SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2011. augusztus 2., kedd

HABIRUÉKNÁL CSALÁDBA MARAD II





Kisfiúk hímvesszőjét csipkedte harapófogóval az ortodox zsidó Jeruzsálemben
Kisfiúk bevonásával rendezett szexuális orgiákat három ferde hajlamú ortodox zsidó férfi Jeruzsálem egyik vallásos negyedében. Közülük az egyik másságos nem csak pedofil, hanem elvetemült szadista is, aki rendszeresen kalapáccsal ütötte és harapófogóval csipkedte a kisfiúk intim testrészeit, írja az Inján Merkázi izraeli hírportál.

Ortodox zsidók
Jeruzsálem egyik vallásos városnegyedében vasárnap a rendőrség letartóztatott egy 45, 46 és 67 éves ortodox zsidó férfit, akik hosszabb ideje több tucat öt és tíz év közötti kisfiút csábítottak föl a lakásukra, s a bevonásukkal rendszeresen elferdült, szadista szexuális orgiákat csaptak. Az idézett izraeli lap szerint a ferde hajlamúak a kisfiúkra a vallási iskolák környékén várakoztak, s különböző ajándékokkal csalogatták őket a lakásukra.
A jeruzsálemi rendőrségről származó információ szerint a három pedofil ortodox zsidó a kisfiúkat nem csak megerőszakolta, hanem közülük az egyik szadista rendszeresen kalapáccsal ütlegelte az áldozatok intim testrészeit, s harapófogóval csipkedte a hímvesszőjüket. A gonosztevőket végül az egyik kisfiú szülei jelentették föl, s a jeruzsálemi bíróság ma hosszabbította meg a letartóztatásukat négy nappal.
Júszef el-Kudszi – Kuruc