SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2012. január 18., szerda

Zsidóellenes pártot Stumpf András

Soha nem lesz nyugalom, béke és szabadság, amíg Magyarországon a zsidókat ki nem irtják a közhatalomból.Magyarország jövője attól függ, meg tud-e szabadulni attól, hogy a zsidók befolyása érvényesüljön a közéletben, hogy a zsidók a baloldali pártok segítségével ostrom alatt tudják tartani a demokráciát, a parlamentarizmust, a polgári szabadságot.
Nem lehet másképp megszabadulni, soha nem lesz nyugalom, béke és szabadság, amíg Magyarországon a zsidókat ki nem irtják a közhatalomból. A fejszét a fa gyökerére kell vetni, a magyar nép jövője azon múlik, hogy ki tudja-e irtani a zsidóságot a politikai életből és az államhatalomból.
Gyurcsány és Bajnai ellen egy radikális zsidóellenes pártot kellene alapítani, amely minden erejével pusztítja a zsidóságot a közéletből, felhívja a figyelmet arra, hogy a rabbik állnak megint az ország romlásának hátterében. Leleplezi a zsidók ármányát, a rabbik uralmát. Olyan kamikaze pártot, amely nem egy másik ideológiát akar a zsidóság helyére állítani, hanem a zsidóktól megtisztított ideológiamentes államot hirdeti. A zsidókat vissza kell kényszeríteni a civil szférába. Nem szabad engedni az olyan hazugságoknak, hogy ők állami feladatokat látnak el, ezért teljes állami támogatásra és fenntartásra jogosultak. Ki kell rúgni őket az oktatásból, az egészségügyi intézményekből. Ha van pénzük, tartsanak el iskolákat és kórházakat, ha nincs, akkor ne tartsanak el. Ha valaki zsidó világnézeti oktatást akar a gyerekének, az fizesse meg a rabbit, aki tanítja. Az állam köszöni a felkínált segítséget, amit állami pénzen nyújtanának, de nem kér belőle. Az oktatás a zsidók trójai falova, nem szabad ennek bedőlni.

Fel kell ismerni, hogy Magyarország a zsidóknak köszönheti Trianont, a Don-kanyart, a vörös terrort, a kommunista elnyomás negyven esztendejét, az ígéretesen indult demokrácia és a harmadik köztársaság elvesztését. Neki köszönheti, hogy a világ szemetjévé lettünk. Ha nem tűnik el a zsidóság a közéletből, és baloldali ideológiai pártokon keresztül ostromolhatja tovább a demokráciát, akkor hiába tűnik el Gyurcsány vagy Bajnai, a szenvedésnek soha nem lesz vége, mert jön helyettük más. Akkor a gyűlölködés, a magyarellenesség soha nem hagyja el az országot. A zsidó pártokat a magyar történelem tapasztalatai alapján ugyanúgy be kell tiltani, mint ahogyan a Szovjetunió Kommunista Pártját betiltották a Szovjetunió bukása után. Sóval kell behinteni a helyüket.

Ha sikerül a zsidó mételyre ráébreszteni a magyarokat, hogy ők állnak a gyűlölködés hátterében, ők teszik tönkre az országot, akkor olyan vezetőkre, olyan miniszterelnökökre van szükség, akik az ideológiai vitákat, világnézeti szabadságot a civilszférában tartják.

(Ha a nyájas olvasó azt hinné, megőrültem, s ennek bizonyítéka a fenti írás, jelzem: nem. Azaz, nem én. A fent olvasható cikk rövidített, de szó szerinti közlése Bartus László az Amerikai Népszavában tegnap megjelent írásának, csupán a „katolikus", „katolikus egyház" szót, szóösszetételt cseréltem ki a „zsidó" szóra, valamint, ahol emiatt új kontextusért kiáltott a szöveg, a jobboldalit baloldalira, Orbán Viktort pedig Gyurcsány Ferencre és Bajnai Gordonra. A célom csupán az, hogy mindenki számára egyértelmű legyen, echte náci szöveggel van dolgunk. Természetesen sem katolikusellenes, sem zsidóellenes pártra nincs semmilyen szüksége az országnak. A tavaly Kertész Ákos magyarellenes, rasszista cikkét közlő Bartus mostani szellemi csúcsteljesítményéből sugárzó náci gyűlöletre sincs. Remélem, a magát a magyar baloldal emigráns zászlóvivőjeként feltüntető Bartussal az általa szeretettek semmilyen szellemi közösséget nem vállalnak sem most, sem a jövőben.)
forrás