SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2011. május 23., hétfő

Pax Judea - avagy a bűnös szegénység és a hódítás befejezése

"Figyelem! A következő bejegyzésekbenben előfordulnak majd olyan kifejezések, amelyek egy szemléletes példával élve olyanok mint a tehénlepény az oltáron. Egyik vallás követőinek a legszentebb dolog, amíg a másiknak meg szentségtörés. Aki úgy érzi bármilyen formában is sérti, sértheti az, nézegessen inkább naplementés képeket ! Akinek ez nem tetszik, és ennek ellenére továbbolvas, az egy idióta! A feljelentését természetesen megteheti az itt felsorolt elérhetőségek egyikén, utána meg bátran jelentkezhet a hozzá legközelebb eső kórházban, ahol tűzoltó slag segítségével kap beöntést, majd rektális vizsgálatot hajtanak végre rajta. Természetesen szintén a tűzoltó slag segítségével. Nem azért, mert beteg lenne, hanem azért, mert megérdemli."



Még létezned is bűn, ha nincs rád szükség - hát még ha ellen is állsz... Az végképp megbocsájthatatlan

 


Második lépés: kitiltják a hajléktalanokat a közterekről




De hová? - Börtönbe, vagy táborba küldik őket...?

Harmadik lépés: legális lehetőség a politikai ellenfelek bebörtönzésére is!

Miközben az embereket otthontalanná tévő bankárok, és az egymással összejátszó; - korrupt bírók, - bírósági titkárok, - ügyészek, - ügyvédek, - végrehajtók. és - ingatlan maffiózók. - élik világukat...

A "Hit Gyülekezetének" sötét hitvilága köszönt vissza a kormány hajléktalanokat érintő, tervezett intézkedéséből.

Miszerint a szegénység bűnös dolog, a szegények pedig bűnös emberek, nota bene, bűnözők, akiknek a börtönben, vagy a táborban a helyük.

Szabálysértésnek számít majd közterületen lakni vagy aludni az építési törvény új módosítása szerint. A Belügyminisztérium azt mondja; "rendet szeretne tenni a közterületeken". Ezt szabályozás szigorításával, az építési törvény módosításával érnék el.

Rafinált dolog ez. A kormány és belügyminisztérium, előre megtervezett koreográfia szerint dolgozik. Mi is ez tehát? Hogy is néz ki, a magyarok teljes rabsága felé vezető út?




Első lépés a rabság felé: Az elszegényítés pénzügyi eszközökkel, magas árakkal, adókkal, értelmetlen bírságolással, munkelyek tömeges megszüntetésével. Banki kölcsönök visszafizethetetlen uzsora kamatra emelésével, vagyis a lehetőség megteremtése mesterségesen arra, hogy a tömeges elszegényedést követően, - alapot lehessen teremteni az árverezésekre, lakó és egyéb ingatlanok, betelepülők általi erőszakos megszerzésére.

Második lépés: Elárverezik a házad, - majd az utcára kerülvén már a léteddel is törvényt sértesz, és már visznek a börtönbe.





Mert az építési törvény módosításával tiltaná ki a hajléktalanokat az utcákról a Belügyminisztérium. A tervezett szabályozás szerint pénzbírsággal járó szabálysértést követne el az, aki közterületen lakik, vagy alszik. A Belügyminisztérium eltökélt szándéka, hogy; "Rendet teremt a közterületeken", mivel álláspontjuk szerint a szociálisan nehéz helyzetbe került embereken nem azzal lehet segíteni, hogy megengedik nekik ezeknek a helyeknek az elfoglalását - közölte a tárca sajtóosztálya.

A minisztérium arra is felhívta a figyelmet, hogy "jogos állampolgári elvárás, hogy például az aluljárók kulturált állapotúak, szabadon átjárhatóak legyenek”. A tárca szerint az önkormányzatok kötelességei közé tartozik a szociálisan hátrányos állapotban élő emberekről való gondoskodás, állami intézmények segítségével.

A legsötétebb gójgyülölő cionista, talmudista gondolatkör, - ez van benne a kormány hajléktalanokat érintő tervezett intézkedéseiben.

 
 


 

Miszerint a szegénység bűnös dolog, a szegények pedig bűnös emberek, nota bene, bűnözők, akiknek a börtönben, vagy a munkatáborban a helyük. És mivel szeptember elsejétől, már szabálysértésért is, akár a bírósági titkár börtönbe küldhet embereket, - egyértelmű, mi lesz a hajléktalanok sorsa. Kik nyilvánvalóan nem tudják majd a szabálysértés összegét kifizetni.

Ám itt lényegében nem is erről van szó elsősorban. A hajléktalanokat érintő intézkedések, csak előre megtervezett lépések, a jó előre elhatározott intézkedések sorában. (Mondhatnánk azt is, hogy; az előre megfontolt aljas szándékból bevezetendő, - totális diktatúrához vezető úton.)

Tizenkét, azaz 12(!) új börtönt nyit meg a kormány az elkövetkező időben. Ezekben elsősorban a szabálysértések miatt elzárással büntetetteket helyezik majd el.

Pintér Sándor belügyminiszter újságíróknak már július végén elmondta, hogy; a szabálysértés ezentúl elzárással is büntethető lesz. És amit a belügyminiszter megígér, - azt meg is tartja. Főként akkor, ha ezt az egyszerű emberek rovására teheti.

Épül a totális diktatúra, izraeli mintára, - s a Nagy Rend, amit bevezetnek majd egy sajátos zsidó rend lesz, amolyan; Pax Judea.




Büntetés, büntetés hátán, miközben az embereket otthontalanná tévő bankárok és az egymással összejátszó - korrupt bírók, bírósági titkárok, ügyvédek, ügyészek, - végrehajtók, és ingatlan maffiózók élik világukat.

Ez a hajléktalanokat érintő intézkedés, csak egy a sorban. Ha valaki még nem tudná, mostanra már teljesen nyilvánvalóvá vált; a hódítók a munka legpiszkosabb részét, a Fidesszel végeztetik el.

Egy csomó magyar ember, akárcsak a palesztinok, mondvacsinált okokkal kerül majd börtönbe, egy csomó olyan áldozat, akiken nem tudják behajtani a kieszelt, és legkülönbözőbb indokkal kirótt bírságokat. Tényleg lesz adósok börtönre. De bezzeg oda is csak a kiszolgáltatott embereket fogják bezárni.





Nem beszélve arról, hogy ez már nyilvánvaló lehetőséget nyújt a politikai ellenfelek bebörtönzésére is. Ha mással nem, - ezekkel az eszközökkel szereznek alkalmat, a valódi ellenállással szembeni leszámolásra.

Pedig nem a tiltás, és szigorítás, no meg a sok bírság és jelen helyzetben egyre többek számára megfizethetetlen árak a megoldás. Hanem a tömeges munkahelyteremtés, munkalehetőséghez juttatás lenne az. Nem tanulnak ezek semmit a történelemből!

Bizony nem. És ez lesz a vesztük.


Fort András – Szabad Riport Tudósító Iroda
2010. szeptember 09