SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2011. június 6., hétfő

Oroszország szerint az IMF vezető bebörtönzésének oka, az USA teljes aranytartalék eltűnésének felfedezése.

Az FSZB által, Putyin miniszterelnök részére készített új jelentés szerint, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) korábbi vezetője, Dominique Strauss-Kahnt azután vádolták és tartóztatták le szexuális bűncselekményekért május 14-én, miután kiderítette, hogy az Egyesült Államok trezorjában, Fort Knoxban tartott összes arany „eltűnt illetve ismeretlen helyen van”.

Az FSZB titkos jelentése szerint Strauss-Kahn a hónap elején kezdett egyre inkább gyanakodni, miután az USA kezdett csúszásba esni az IMF-nek leszállítandó 191,3 tonna arannyal amelyet egy 1978-as határozat alapján értékesíthettek volna az IMF-nek, Különleges Lehívási Jogként (SDRs), úgynevezett tartalék valutaként.
Ezen FSZB jelentés megállapítja továbbá, hogy Strauss-Kahn kihangsúlyozta eme aggodalmát az Obama elnökhöz közeli kormányzati tisztviselőknek, amiután a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA), felkereste és "szilárd bizonyíték"-al szolgáltak, hogy az Egyesült Államok összes aranya "eltűnt".

Amikor Strauss-Kahn átvette a CIA bizonyítékokat, ezen jelentés szerint, azonnali intézkedéseket tett, hogy elhagyja az USA-t és Párizsba repüljön,de amikor a Franciaország Külső Biztonsági Főigazgatóságának (DGSE) ügynökei figyelmeztették az amerikai hatóságok elfogatási szándékáról, menekülésként ment a New York JFK repülőterére és a francia ügynökök tanácsára hagyta a mobil telefonját a hotel szobában., hogy az amerikai rendőrség ne követhesse nyomon.

Miután Strauss-Kahn biztonságosan felszállt egy Air France Párizsi járatára, ezen FSZB jelentés szerint, egy végzetes hibát követett el, ugyanis a gépen lévő telefonról felhívta a hotelt, hogy küldjék utána a mobilját Párizsi lakhelyére, így a rendőrség beazonosította tartózkodási helyét és letartóztatták.

Ezen jelentés szerint, az ezt követő két héten belül, Strauss-Kahn kapcsolatot létesített közeli barátjával, a magas beosztású egyiptomi Mahmoud Abdel Salam Omar bankárral, hogy próbálja meg kivinni az USA-ból a bizonyítékokat amelyeket a CIA-től kapott. Azonban tegnap, Omart is pontosan úgy, mint Strauss-Kahnt előtte, szexuális bűncselekményekkel vádolták egy luxus szálloda szobalánya ellen, ezt a vádat az FSZB jelentés „hihetetlennek” minősíti, ugyanis Omar elmúlt 74 éves és egy hívő muzulmán.


Meghökkentő lépésként hatott Moszkvában, hogy miután Putyin elolvasta ezt a titkos FSZB jelentést , elrendelte hogy a Kremlin hivatalos honlapján ez nyilvánosságra kerüljön Strauss-Kahn védelmében, ezzel az első nagyhatalmi vezető lett aki megállapította nyíltan, hogy a volt IMF vezér egy USA összeesküvés áldozata lett. Putyin még azt is hozzátette, hogy „Nehéz nekem megérteni és értékelni a rejtett politikai indítékokat, amelyek e mögött rejlenek, de nem tudom elhinni, hogy úgy
történt ahogy eredetileg beterjesztették. Ez nem fér a fejemben.”

Érdekes megjegyezni, ezen eseményekkel kapcsolatban, hogy az Egyesült Államok magasrangú kongresszusi tagja és a 2012-es Elnök jelölt ,Ron Paul, már régebben megállapította, hogy az USA kormánya hazudott a Fort Knoxi aranytartalékokkal kapcsolatban. Olyannyira aggódott Ron Paul emiatt, hogy a kormány és a Federal Reserv eltitkolják a valóságot az amerikai aranytartalékkal kapcsolatban, hogy 2010 végén előterjesztett egy indítványt ennek az ügynek a megvizsgálására, de
ezt az Obama rendszer erői elutasították.

Amikor riporterek közvetlenül megkérdezték, hogy tényleg azt hiszi, hogy nincs arany Fort Knoxban vagy a Federal Reserv-nél, Paul Kongresszusi tag azt a a hihetetlen választ adta, hogy „úgy gondolom, ez lehetséges”.Érdekes még megjegyezni, hogy alig 3 nappal azután, hogy letartóztatták Strauss-Kahnt, Paul kongresszusi tag egy új felhívást intézett, hogy most kell az USA-nak eladni az aranytartalékát, a következőket mondván, "Mivel az ár most magas, és a hatalmas adósság probléma most van, minden esetre most kell eladni a csúcson. "
Az elmúlt években bizarr jelentések láttak napvilágot az USA-ból, amelyek arra utalnak, hogy nincs eladható arany és mint olvashatjuk egy 2009-es jelentésben a ViewZone.Com híroldalán: "A 2009 októberében a kínaiakhoz érkezett egy arany szállítmány. Megszokott dolog, hogy az arany gazdát cserél országok között ezzel rendezve egymás közötti adósságaikat és az úgynevezett kereskedelmi mérleget. Az ilyen ügyletek általában egy külön szervezet felügyelete alatt történik
amelynek székhelye Londonban található a „London Bullion Market Association” (LBMA).
Amikor a szállítmány megérkezett a Kínai Kormány egy vizsgálatot rendelt el, amely az arany tisztaságát és mennyiséget volt hivatott ellenőrizni. Ez egy speciális eljárásból áll, éspedig négy apró lyukat fúrnak az aranyrudakban és az így kinyert anyagot elemzik.


A tisztviselők megrökönyödve tapasztalták, hogy a rudak hamisítványok voltak. A rudak belseje wolframból volt és csak a külső réteg volt aranyból. Mi több, hogy ezek az aranyrudak sorszámai alapján nyomon követve kiderült, hogy az USA-ból származnak és hosszú ideig a Fort Knox- ban tárolták. A jelentés szerint 5.600 és 5.700 között volt a rudak száma és mintegy 400 uncia
súlyúak. „


Hogy mi lesz a végleges sorsa Strauss-Kahn-ak azt még nem tudhatjuk, de az Egyesült Államokból érkező hírek szerint elhatározta, hogy nem fogja feladni egykönnyen, harc nélkül és felfogadott egy „kiváló csapatot”, volt CIA kémeket, magán nyomozókat és média tanácsadókat hogy megvédjék őt.

A bizonyíték arra, hogy gyakorlati hatása van annak, hogy az USA hazudott az aranytartalékával kapcsolatban, nem más mint hogy az Orosz Központi Bank tegnap kamatemelést rendelt el 0.25- ről 0.35 százalékra és Putyin elrendelte a búza és a gabona félék kiviteli tilalmát július elsejével, aminek nem más a célja mint feltölteni az „Anyaország kofferjait” pénzzel ami normális esetben az USA-ba folyt volna.A propaganda gépezet mindent elkövet azért, hogy az amerikai nép ne tudjon ezekről a dolgokról, hatalmas veszélynek téve ki őket, mert felkészületlenül fogja nemzetüket érni a katasztrofális gazdasági összeomlás ami inkább előbb fog be következni mint utóbb.

© máj 31, 2011 Az EU és az USA minden jog fenntartva. Eredeti forrás a WhatDoesItMean.Com.

Írta: Sorcha Faal,
Fordította: Kásler Árpád