SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2012. március 3., szombat

"A holokauszt sohasem történt meg"


Republikánus képviselőjelölt: "A holokauszt sohasem történt meg"
Az amerikai Kongresszus egyik republikánus képviselőjelöltje nyíltan kijelentette, hogy "a holokauszt sohasem történt meg", és hogy ez a történelem legsötétebb hazugsága.

Arthur Jones
Arthur Jones, aki Illinois állam 3. kerületében a demokrata (és zsidó) Dan Lipinski ellenjelöltje a kongresszusi választáson, világossá tette, hogy szerinte az az állítás, miszerint a nácik zsidók és mások millióit gyilkolták meg a második világháború alatt, "csupán a zsidók által szervezett nemzetközi zsarolás", számolt be a Houffington Post.
"Ez a történelem legsötétebb hazugsága, és dollármilliókat zsaroltak ki a zsidók azzal, hogy elmesélték a sorscsapásnak és siránkozásnak ezt a mítoszát a könyveikben, filmjeikben, színdarabjaikban és a tévében", tette hozzá.
"Minél több a túlélő, annál több hazugságot mesélnek", mondta a 64 éves képviselőjelölt.
Reményei szerint Arthur Jones megnyeri a republikánus előválasztást, és novemberben megmérkőzhet Lipinskivel az állam egyik képviselőhelyéért. Ugyanakkor felhívta a figyelmet a furcsa kapcsolatra, amely demokrata riválisát az USA befolyásos zsidó lobbijához (AIPAC) köti. Ez utóbbi ugyanis azzal dicsekedett a honlapján, hogy egy másik zsidó képviselő, Frank Wolf (Virginia) társaságában Lipinski a fő szószólója az Irán elleni kemény fellépésnek, beleértve a Kínába irányuló kőolajexport megakadályozását is, ami a harmadik világháborúhoz vezethet.
A vietnami háborús veterán Jones az USA jelenlegi viszonyait Németország első világháború utáni helyzetéhez hasonlította, azt állítva, hogy « országunk a gazdasági, politikai, kulturális és katonai összeomlás határán van ».
"Elsüllyedünk", állapította meg dühösen.
« Ezek a kongresszusi őrült háborús uszítók, mint (a republikánus) Rick Santorum, Newt Gingrich és Mitt Romney azt mondják, hogy Iránnak nem engedhetjük meg az atomfegyvert, de Izraelnek megengedtük, hogy annyi atomfegyvere legyen, amennyit csak akar », jelentette ki Jones. "Ez nevetséges."
Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök többször is felszólított a "holokauszt" történelmi vizsgálatára annak érdekében, hogy felfedjék a második világháború e leginkább médiatizált részének a valós tényeit. Kijelentései felháborodást váltottak ki az Izrael-barát nyugati hatalmak körében, amelyek azon nyomban "holokauszttagadónak" nyilvánították.
(Az eredeti Daily Mail cikk itt található.)
(Antidogma nyomán)
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2108386/Blackest-lie-history-congressional-candidate-describes-Holocaust.html