SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2012. március 8., csütörtök

Bemutatjuk Horváth Aladárt*kényszermunka*

Bemutatjuk Horváth Aladárt, aki szerint üldözik és kényszermunka rÁ fogják a romákat Magyarországon 
Hunikum 2012-03-07 
       
A cigány politikus 1964. augusztus 29-én látta meg a napvilágot és még jelenleg is él. Aladár már 24 évesen hallatott magáról, amikor is a Gettóellenes Bizottság vezetője volt Miskolcon. 

Az önéletrajza szerint is harcos jogvédő háromszor járt az USA-ban, többek között azért, hogy az amerikai demokráciát tanulmányozza. Nem sikerült megtudnunk azonban, mi a véleménye arról, hogy az Egyesült Államokban a lakásában matató betörőt bárki szitává lőheti, pedig - ha már annyira követendő mintának tartja a tengerentúli törvénykezést - bennünket ez fölöttébb érdekelne. 

Horváth különös szokása, hogy augusztus 2-án éjjel sohasem alszik, mert olyankor a Roma holokausztot gyászolja. Bár ő a virrasztás kitalálását saját magának tulajdonítja, ismereteink szerint az éjszakai ébrenlét már az ősemberek számára sem volt újdonság (vigyáztak a tűzre, hogy az ki ne aludjon). 

Szóhasználatát az egyszerűség jellemzi: a "rasszista", a "fasiszta" és a "náci" szavak közé ritkán ékel más kifejezést, a nemzeti radikálisok minősítésére viszont új szót alkotott (mélymagyar). 

Mindig a valóságnak megfelelően szereti tálalni az eseményeket. Ennek szellemében tájékoztatta például torontói hallgatóságát arról, hogy hazánkban jelenleg az egykori Mussolini-rendszerhez hasonló módon kormányoznak (tehát fasizmus van) és megteremtették már a munkatáborok felállításának a törvényi hátterét is (ahová persze majd cigányokat fognak vinni).

Határozottan látható, hogy nem olyan fából faragták a Roma Polgárjogi Alapítvány volt elnökét, hogy Kanadában maradjon, miközben cigányvérre áhítozó nyugdíjasok hordákba verődve garázdálkodnak Magyarországon. Azért jött haza, hogy ha szükséges, akár a testével is védje a rasszistáknak kiszolgáltatott romákat, akik szerinte országunkban közvetlen veszélyben érezhetik magukat (lásd, Istvándi településről szóló cikkünket), megbélyegzik őket (pedig nem velük vannak tele a börtönök), ráadásul megerősödtek a faji előítéletek is (indokolatlanul, hiszen magyar gyerekek miatt vezetnek a falusiak áramot a kerítésbe). 

Horváth Aladár tehát visszatért a honi politikába. Elnökletével megalakult a Polgárjogi Mozgalom a Köztársaságért egyesület, s mint azt a Népszabadságnak kifejtette: "nincs más választás, mint újra elkezdeni az önszerveződést". 

Hívei addig konditermekben, fekete luxusautókban és játéktermekben virrasztva várják az Apokalipszist, mert hiszen tombol a fasizmus, zajlik a romaüldözés Magyarországon. 

Csak erről valaki elfelejtett szólni nekik. 

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Holokauszt  dokumentum film 

Egy amerikai zsidó David Cole