SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2011. augusztus 2., kedd

HABIRUÉKNÁL CSALÁDBA MARAD






Hat „feleséget” tartott, kínzott és szexuálisan megalázott az ortodox zsidó szektafőnök
Három ortodox zsidó férfi éveken keresztül működtetett egy bigámiára, koldultatásra, asszonyok és gyermekek kínzására, szexuális megalázására és bérkoldultatására alapuló zsidó vallási szektát Jeruzsálemben és Tibériásban. A társulathoz csatlakozó egyik férfi még a feleségét is „hozzáadta” a nagyfőnökhöz.


A szektaalapító ortodox zsidó a bíróságon (Fotó: Válláh!Hádosot)
Frissítés#1: A szektaalapító ortodox zsidóról kiderült, hogy rabbi - az izraeli tévének nyilatkozó lánya fedte fel e tényt az újságírók előtt.
Korábban írtuk:
Az Izraelben sokak által „zsidó nemzet- és vallásellenesnek” tartott Inján Merkázi héber nyelvű világhálós hírportál alapján korábban közzétettük, hogy a jeruzsálemi rendőrség öt-tíz éves gyermekek rendszeres megerőszakolása és kínzása miatt vasárnap előállított három ortodox zsidó pedofil és szadista férfit. Ma délben azonban kiderült, hogy a fentebb említett hírportál csak apró részletet, morzsákat közölt, tudott arról a döbbenetes teljes valóságból, amelyre Simson Náhum főfelügyelő, a Jeruzsálemi Körzeti Rendőrség Központi Egységének parancsnoka által tartott, nagy érdeklődéssel kísért sajtótájékoztatón derült fény néhány órával ezelőtt.
Simson Náhum főfelügyelő a sajtótájékoztatón bejelentette, hogy az általa irányított rendőri elit alakulat nyomozói, a népjóléti minisztériummal és a Jeruzsálemi Polgármesteri Hivatal szociális dolgozóival szorosan együttműködve az elmúlt hetek folyamán Jeruzsálemben és Tibériásban (város a Genezáreti-tó partján – J. K.) letartóztattak három férfit és hat nőszemélyt. A csoport, vagy amiképpen a főfelügyelő nevezte, vallási szekta férfi tagjai a legváltozatosabb szexuális, fizikai és lelki tortúrának vetettek alá több tucat, a társulatba jórészt önszántukból bekerült nőket és azoknak gyermekeit.
Náhum főfelügyelő elmondása szerint a titkos nyomozás két hónappal ezelőtt kezdődött, miután a rendőrség Központi Egységéhez bejelentés érkezett arról, hogy a híres, 1810-ben elhunyt Breszlávi Náhum rabbi alapította hasszíd irányzathoz tartozó egyik férfi szektát alapított, amelynek keretében rendszeresen tortúrának vetnek alá hat asszonyt és azoknak gyermekeiket. A nyomozók tehát titokban kezdték el fölgöngyölíteni a díszes társulat tagjait és annak tevékenységét. A három fővezér közül kettő Jeruzsálemben, egy Tibériásban lakik, pontosabban, laktak a letartóztatásukig. A vallásos csoportnak, mint azt Simson Náhum felügyelő a sajtótájékoztatón hangsúlyozta, hat, főleg ortodox, elvált és több gyermekes asszony is tagja volt. A nagyfőnök mindegyik asszonyt magáévá tette, s így az évek folyamán neki is szültek további gyermekeket.
Az asszonyoknak a „gonosz gondolatoktól” három szakaszban kellett megtisztulniuk: 1. „Gyónással”, amelynek során számot kellett adniuk a csoport főnökének az összes rossz és káros gondolataikról. 2. A beismerés után következett az „ítélet”, amelynek lényege a nők megkínzása volt. 3. A szekta életének „habos tortája” volt a megjutalmazás, amikor is az asszonyok és a gyermekek különböző díjakat kaptak, ha sikeresen gyűjtöttek alamizsnát, vagy újabb nőket szerveztek be a csoportba. Az egybegyűlt pénz mindenki köteles volt lepengetni a nagyfőnöknek.
A különleges rendőrségi egység július elején úgy döntött, hogy a társulat tagjainak és ügyleteinek teljes fölgöngyölítésére a titkosból nyílt nyomozásba megy át. A rendőrség bérelt lakásaikban lepték meg a társulatot, s a házkutatás folyamán megtalálták a nők és a gyermekek kínzására használt elektromos sokkolókat, kábelhuzalokat és farudakat. Valamint előkerültek a nők és a gyermekek által vezetett naplók is, amelyekben részletes leírás olvasható az általuk elszenvedett szexuális, fizikai és lelki kínzásokról, tortúrákról. A súlyos bántalmazások során keletkezett sérüléseket bizonyító kórházi leleteket is megtalálták, ám az orvosok egyetlen esetben sem tettek följelentést, mert az ápoltak mindig azt mondták, azért törték össze magukat, mert elestek a lépcsőn, vagy valami hasonló hazugságot.
A ferde hajlamú társaság alapító főnöke tehát nem hivatalosan egyszerre hat nővel élt házassági kötelékben. Amint említettük, a legtöbbjük elvált, több gyermekes asszony. A szekta vezetője, aki egyébként magát a Breszlávi Náhum hasszíd rabbi autentikus utódjának tartja, az összes „feleségét” és a gyermekeket koldulásra kényszerítette. De most következik a döbbenetes történet legérdekesebb része: Egyszer egy nős férfi, kétéves kisgyermek apja is csatlakozott magát a Messiás előhírnökének hirdető szektavezér társulatához. A csatlakozás napján elvált a feleségétől, akit arra kényszerített, hogy azonnal „menjen hozzá feleségül” a nagyfőnökhöz – a többi asszony mellé. A szektafőnök utasításai alapján az asszonyokat és a gyermekeket szexuálisan megalázták, éheztették, szűk helyre bezárták és extrém szexuális kapcsolatot kellett folytatniuk.
Júszef el-Kudszi – Kuruc