SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2012. június 13., szerda

A MAGYARSÁG SZÉGYENE *HIHETETLEN *


KÖZLEMÉNY****

Az oldalon található vélemények, írások sérthetik egyesek vallási, ill. politikai meggyőződését. Nem célom a gyűlöletkeltés! Ennek szellemében tartok igényt az ENSZ Emberi Jogok Chartájának (19. cikkely. Véleménynyilvánítás, és információs szabadság.) védelmére.

Az Európai Emberi Jogi Bíróság egy 1976-os határozata úgy fogalmaz, hogy: "A szólás szabadsága nem csak azokra az információkra és eszmékre vonatkozik, amelyeket az emberek jó néven vesznek, hanem azokra is, amelyek bántják, felháborítják vagy zavarják a lakosság bármely részét".
 



******************************************************************************

HIHETETLEN 
80 -90 ÉVES ASSZONYOKAT ERÖSZAKOLNAK MEG.IDÖSEKET VERNEK AGYON.ETNIKAI KISSEBSÉG RABOLJA URALJA AZ ORSZÁG EGYES RÉSZEIT .EZEKÉRT A BÜNÖKÉRT ENYHE VAGY CSAK PÁR ÉV LETÖLTENDÖ BÜNTETÉST KAPNAK .A MAGYAR GYERMEKEK 40 SZAZALÉKA ALULTÁPLÁLT .ÖREGEK ÉS TÖB GYERMEKES CSALÁDOK KERÜLNEKAZ UTCÁRA .PARLAMENT KÉPVISELÖINEK NAGY RÉSZE KETTÖS ÁLLAMPOLGÁR .HAD NE FOLYTASSAM .
ERÖT DEMONSTRÁLNI NAGY HUZÁS VOLT MAKARENKO VISSZA TÉRT .



Felfüggesztett börtönre, Auschwitz-, Jád Vásem- vagy holoközpont-látogatásra ítéltek egy hazafit (MTI-hírrel)
/Pontosítás és frissítések a cikk alatt./
Olvasónk írja: Egy év hat hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság Nagy Györgyöt, melynek végrehajtását három évre felfüggesztette. "Mellékbüntetésként" három éven keresztül nem vehet részt tüntetéseken, a felfüggesztett börtönbüntetés ideje alatt pedig évente el kell látogatnia a Jád Vásem holoakuszt-múzeumba, valamint tetszés szerint a Páva utcai vagy a Dohány utcai zsinagógában meg kell gyónnia bűneit, a büntetés ideje alatt legalább egyszer el kell látogatnia az auschwitzi munkatáborba és az ott látottakról, tapasztalatokról élménybeszámolót kell tartania a kirendelt pártfogójának - áll a beszámolóban.

