci háborús bűnösök bíróság elé kerüljenek – sárga csillagot viselve tüntettek Képíró Sándor ellen. Ez a szívet melengető gesztus is azt mutatja, hogy a nevelés szempontjából milyen fontosak az ilyen perek.”

A Fidesz új kedvence, Németh Sándor hitgyülis bandája felelős tehát ezért az ocsmányságért. Ők a Júdás-pénzért bármire képesek.

F. M. - Hunhír.info .NYOMÁN