SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2011. augusztus 23., kedd

SZÓJA, CÓLA, Kálisóval kevert KONYHASÓ Mérgezett IVÓVÍZ


SZÓJA, CÓLA, Kálisóval kevert KONYHASÓ Mérgezett IVÓVÍZ, és LEVEGŐ
Volt egy nagyon érdekes beszélgetés február 22-én a Hír Tv-ben, Dr. Csáky István professzorral (Állatorvostudományi Egyetem) beszélgetett Pataki Enikő a SZÓJA szerepéről. Ugyanis, több mint egy éve már Angliában felfigyeltek arra, hogy nemcsak a felnőtt sportolók, de 13-14 éves gyerekek közül is évente 3-4-en halnak meg sportpályán szívelégtelenségben Mivel a szívelégtelenség okát a boncolásnál nem találtak, elkezdték vizsgálni, mi lehet közös az áldozatokban. Egyetlen ilyen volt: az étrendjükben a Szója! Arányos mennyiségű SZÓJA (nem mellékesen) 4-5-ször annyi női nemi hormont (vagy azzal azonos hatású alkaloidot) tartalmaz, mint 1 db antibébi tabletta. Ez férfiakra nézve még veszélyesebb, mint a nőkre!
Ezek után, amerikai kutatók elvégeztek egy tesztsorozatot 30-30 egérrel (30 minta és 30 kontrollállat). 
A 30 kísérleti egér - melyeket SZÓJÁVAL etettek - MINDEGYIKE elpusztult szívelégtelenségben. A kontroll csoport, amely normál kaját kapott, semmilyen problémát nem mutatott.
A professzor összerakta az információkat, és javasolja, vizsgálják asportolókat étrendjük vonatkozásában is. A végén, csak mint érdekességet megemlítette, hogy az allergiás megbetegedések óriási méretűre növekedésének kezdete szignifikánsan egybeesik a SZÓJA fogyasztásának általánossá válásával.
Múltkor körbement egy nagyon jó cikk a margarinról, mint mesterséges élelmiszerről (kőolajszármazék). Itt ez a szója, mely szintén az élelmiszeripar "találmánya".
Miből lehet olcsón, nagy tömegben "élelmiszert" előállítani? Hát kőolajból, gombamód szaporodó szójababból... Főleg, ha még gén kezelik is, az már abszolút katasztrófa.
A Greenpeace-esek egy áruházban egy csomó konzervet ragasztottak tele figyelmeztető cetlikkel, hogy a termék G.M.(Gén Módosított) szóját tartalmaz. Persze kiverték őket onnan és az érintett gyártó mindent tagad. Nahát! Miért nem csodálkozom én ezen...
Szóval ne egyetek szóját, használjatok margarin helyett vajat!
Más! Egy pohár Colát szeretnél, vagy inkább egy pohár tiszta vizet?

