SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2012. június 1., péntek

Szentlélekkel való betöltekezés, Szentlélek kitöltése és a helyreállított Izrael*


Szentlélekkel való betöltekezés, Szentlélek kitöltése és a helyreállított Izrael
Hogy a Hit Gyülekezete elnevezésű bűnszövetkezet hazánk zsidó gyarmatosítása érdekében ténykedik, ahhoz kétség sem fér. Németh Sándor számtalan alkalommal erősítette meg elkötelezettségét a cionizmus eszméje mellett. Pünkösdi „szentbeszédében” a zsidóbérenc szekta vezére ismételten világosan leszögezte: a Hit Gyülekezete célja Izrael helyreállítása a jövőben.
A zsidó ATV tudósítása szerint Németh Sándor a következőképpen fejezte be zavaros pünkösdi elmélkedését:
„Ha az apostoloknak szükségük volt a Szentlélekkel való betöltekezésre néhány héttel Jézus halálát és feltámadását követően, akkor nekünk, kétezer év távolságból mennyivel inkább szükségünk van arra, hogy a Szentlélek bizonyságot tegyen az életünkben: Jézus feltámadott a halálból, ma is a Királyok Királya és a világ üdvözítője” – mondta Németh Sándor, hozzátéve, hogy a Szentlélek kitöltetését prófétai perspektívából kell nézni, mint amely az egyházban vette kezdetét, de csúcspontját valójában a helyreállított Izraelben éri majd el a jövőben.”
Térjünk most napirendre a stilisztikailag kifogásolható részletek felett („Szentlélekkel való betöltekezés”, illetve a „Szentlélek kitöltése, mint amely az egyházban vette kezdetét”), mert azt még meg lehetne bocsátani, hogy Németh Sándor nem tud helyesen fogalmazni, és meglehetősen gyatra szónok. Azonban a hajdúsámsoni és ajkai iskolákat a hazaáruló politikai elitünk jóvoltából megszerző Hitgyüli „vezető lelkésze” töretlenül hirdeti a cionizmus alaptételét: a történelem célja és értelme „Izrael helyreállítása”. Ami majd valamikor a „jövőben” fog bekövetkezni, tehát „Izrael” alatt Németh Sándor semmi esetre sem pusztán a most is létező cionista terrorállamot érti. „Izrael helyreállítása” aligha jelenthet mást, mint hogy teljessé válik a zsidók uralma a Földön.
Magyarországon – többek közt a Hit Gyülekezete jóvoltából – „Izrael helyreállításának” folyamata kétségtelenül öles léptekkel halad előre. Immár Európa és Amerika is a cionisták kezében van. Oroszország, de főleg Kína és a muzulmán világ leigázása azonban nehezebb diónak ígérkezik. (Oroszország a 90-es években kis híján a befolyásuk alá került, jelentős részben Vlagyimir Putyinnak köszönhetően sikerült elhárítani a veszedelmet.) Történelmi perspektívából nézve azt mondhatjuk, hogy a zsidóság a világuralmának megszerzésére irányuló első kísérlet – a kommunizmus – bukása után a globális „új világrend” kiépítése révén igyekszik befolyása alá hajtani a földgolyót. (Vagy legalábbis annak jelentős részét.) Hogy ez a második kísérlet sikeres lesz-e, az persze még a jövő titka. A Hit Gyülekezetén, valamint a cionizmus szolgálatába szegődött magyarországi politikai eliten mindenesetre aligha fog múlni a zsidó világuralmi vágyak beteljesülése.
Perge Ottó - Kuruc.info


További részletek: http://kuruc.info/r/7/96843/#ixzz1wZ6vNgZl