Nagy György a mai tárgyaláson (kép: olvasónktól)
A "vádlott" továbbra sem ismerte el, hogy tagadta volna a "nemzetiszocializmus rémtetteit", az általa tartott táblán csupán a soá (veszedelem, katasztrófa) felirat volt látható, melyet a semmiből előtűnt Pásztor Tibor MSZP-s országgyűlési képviselő "holokauszt-tagadásként értelmezett".
Az ügyész vádbeszédében a vád tárgyát, soá-feliratot, valamint "a Harmadik Birodalom által elkövetett,  az egész világot mélyen megdöbbentő népirtást", a "holokausztot" a palacsintához hasonlította, miszerint több fajta palacsinta létezik, például a hortobágyi húsos palacsinta enyhén sós, a lekváros palacsinta édes, a Gundel palacsinta inkább desszert, de ha valaki meglát egy lágy állagú lepénytésztát, egyből a palacsinta jut eszébe...
Dr. Dénes Veronika az ítélet indoklásában súlyosbító körülményként értékelte, hogy a vádlott ellen "garázdaság" miatt a napokban már jogerős ítélet született (a vád szerint tojással dobálta meg Demszkyt), s miután az elmúlt hetekben "megerősödött a zsidó emlékművek elleni rongálássorozat", valamint a közelmúltban egy volt zsidó rabbit állítólag verbális támadás ért, ezért hozott precedensértékű, elrettentő ítéletet.
Az ügyész az ítéletet tudomásul vette, a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett.
A bírónő az ítélet kihirdetését követően ismét szóvá tette a korábban Kuruc.info-pólóban megjelenő hazafi ruházatát, szerinte a mostani ruházata sem volt kifogástalan, ugyanis Tiszaeszlár rovásírás feliratú pólóval provokálta a mindenható ítészeket...
(Kuruc.info - Motoros becenevű olvasónktól)
Frissítés: A facebookos hozzászólások alapján megállapítható, hogy a többség nem hajlandó elhinni az ítéletet, és valóban: a beszámolót beküldő olvasónk tévedett, ezért elnézést kérünk. De nem abban - mint ahogy sokan gondolnák -, hogy Nagy Györgynek nem kell Auschwitzba, a Jád Vásembe vagy a Páva utcába zarándokolnia, hanem "csak" annyiban, hogy nem kötelezik valamennyi "szent hely" felkeresésére, kegyesen felkínálták neki, hogy választhat egyet közülük.
Néhány perccel ezelőtt sikerült elérnünk az "elkövetőt", aki megerősítette: valóban másfél év felfüggesztettet kapott, és valóban meg kell ejtenie egy "tolerancialátogatást" a három felkínált helyszín valamelyikén: vagy Auschwitzba kell ellátogatnia egy alkalommal, vagy a Jád Vásembe, vagy pedig a Páva utcai holoközpontba - ez utóbbiban viszont háromszor kell tiszteletét tennie azért, hogy kiválthassa Auschwitzot vagy a Jád Vásemet, ha mégsem ezek közül választana. És utána valóban írásban kell a pártfogójának ecsetelgetnie, hogy milyen jelentős, pozitív irányú fejlődés ment végbe a lelkében ezen látogatások következtében.
Frissítés 2: A Kuruc.info értetlenül áll az ítélet előtt, s várja annak írásos formáját. Efféle mellékbüntetést nem ismer a jelenlegi jog, az új Btk.-ban vezet csak be a Fidesz valamiféle tanúságtételre kötelezést. Az általunk megkérdezett jogász szerint a bíró döntése törvény elleni ítélkezésnek minősül, ugyanolyan abszurd, mint ha pl. tíz fekvőtámaszra vagy sábesz viselésére ítélte volna Nagy Györgyöt.
Frissítés 3: Olvasónk írja: 
Kedves Kurucok!
Cáfolnom kell az alábbi cikk 2. számú frissítésében foglaltakat:
A vádlottat a Btk. 82. § (2) bekezdése alapján kötelező pártfogó felügyeletre ítélték, mert a "demszkys" garázdaság miatti elítélése miatt visszaeső. A bíróság a "kötelező" látogatást a Btk. 82. § (6) bekezdése alapján írta elő, a rendezvények látogatásától pedig a Btk. 82. § (5) bekezdés c.) pontja alapján tiltotta el.
Tehát az ítélet a hatályos jogi szabályozásnak megfelelően került meghozatalra.
Üdvözlettel,
Dr. No
Frissítés 4: A még mindig kételkedők számára alább közöljük az MTI ma reggeli hírét (kissé lassan dolgoznak a héber tudósítók) eredeti formájában:
Nem jogerősen felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki egy holokauszttagadó férfira a Pesti Központi Kerületi Bíróság. A nemzetiszocialista rendszerek bűnei nyilvános tagadásának bűntette miatt indult ügyben az elsőfokú bíróság holokauszt-emlékhelyek látogatását is előírta a vádlottnak a kedden hozott ítéletben.
A Fővárosi Törvényszék honlapján olvasható közlemény szerint N. György 2011. október 23-án a Nem tetszik a rendszer nevű demonstráción nagy nyilvánosság előtt magasba tartott egy táblát, amelyen héberül "a holokauszt nem történt meg" felirat volt olvasható.
A bíróság a vádlottat a nemzetiszocialista rendszerek bűnei nyilvános tagadása miatt első fokon 1 év 6 hónap - végrehajtásában 3 év próbaidőre felfüggesztett - börtönre ítélte, és elrendelte pártfogó felügyeletét.
Emellett külön magatartási szabályként előírta, hogy a vádlott ne látogasson politikai rendezvényeket, demonstrációkon ne vegyen részt. Továbbá legalább háromszor látogasson el a budapesti Páva utcai Holokauszt Emlékközpontba, és az ott látottak alapján összegezze, foglalja össze gondolatait, vagy egyszer tekintse meg az auschwitzi emlékhelyet, vagy a jeruzsálemi Jad Vashem Emlékparkot, és írja meg véleményét.
Az ítéletet az ügyész tudomásul vette, a vádlott és védője felmentésért fellebbezett - olvasható a törvényszéki közleményben.
Az MTI információja szerint N. György egyike annak a két fiatalnak, akit hétfőn közérdekű munkára ítélt a bíróság, mert három éve tojással dobálták meg Demszky Gábor volt szabad demokrata főpolgármestert.
Az előző tárgyalásról írt tudósításunkhoz mellékelt videón valamennyire látszik a fenti gyalázatos döntést meghozó bírónő is:
 



További részletek: http://kuruc.info/r/2/97349/#ixzz1xhgWUG79