SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2011. május 3., kedd

Hihetetlen, de igaz: újabb "kárpótlásokat" követel Európától az izraeli holokamu-maffia



Hatvanhat évvel a II. világháború után még mindig él 208 ezer holokauszt-túlélő Izraelben, java részük 80 év felett jár - közölte a "népirtással" foglalkozó (nem a palesztinok ellen irányuló népirtásról van szó - a szerk.) egyik alapítvány a holokauszt-emléknap alkalmából.
 
 
 
 
 
Izrael állam alapítása után a "soá túlélői" a lakosság hozzávetőleg felét adták (de őket valamiért nem szokták levonni a holotörténészek az eltűnt zsidók számából - pontosabban beszámolják az "elgázosítottak" közé), mára négy százalékra csökkent az arányuk - ami nem rossz ahhoz képest, hogy hatvanhat évvel ezelőtt kiirtották őket...
 
 
 
Az úgynevezett holokauszt legutóbbi emléknapja okán (úgy tűnik, minden hétre jut néhány ilyen emléknap) a közel-keleti országban vasárnap bizottságot hoztak létre a zsidó áldozatok "odaveszett javainak visszaszerzésére" (tehát még mindig nem volt elég a sok milliárd eurós kárpótlásáradat). A The Holocaust Era Asset Restitution Tas Force (HEART) elnevezésű szervezet évtizedek óta az első hivatalos izraeli kezdeményezés, amely arra irányul, hogy "visszaszerezzék a nácik által meggyilkolt áldozatok javait". (Ugyanakkor a zsidóktól soha senki nem követelte vissza a kommunizmus során ellopott javakat, soha nem fizettettek velük semmiféle kárpótlást az évtizedekig tartó magyarellenes vérengzés miatt.)
 
 
 
Németország az 1950-es évek óta sok túlélőnek fizetett jóvátételt, de izraeli álláspont szerint "sok követelést nem teljesítettek". "A legtöbb kelet-európai országnak rendeznie kell a zsidóktól elvett javak és jogok sorsát" - mondta Lea Nessz miniszterhelyettes, a projekt kormányfelelőse. A bizottság listáján több mint félmillió (!) követelés szerepel, ezek már megtekinthetők a HEART honlapján.
A kezdeményezés iránt Benjamin Netanjahu izraeli kormányfő is kifejezte támogatását. A miniszterelnök szerint a szervezet "versenyt fut az idővel", mert sok "áldozat" már nincs életben vagy nagyon idős. A cionista vezetésű európai államok pedig várhatóan tolongani fognak, hogy az adófizetők újabb milliárdjait utalják át az aljas zsidó szélhámosoknak...
(MTI nyomán)