SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2011. május 7., szombat

LOBOGJ LOBOGJ DÁVID CSILLAG. A BÜNÖK BÜNE .
Dávid-csillag
FORRÁS *MTI*

Elfogták a Dávid-csillag égetőt.
2011. május 7.,Egy pilisi nyugdíjas tűzoltó gyújtotta meg a házilag készített izraeli zászlót. A rendőrség közleménye szerint már aznap elkapták az Alkotmány utcában.
Nyugdíjas tűzoltó égette az izraeli zászlót a rendvédelmi dolgozók tüntetésén [1] a fővárosban pénteken, az 58 éves pilisi férfi ellen garázdaság miatt folyik gyorsított eljárás - közölte a rendőrség szombaton.
A rendőrség szerint a férfi azzal követte el a garázdaságot, hogy péntek délután az V. kerületi József nádor téren zajló demonstráción elégetett "egy fehér anyagot, amire kék festékkel Dávid csillag volt festve".
VIDEO.*
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kiQeoVYA_mc

A tűz másra nem terjedt át, személyi sérülés nem történt. A tettest a BRFK munkatársai az Alkotmány utcában elfogták, előállították, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.
A nyomozó hatóság, bíróság elé állítás (gyorsított eljárás) céljából, előterjesztést tett a gyanúsított előzetes letartóztatására. A Fővárosi Főügyészség a bíróság elé állítással egyetértett, de úgy ítélte meg, hogy a letartóztatásra nincs szükség, a gyanúsított tehát szabadlábon védekezhet.
Az eljárást a BRFK nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt folytatja.