http://www.viztisztitoberendezes.info/sites/default/files/nem-ivoviz.jpg

A vízről:
 • Az emberek 55-65%-a krónikusan vízhiányos.
 • Az emberek 37%-ánál a szomjúságérzet annyira gyenge, hogy gyakran összetévesztik az éhségérzettel, ezért akkor is esznek, amikor csak egy pohár vizet kellene inniuk - sokan ezért híznak el. A Washingtoni Egyetem felmérése szerint egy pohár víz maradandóan csökkentette a diétázók 100%-ának éhségérzetét.
 • A nappali fáradtság első számú okozója a vízhiány.
 • Folyamatban lévő tanulmányok kimutatják, hogy a hát- és ízületi fájdalmakban szenvedők 80%-ánál naponta 8-10 pohár víz csökkenti a fájdalmakat.
 • Már 2% folyadékvesztés megzavarhatja a rövidtávú emlékezetet, nehézségeket okozhat az alapműveletek elvégzésénél, és összpontosítási zavarokat egy képernyő, vagy egy kinyomtatott oldal felfogásánál.
 • Naponta 5 pohár víz elfogyasztása 45%-kal csökkenti a vastagbélrák veszélyét, a mellrákét 79%-kal és 50%-kal kevesebb a rizikó a hólyagrákra.
 • Tényleg annyi vizet iszol, mint amennyi szükséges lenne? Általában 8-10 pohár víz minden nap elengedhetetlen.
 • http://www.besthealthsecret.com/wp-content/uploads/2010/10/Coca-Cola.jpg
A Coláról:
 • Vizsgáljuk meg a Coca-Cola -t. Az USA több államában a rendőrség baleseti helyszínelői 2 gallon (kb. 7 liter ) Coca-Cola visznek magukkal, hogy a baleseteknél az úttestre folyt vért azzal távolítsák el.
 • Ha egy steaket egy tálba tesznek és Cola-val leöntik, két nap alatt feloldódik.
 • A WC kagyló tisztítása: önts bele egy dobozos Cola-t a kagylóba és hagyd ezt az igazi(?) csodaszert(?) egy óráig hatni, utána öblítsd le. A kagyló maradéktalanul tiszta lesz.
 • Rozsdafoltok eltávolítása egy krómozott felületről: dörzsöld be a felületet egy Cola-ba áztatott alumíniumfóliával.
 • Az autóakkumulátor pólusairól könnyedén eltávolíthatod a korróziót, ha egy doboz Cola-t ráöntesz. Figyeld, ahogy pezseg.
 • Egy berozsdásodott csavart könnyen meglazíthatsz, ha egy pár percig egy Cola-ba áztatott rongyot teszel rá.
 • Ha kenőanyagokat akarsz eltávolítani egy szövetből, önts bele a mosógépbe, a mosószer mellé egy doboz Cola-t, és futtasd le a programot.
 • Eltávolítja a szélvédő szennyeződéseit is.
Hasznos információ:
 • A Cola aktív hatóanyaga a foszforsav, melynek pH értéke 2,8. Egy vasszöget négy nap alatt old fel.
 • A foszforsav kioldja a csontokban lévő kalciumot és hozzájárul a csontritkulás kialakulásához
 • A Coca-Cola szirupot koncentrált formában szállító tartálykocsikat különösen korrodáló, veszélyes anyagokat jelző táblával kell ellátni.
 • A Cola-t már 20 éve használják a teherautók motorterének tisztítására!
Szóval, mit szeretnél inkább, egy pohár tiszta vizet, vagy egy Cola-t?
Ez a neurológus orvos azt is mondta, hogy ez az írás, ha eljut legalább 100 emberhez, szinte biztos, hogy legalább egy élet megváltozik 180 fokos irányba. Én is beálltam a sorba, hogy eljusson 100 emberhez. Köszönöm, hogy elolvastad. Remélem továbbítod TE is!
A Káliummal kevert konyhasó:
EGYES TUDOMÁNYOS KUTATÓ ORVOSOK ÉS KUTATÓ VEGYÉSZEK, ÁLLATOKON ÉS EMBEREKEN ELŐZETESEN KIKÍSÉRLETEZTÉK A KONYHASÓ-HIÁNYOS ÉS/VAGY KÁLIUM-TÚLADAGOLÓ ÉTRENDDEL "VÉLETLENNEK LÁTSZÓ" LASSÚ NÉPPESSÉG PUSZTÍLÁST. FELKÉSZÜLTEK AZ ILYMÓDON ELŐIDÉZET HALÁLOS BETEGSÉGEK "KEZELÉSÉRE".
A konyhasó hiányos és káliumot túladagoló étrendre áttérést követően az aldosteron túltermelődés kórosra fokozódik és fokozott nátrium-visszatartást és a fokozott kálium-vesztést okoz, Tehát emiatt lett a korábbi többször tízszerese a vese-, keringési- és szívbetegek, s a magas vérnyomásosak száma!
Elsősorban emiatt nőtt a korábbi többször tízszeresére a szaporodásra képtelenség!
A gyerekek ételei konyhasó helyett a kálisóval "sózását" az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) kiadványa ártalmatlannak, "nem korlátozandónak" hazudja. Erre alapozva a konyhasót kálisóra cserélik le, és ezt a mérget napi 10 grammos fogyasztásig "gyógytápszernek hazudják", miközben az 5-8 grammja már EKG torzító hatású, sőt napi 113 gramm ilyen méreg evését miniszteri szintről is veszélytelennek hazudják:
A továbbiakban itt olvashatsz ebben a témában.


AZ IVÓVÍZ MÉRGEZÉSRŐL
A ZSIDÓK GYÓGYÍTÓ TISZTA DESZTILLÁLT VIZET ISZNAK A NÁTRIUKLORIDOT A KÓSER ÉTELEIKKEL FIZIOLÓGIÁS MÉRTÉKBEN PÓTLÁSSAL AZ ÉLETÜK MEGHOSSZABBÍTÁSHOZ, MIKÖZBEN A MAGYAROK ÉLETRÖVIDÍTÕ VÍRUSOKKAL ÉS VEGYSZEREKKEL SZENNYEZTETETT VIZEKET ISZNAK, ÉS A NÁTRIUKLORID FIZIOLÓGIÁSAN PÓTLÁSA HELYETT A KIVÉGZÕMÉREG IDEGMÉREG HATÁSÚ KÁLISÓVAL RÖVIDÍTK AZ ÉLETÜKET.”

Részlet Tejfalusi András írásából. Bővebben itt olvashatsz a hatalmon lévőkkel való levelezéséből, ÉRDEMES ELOLVASNI!!!!
http://www.asztralutazas.hu/index.php/tisztasag/A-Tudatos-Hadsereg.html "

realworld.