SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2011. június 19., vasárnap

PERVERZ HABIRUK.




Új divat a zsidók között: perverz szex a zsidó vallási ünnepeken



Ünneplünk, most mi van?Ünneplünk, most mi van?




Szépek vagyunk, mi?Szépek vagyunk, mi?A magukat "Perverz zsidóknak" (Kinky Jews) nevező undorító társaság Kinky Passover Seder néven korbácsos, rabszolgás, ketreces, bőrszíjas, gruppenszexes, dominás, partnercserés, szadista-mazohista szexorgiát tartott paszover alkalmából.
Üss, bébi, paszover van!Üss, bébi, paszover van!
"Célunk olyan biztonságos társadalmi közösség létrehozása a zsidó emberek részére, akik magukat nem csak zsidónak, hanem perverznek is tartják" - jelentette ki "Naomi", a Perverz zsidók megalapítója, aki nem akarta elárulni az igazi nevét. Talán azért, mert Naomi főállásban egy Manhattan-i zsinagógában dolgozik, és szabadidejében zsidó gyerekeket oktat a judaizmus rejtelmeire. Naomi büszkén említette, hogy a gyerekeket nézve, a velük töltött idő alatt körvonalazódott benne a Perverz Zsidók Klubjának ötlete.
Gyere, olvassunk egy kis Talmudot...Gyere, olvassunk egy kis Talmudot...
A perverz zsidó bulik napján a nemileg eltévelyedett zsidó párok 60, a férfiak 50, az éhes zsidó nők pedig 15 dolláros belépő díj leperkálása után léphetnek be a nemi tébolydába. A perverz zsidók az ünnepeiken kívül havonta két, néha három alkalommal jönnek össze, hogy egymás fitymátlanított, felgyűrűzött és kilyukasztott nemi szerveivel elszórakozzanak.

A klubtagok a rajtuk röhögő turisták nagy örömére néha izraeli és szivárványos buzi zászlós, dávid csillagos, sábesz deklis félmeztelen mini buzi felvonulást is rendeznek, ahol a férfiak női, a nők pedig férfi ruhákban pompázva ballagnak a Babeland nevű szerszámáruházba.
Ejj, malackodjunk kicsitEjj, malackodjunk kicsit
A perverz zsidók a Babeland szex üzlet zsidó tulajdonosától diszkont áron szerzik be a két makkos oda-vissza használható műpéniszeket, a vimes doboz alakú hordozható női nemiszerveket, golyós mütyüröket, végbél dugókat, a legújabb divatot követő vibrátorokat, spriccelős flakonokat, csokoládéval bevont édes gyökereket, purimra előkészített (ez egy másik zsidó ünnep) tátott szájú és széttárt lábú műanyag babákat, speciális WC ülőkéket, korbácsokat, homoszexuális pornó DVD-et, dereseket és egyéb, a kulturált együttlétekhez elengedhetetlen kóser használati eszközöket.
Különleges szado-mazo asztalKülönleges szado-mazo asztal
Jack Corn