SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2012. január 12., csütörtök

« Az Irán elleni szankconálás és az olajembargó egy háborús tett.


EU ellenes tüntetésekre készül az ország ...legalábbis egy része. Mario, az olasz miniszterelnök, aki bankárpuccsal került az ország élére, a minap arra figyelmeztette a népeket, hogy bizony anti-EU lázongások törhetnek ki Európa szerte, azért mert nem fogadjuk el a gazdasági reformjukat, ami szerintük megérdemelte volna a figyelmet.
Ha csak onnan nézem a dolgokat, hogy az emberek felébrednek a többszáz éves Csipkerózsika álmukból, akkor is a globalistáknak végük, de végük lesz úgy is ha nem csinálunk semmit, mert saját magukat fogják elpusztítani a következő nagy háború során. Most még azt hiszik, hogy minden nekik kedvez és majd megtudják állítani a káoszt, amikor elérte a kívánt hőmérsékletet...hát nem fogják tudni megállítani, mert nem Ők irányítják a világot.
Az Új Világrendnek így vagy úgy, de vége..... és ennek az ideje rohamosan közeledik. Mivel az emberek többnyire istentelenek a vég nem éppen lesz kellemes, de annál hatásosabb. Azért mer a műtét fájdalmas lehet, az még nem jelenti azt, hogy rossz is.
A háborúra azért van Nekik szükségük, mert egyre több a politikailag ébredő ember, ezt Brezinscki vagy ki a túró az egyik CFR-os gyűlésen be is vallotta, hogy komolyan aggódnak e miatt, de meg van rá a megoldás. Ha nem kell békésen, akkor erőszakkal vesznek rá. Ez így működik. Olyan nincs, hogy "nem, hát nem". A nyílt erőszak az utolsó eszköz a kezükben, de meg teszik ha szükséges. Ha akarják az Új Világrendet -márpedig nagyon akarják-, akkor mindent megtesznek az ügy érdekében és nm érdekli őket, hogy milyen áron....mert démonok.
Önpusztító EU
A USS Abraham Lincoln, a USS Vinson, és a USS John C. Stennis támadó csoport, lassan a Hormuzi-szoroshoz ér, persze a Pentagon azt mondja, hogy nincs semmi különös szándékuk ott, csak a szokásos csónakázgatás....tudják, ehe... A francokat nincs. Irán ugyanis azzal fenyegetőzött, hogy elzárja az olaj útját a szorosban, amivel gazdasági káoszt teremtene és ez jó ürügyként szolgálna egy háborúnak. Az EU kész az olajembargóra, amelynek következményeit elsősorban európai megrendelők szenvednék el, másodsorban Oroszország, akinek euróban vannak a valuta tartalékainak egy része. -mondja Nikolay Patrushev. Nagy a nyomás a Cionista Rothschildok felől.
USA/Izrael és Irán egy időben fognak hadgyakorlatozni...egy eltévedt rakéta...képzeld el mi lenne belőle, s mi volt nem rég Koreánál. A USS John C. Stennis-t például a Perzsa öbölbe küldték, mialatt Irán gyakorolta a szoros lezárását, pedig szóltak, hogy ne tegyék. Ez provokáció.
Az orosz Biztonsági Tanács titkára elmondta, hogy Izrael Amerikát nyomja, hogy támadja meg Iránt, és úgy látja, hogy a katonai feszültség egyre terjed. A feszültséget növelte az is, amikor iráni atomtudós robbantottak fel, ami nyilván a cionisták műve volt.
Mindeközben az Egyesült Államok 5 milliárd dollárból 20 katonai kórházat építGrúziában.  Ezek biztos, hogy nem viccelnek, és ha valakinek kétségei lennének afelől, hogy háborúra készülnek, akkor mi a válasza erre a hírre?
írta: AnathDas, ARANYKOR