SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2011. június 14., kedd

Az Orbán-kormány "privát" armageddonja Magyarországnak


2008-2009-ben érdeklődéssel olvastuk a neten, a "nyírkai jóslatként" elhíresült irományt, amit semmilyen forrás nem tudott megerősíteni származását illetően. Hitelességét semmi sem bizonyítja, főleg a magyarországi táltosoknem! Megkérdezésükkor (elég zárkózott közösség), nem tudtak róla, hogy valaha is ilyen jóslat készült volna. Eddig az egész lehet egy internetes hoax, vagyis álhír, a hagyományaira és történelmére egyre büszkébb magyarok félrevezetésére, becsapására, de a "Cion bölcsek jegyzőkönyvei" igazságtartalma között és a "nyírkai jóslat" által jelezett események között alapvető különbség, hogy a zsidó "munkaköri és módszertani leírás, nem "jóslat", hanem technológiai útmutató, amíg a "jóslat", látszólag ködösen, de a nehezebb felfogásúak számára is értelmezhetően, és felismerhetően írja le a múlt eseményeit, a jelenlegi állapotokat, és a közeljövő egyáltalán nem szívderítő szörnyűségeit, mintegy elrendelve számunkra azokat.


Sokunkban fogalmazódott meg a kérdés, hogy a Bilderberg Group módszeres armageddoni állapotok létrehozásására tett intézkedései (HAARP-al és hidrogénbombákkal előidézett földrengések, induló és hirtelen megállított szökőárak (chilei), a vegyi-permetezésekkel előidézett, a termőterületek időjárásbefolyásolással kialakított mesterséges aszályai ill. elárasztása okozta élelmiszerhiány, a szándékos reaktorbalesetek, a kiprovokált háborús helyzetek, és az azt követő inváziók, a mesterséges járványok), mennyiben fedik le, a Bibliában jósoltakat? A Bibliáról tudjuk, hogy az ószövetséget zsidók írták Rómában, 200-226 között, az újszövetséget állítólag kikeresztelkedett zsidók írták 350-375 között, szintén Rómában, esetenként olyan földrajzi helységneveket használva, amelyek csak később jöttek létre, és megjósolva az utolsó ítélet napjának eljövetelét, ecsetelve eme nevezetes nap lefolyását is! A világ ellen írt forgatókönyv adott, de Magyarországnak készült egy egyedi, ránk szabott forgatókönyve is, melyben most a "kiskanász" (Orbán), és a "paprikakjancsi" (Gyurcsány) népmegosztása következne, amit Orbán, rá kirótt feladatok alapján hirtelen meg is kezdett, és töretlenül folytat.
Gyurcsány feladatának megfelelően próbálja megosztani a népet, ami nem fog sikerülni, mert elenyészően kevés az annyira buta ember, akit még 1000 átverés után, 1001-edszer is át lehet verni (azért akad)! Orbán eszeveszett próbálkozásai ettől függetlenül kiverik a biztosítékot, mint pl. a terror-alkotmány, a munkatáborok, az éhenhaláshoz is kevés munkanélküli segély és szociális járadék kérdése, vagy a félbolond "országmentő" ötletek! A teljesen szétvert egészségügyi rendszer, amelynek maradványait most értékesítenék, a leállított munkanélküli program, a szólásszabadság korlátozása, a cenzúratörvény, a mára törvényekkel ugyan még rendelkező, de az állampolgár által nem érvényesíthető jogrendszer, "álmentőcsomagok", kormányszintű csalások fedezése felsőbb utasításra, vagy megfélemlítéssel, zsarolással kicsikart bírói ítéletek, az ország, még Gyurcsány által "meghagyott" értékeinek kiárusítása, ellopása, átjátszása, mind mind részei a "nagy tervnek", amelyben ilyen eszközökkel fellázítanák az országot!


Ezért kellett szabadjára engedni a "cigánybűnözést", ezért lehet állam az államban a politikusok irányítása alatt álló, törvények feletti maffia-rendszer!
Súlyos vádak ezek, de mind maradéktalanul bizonyítható, mert ahogy a TEMPO párt szívós kitartással bebizonyította az ország 19 megyei bíróságán, hogy Magyaroszágon már nincs jogérvényesítési lehetőség, a bíróságoknak nincs illetékessége elbírálni annak a politikai nómenklatúrához tartozó, legalább 500 fő irányítónak, és a 3600, törvénytelen privatizációt végrehajtó, nevén nevezhető bűnöző, és bizonyítékokkal alátámasztott, feltárt bűncselekményeit, úgy Budai is csak egyirányba végezhet nyomozást, és számára is tabu az ingoványos, MSZP-s kazárokkal közös terület! Az Alkotmány Bíróság szétverése folyamatban! Jogköreinek csökkentése, illetve a kibővített létszámmal belső "fizetett ellenzék" létrehozásával, az Orbán-diktatúra, minden feltételt megteremt mindaddíg, amíg a feldühödött tömegek el nem kezdenek a új-régi elő kreált, és koreografált vezér, Gyurcsány "zászlaja" alá tömörülni.




