SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2011. szeptember 26., hétfő

hangfelvétel a hitelüket bebukottak házainak átjátszásáról


"Van egy emberünk a bankban" - hangfelvétel a hitelüket bebukottak házainak átjátszásáról
Gyurcsány óta tudjuk, hogy ami nem erkölcsös, az még lehet jogszerű. Sőt, Gyurcsány óta ezt tudjuk csak igazán. Az „erkölcstelen, de jogszerű” felfogás az üzleti életet is elérte.
Az alábbi hangfelvételen egy határozott hangú hölgy válaszolgat egy hirdetés kapcsán telefonáló magyarnak. A lényeg, egy gyaníthatóan offshore cég – a magyar cégnyilvántartásban nem szerepel – , meglehetősen fura szolgáltatást nyújt. A közeljövőben hitelüket bebukó magyarok ingatlanjainak listáját szerzi meg, kilakoltatásban is segít, ilyen formán a piaci ár 40-60%-áért lehet hozzájutni az eladósodott magyar házához. Nem, ez nem egy árverés során játszódik le, nem húzzák az időt a bankban ilyesmikkel, hanem „van egy emberünk a bankban” módszerrel.
Olvasónk tájékoztatása szerint a hangfelvételt Dr. Szilvay Balázs készítette, valamikor 2008-2009 környékén. Portálunk úgy tudja, Szilvay akkoriban a Lánchíd Rádió munkatársa volt, annak a rádiónak, amelyik ezer szállal kötődik Orbán Viktor érdekeltségi köréhez. Dr. Szilvay Balázs és több kollégája ma már nem munkatársai a rádiónak - kirúgták őket...
(Kuruc.info, Alex Strauss)