SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2012. június 11., hétfő

Hogy miket nem beszélnek.....




70 körüli nénik a 6-os villamoson, és az agilisabb panaszolja jó hangosan, hogy a testvére a rossz bánásmód miatt beszólt az orvosának, hogy tudjuk doktor úr, hogy az IMF miatt csak 6 millió magyar maradhat, mire az orvos cinikusan azt válaszolta, hogy változott a terv asszonyom, már csak 4 millió.

Öreg pap kérdezi a 40-es nőt: mégis mit tudsz, hány zsidó telepszik be Izraelből. A nő: hát én 3 millióról tudok. Mire az öreg: tévedsz, mi papok már a hetvenes évek végén azt tudtuk, hogy 5 millió.

Hajléktalan és 50-es férfi, Blaha: a férfi kérdezi a hajléktalant, hogy ők olyan sokan vannak már és tele a belváros több ezer üres lakással, miért nem törik őket fel, mint a cigányok máshol? Mire a hajléktalan: nem lehet, fegyveresek őrzik belül.



Szintén Blaha: 50-es cigány férfi, 40-es magyarnak, aki a társasházukban lévő cigány terrorra panaszkodik: jól készüljenek fel magyarok, ha mégis kitör a magyar-cigány polgárháború, mert maguk magyarok csak addig ölnek amíg muszáj, de a cigányok magukon fogják megtorolni minden vélt és valós sérelmüket, a legkegyetlenebb mészárlásokra, csonkolásokra, nemi erőszakra számítsanak. És: maguk magyarok soha nem tudhatják, hogy jól működő társasházakba milyen célzattal telepít a hatalom egy-egy deviáns cigány családot, legtöbbször maga a deviáns család sem tudja.

És ahol sok a deviáns ember, és egy idő után a feltorlódott kifizetetlen számlák miatt milliókra rúg a közös költség,stb, az önkormányzat egy megfelelő szervének megfelelő embere szól a helyi vállalkozónak, hogy van egy eladó ház... Mondjuk 3 milló a kifizetetlen számla, ő ad 6 milliót a házért, kifizeti a 3 milliós számlát és a fennmaradó 3 milliót szétosztja a tulajdonosok között. Akik fejenként kapnak néhány százezret és mehetnek az utcára. Ha valakinek meg még többmilliós hitele is van a lakásán, akkor hajléktalanként fizetheti a nyugdíjából, segélyéből, fizetéséből a nem létező lakására a hitelt. A deviánsok meg természetesen új lakást kapnak. Budapest lakásállományának állítólag a 40 %-a jócskán el van adósodva....

Két középkorú férfi, Ferenciek tere, valószínű papok: az egyik panaszolja, hogy a katolikus teológiára elsősorban zsidókat vesznek fel a jelentkezők felül, iszonyúan nyomulnak. Mire a másik: a reformátusoknál meg a végzősök csak akkor kapnak lelkészi állást, ha azt vallják, hogy a zsidóknak nem kell elfogadniuk Jézus Krisztust, mert nekik Isten külön utat készített.



Árpád-híd, villamoson , Óbuda felől: két idős férfi: itt az Árpád-híd pesti hídfőjénél, ahogy lekanyarodunk a sziget felé, hatalmas katonai gépkocsi bunker van egész mélyre lenyúlva a Duna alá, az ablakai a vízszintnél vannak.



Két 40 körüli civil férfi a Mosonyi utcai villamos megállóban, szerintem, a beszélgetésükből ítélve rendőrök lehetnek és az elmúlt napok rendőri letartóztatásairól beszélgetnek. Arról folyt a disputa, hogy Baranya megyét is fel lehetne térképezni a rendőri bűncselekmények miatt, és hogy a Baranya megyei görcsönyi takarékszövetkezetet néhány éve egy aktív rendőr rabolta ki, aki valamikor Pécsen dolgozott , ott egyszer ittasan szétvert egy kocsmát, de nem szereltették le, hanem bűnügyi osztályvezető lett egy egy vidéki kisvárosban, ahol aztán azoknak a rendőröknek lett valamilyen főnöke, akik őt annak idején a kocsmából előállították. .Utána meg visszakerült Pécsre még nagyobb beosztásba. Aztán végül fegyverrel rabolt.

Elég sok dolgot beszéltek Baranya megyéről, valami bűnjelként lefoglalt fegyverek annak idején hogyan tűntek el a megyei rendőrségről, meg azt a vidéki kisvárost emlegették sokat, hogy milyen furcsaságok történtek ott néhány éve a rendőrségen. Arról panaszkodtak, hogy a főnökök mindig megússzák.



Kálvin tér, villamos megálló, egy öreg és egy 60-as férfi: a hatvanas mondja az öregnek: itt a Kálvin térnél lévő egyetemet egy hatalmas barlangrendszer köti össze a Váci utca felé lévő egyetemmel, voltam lent, majdnem el is tévedtem.



Mára ennyit.


Küldte: Aranyhal