A "jóslat" kiagyalói abban tévedtek, hogy ezt a csatát Orbán, és Gyurcsány fogja megvívni, bízva az emberek általános elhülyítésében, mert nyugdíjasokkal nehéz lesz polgárháborút kirobbantani! Én sem mennék, még anyám kedvéért sem Gyurcsány mellett, Orbán ellen tüntetni, mintahogy Orbán sem kaphatna mást tőlem, mint egy "X-et", a bűnös rovatban, egy népbíróságon, vagy népszavazáson! A hitelét vesztett politikusok vésztartaléka a Jobbik, és a cigányság! Éhínséggel, energiahiánnyal még erőteljesebb fosztogatásra tudják késztetni a cigányokat, ami szintén elegendő lehet egy polgárháborúhoz, és a végjáték lecsendesítéséhez bevethetők a járványok. Minden alapot létrehoztak erre a kombinációra is, kezdve a terrorelhárítási központtal, de a tűzoltóval ellentétben, akinek a munkaköri leírásában a gyújtogatás nem szerepel, a terrorelhárítás sem azzal foglakozik, mint amiért létrejött. Ha minden kötél szakad, és mégsem akar teljesülni a nyirkai jóslat, még rendelkezésre áll a NATO, ENSZ és izraeli haderő, de bevetése esetén már nem tudják "elsütni", a lázadó magyarokat nemzetiszocialistának bélyegző nyugaton szajkózott szlogenjeiket, mert a kelet addigra a nyakukon lesz! Az "Alkotmányos rend elleni fellépést" sem hangoztathatják, mert Magyarországnak 1944. március 18-án elfogadott Alkotmányán kívül, nincs érvényes, Nemzetgyűlés által elfogadott, és népszavazással jóváhagyott Alkotmánya!

Mellesleg, és példaként, nincs magyarázat arra, hogy a 2002-től folyamatosan elcsalt választások után, 2010. október 16-án 8.186.378 választópolgár szavazhatott az önkormányzati választásokon, de 7.862.443 főre képezték a leszavazott 46,36% 100%-át! A közel 324 ezres "eltérés", a 2002-es 8.153.174 szavazásra jogosult, választási névjegyzékben szerepelő, és az azóta (2002-2010) a születettek és meghaltak közötti 361 ezres eltérése ( a meghaltak javára, ami a népességcsökkenés) figyelembevételével érdekes kérdéseket vet fel, mivel a szavazásra jogosultak száma a 361 ezres népesség csökkenés ellenére is 33 ezer fővel növekedett 2002-óta, pedig a szavazásra jogosult egyéb, különböző címen itt tartózkodó 143 ezer fő levonása után is 218 ezres a "növekedés"! Ha ez szavazószám "növekedés" úgy folytatódik, mint a kiadott TB-kártyák számával, történt (12,5 millió felett), akkor igencsak sok honosítási kérelmet kell elbírálnia és megadnia a Bevándorlási Hivatalnak, mire a magyar állampolgárok összes száma eléri a szavazásra jogosult állampolgárok számát! Persze ez csak bűvészkedés a hivatalok által még véletlenül sem egymással megegyező és összegyeztethető számokkal, de egyértelmű, hogy a népesség csökkenése (csökkentése) minimum 500 ezer magyar főre tehető 8 év alatt, amit részben "külső források bevonásával pótoltak(?)"! (Adatok: Közigazgatási és Elektronikus Közszolgálatok Központi Hivatala)

Szerencsére a félretájékoztató médiakiszolgálók száma csökken, mert 1000 embert rúgnak ki a közmédiából. A Népszabadság szerint június végén hatszáz, majd szeptemberben további négyszáz munkatársuktól - csaknem minden harmadik embertől - válnak meg így az összevont közmédiumok, de nem kétséges, hogy ezek a még megmaradt magyar műsorok magyar stábjaiból, szerkesztőiből fognak kikerülni! "Javítani kell az arányokon", mert három TV közszereplőből, még csak kettő kazár, vagy cigány!
Nyirkai jóslat ide vagy oda, a Kelet, a Közel-Kelet, és a Távol-Kelet, Kelet-Európával együtt, még nem lett legyőzve, mert a kelet-európai kazár kormányok mögött sem állnak néptömegek, csak idegen hadseregek, melyek némelyike hazamegy harcolni, ha a családja, népe van veszélyben!