SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2011. május 3., kedd

Rendkívüli Tudósítás-Oszama Kilenc Élete.***"Csak kétszer élsz" (You only live twice)**


Obama Gets Osama! - Osama's 9 Lives - Special Report by Adrian Salbuchi, 2 May 2011 Humoros, igazán élvezetes, élénk agyú összefoglaló az Argentinában élő, horvát származású professzor Adrian Salbuchi előadásában. Címe: Rendkívüli Tudósítás-Oszama Kilenc Élete. (Csak jó angol tudással élvezhető)

http://www.youtube.com/watch?v=95BMEFTc-5k&feature=feedu

                  Amerikai, pszichikus kémek, kutatók közül a legtekintélyesebb ember véleménye-ő maga jelezte, hogy ez nem hivatalos álláspont!- szerint a célszemély 2004 októberében meghalt... Több másik távolbalátó vagy azt jelezte 2005-2003 körül ,hogy tudja hol van, illetve képes lenne megtalálni.. ennek ellenére egyik felajánlást se vette igénybe a korábbi munkaadójuk, az USA ARMY .... tény és való, jelenleg a sok kémmüholddal pontosabb és gyorsabb eredményeket lehet kapni, de más szempontokból nézve, ezek a kémek olyan infót is tudtak volna adni, ami egyelőre müszakilag megszerezhetetlen....


Benazir Bhutto, Pakisztán néhai államfője, az ellene elkövetett 2007 októberi sikertelen merénylet után kijelenti, hogy az al-Qaeda vezért évekkel korábban meggyilkolták. Nevén is nevezi a gyilkost: Omar Sheikh. Azt is bátorkodott kijelenteni, hogy a merénylőnek kapcsolata volt a pakisztáni államvédemi hatóságokkal. Mindezek után Bhutto asszonyt (ezúttal sikeresen) eltették láb alól 2007 december 27-én.
A Cnn azt a házat mutatja , ahol a OBL meghúzta magát. Kizárt, hogy olyan mocsokban élt volna egy ilyen gazdag ember. Most azt ragozgatták, hogy Oszama fegyvertelen volt. Korábban azzal gyalázták, hogy egy asszony használt pajzsként.
Hányinger, amit művelnek.

Az Oszamának mondott személy tetemét éppen ezért gyorsan be is zsákolták és iszlám szertartás szerint a Perzsa-öböl hullám-sírjába temették. Köztudottan mindez így rendben is van, mert egyébként meg a DNS-vizsgálata már kimutatta, hogy ő, ő volt, csak már nincs, mert ő sincs. Ez már a vicc kategória alsó széle-közepe, de inkább alatta!
Most aztán lehet kivonulna Afganisztánból, Iránból…, mert „meghalt a cselszövő”, vagy legalábbis valami kevésbé hozzá hasonló. Szaddam halála előtt, mikor erős felindulásból kivégeztették Csaucseszkut, még legalább odafigyeltek a hitelesség látszatára. No mindegy, már szerintem direkt hibáznak, ez pedig azt jelenti, hogy a lebukásukkal helyzetet akarnak generálni, bellit a casusnak, hogy legyen oka minden normálisnak agyoncsapni az abnormális zsidó-parazitákat és bennszülött kollaboránsait. Ez pedig elég ok a muszlimok lázongására és a most elszaporítani hivatott tenorcselekedetekre, no meg azok egyre erőszakszervezetesebb országonkénti lereagálására. Zsidóék keverik a lapokat, de nem biztos, hogy az aduk ott vannak, az ász meg már rég nem a „kiskanász”. Nem megyek bele az elemzésbe, mert kiderülne hamar, hogy a legutóbbi marokkói robbantás után a Gibraltári-szoros is még szűkebb lett. Úgy tudom, hogy tele van szonárral és ott egy hal sem tud észrevétlen átsiklanni. De így volt már ez a II. VH idejében is, csak azóta fokozták a technikai blokádot. Tessék megtekinteni a Das Boot, című alapművet.
Link
POSTA