SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2011. május 8., vasárnap

AMERIKAI LIBSI BIBSI BETEG LEVELEI .*GYÜT MENT OKOSKODIK*

SZERETNÉM ELMONDANI NEM VAGYOK SZERELEMBE ESVE SE MORVAI SE VONA MUNKÁSSÁGÁVAL .DE EZT A DIRREKT PROVOVOKÁCIOT ÉS EZT KÖVETÖ TÖRVÉNYEREJÜ TERORT A ÖNVÉDELEM SZANKCIONÁLÁSÁT A TÖRVÉNY EREJÉVEL NEM TUDOM LENYELNI *DURVA MAGYAR TIPRÁS *


Richard Field szerelmes levelet írt neonáciknak
    
    PROVOKÁTOR BIBSI GYÜT MENT
    
  • spirk
  • INDEX
2011. május 8                            Lezázriveczezi Vona Gábort, Morvai Krisztinát pedig börtönbe való bűnözőnek titulálja nyílt levelében az az amerikai vállalkozó, aki húsvétkor megszervezte a gyöngyöspatai romák elbuszoztatását. Richard Field az akció óta több magyar politikust megcélzott leveleivel, amikben rendszeresen, és egyre durvábban megy neki a magyar szélsőjobbosoknak.Provokatív levelet küldött Richard Field Vona Gábornak, a Jobbik elnökének nemrég megjelent könyve alkalmából. Field volt az az amerikai vállalkozó, aki április 22-én a Vörös Kereszt segítségével három napra elszállíttatott 270 roma asszonyt és gyereket Gyöngyöspatáról. A magyar politika ügyeibe korábban csak áttételesen – leginkább kisebb pártokat pénzelve – megjelenő amerikai azóta aktivizálta magát, és egymás után szólítja meg a parlamenti szereplőket nyílt leveleivel [1].


A vasárnap szétküldött írásban "Mr.Zavrivecz" megszólítással üdvözli a Jobbik elnökét, és hozzáteszi, tudja, hogy a jobbikos vezető a Vonát részesíti előnyben, de a Zavrivecz olyan egzotikus hangzású, hogy maga is megváltoztatná a sajátj nevét, ha jobban tudná ropogtatni az r-eket. (Vona a választások előtt egy interjúban maga mondta el, hogy a második világháborúban elesett apai nagyapja nevére változtatta vissza az örökbefogadással kapott családnevét.)
Field szarkasztikusnak szánt levelében tudatja, hogy nagyjából Vonáéval egyidőben ő is saját könyvet publikált. Az amerikai ingatlanberuházó a magyarországi romák helyzetéről angol nyelven írt korábbi és mostani cikkeit adta ki Love Letters to a Neo-Nazi, azaz Szerelmes levelek egy neonácihoz címmel.
A magyarázat szerint azért döntött a szerelmes leveles cím, és a rózsaszínű szivecskékkel dekorált borító mellett, mert Morvai Krisztina a május elsején [2] tartott jobbikos könyvpremieren arról beszélt, hogy szerelmes. Morvai azt mesélte a hallgatóságnak, hogy az EU-ban, ahol képviselő, nem érzi azt a szerelmet, amit akkor ismert meg, amikor kampányban Vona Gáborral járta az országot. Majd azt is mondta, hogy "a szerelem most Gyöngyöspatán és Hajdúhadházon van"

.
Field írása végén reményét fejezi ki, hogy az olyan keményen dolgozó és decens embereket, mint az LMP-s Schiffer Andrást, Osztolykán Ágnest és Habsburg Györgyöt hamarosan az ország legmagasabb hivatalaiba választják majd, az olyan „pszichopata bűnözők” pedig, mint Vona, Morvai Krisztina és Szegedi Csanád pedig „rács mögé kerülnek”.LAUDER ÉS HABSBURG