SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2011. augusztus 13., szombat

Zürichben a Szamuráj*ROMA HABIRUK ÉS A LÁNYOK*







Egyes médiumok igencsak hajlanak arra, hogy a cigány bűnelkövetőket magyarnak hazudják. Ennek egyik legdurvább példája a Magyar Nemzet újságírója által nyilatkozottakat egyenesen meghamisító, tegnapi ATV volt. 
Sósavat öntöttek "lányaik" vaginájába a cigány stricik

Talán mondanunk sem kell, hogy a cigányügyben a nyomtatott lappiacon gyakorlatilag egyedüliként (viszonylag) korrekt Magyar Nemzeten és Hírlapon kívül minden egyes médium ugyanezt csinálja. Ahogy a Blikk is, amely az alább idézett cikkében természetesen magyarnak nevezi a kizárólag cigány bűnözőket. Igen, ez a „magyar” sajtó...

Apropó, ha már a mai sajtóról, ill. a papír-napilapokról esett szó... Ahogy az várható volt, a csepeli gyilkossággal a cigányügyekben korrekt és megbízható Magyar Nemzet foglalkozott több, mint egy teljes oldalon. Cikkeikben minduntalan feltűnik a „roma” jelző. A Magyar Hírlap lényegesen kevesebb terjedelmet szentelt a hírnek - és, ahogy tegnap, ma se közölte, cigók voltak a fő-gyilkos segítői.

A Népszabadság által a témának szentelt cikk-terjedelem a két említett lapé között volt. A lap – nem fogják kitalálni!  – kínosan vigyázott arra, nehogy véletlenül napvilágra kerüljön az elkövetők származása. Ahogy  a cigányok által elkövetett, komoly bűncselekmények napvilágra kerülése és (egyéb) sajtóbeli tárgyalása esetén mindig, gondoskodott arról, hogy legyen a lapban egy jó nagy adag cigánysajnáltató cikk is. A 7. oldal kétharmadán(!) például azon sajnálkoznak, hogy szegín igrici cigók uborkáit senki se akarta megvenni a német zöldségpánik miatt, emiatt meg tönkrementek. (Frászt, nem emiatt „mentek tönkre”, egyszerűen elfogyott az ellopható állami támogatás, emiatt fejezték be a „termelést”. Apropó, a cikkben egy büdös szó nincs arról, hogy az uborka/zöldségtermelő magyarokat hogyan érintette a pánik. Nem, a Népszabadságnak csak és kizárólag a cigók fontosak.)

Még ezen is túltesz az ÉS (balliberális szennylap) Megyesi Gusztávának írása („Mintafalu, mezőőr”), amely Érpatak polgármesterén gúnyolódik, őt nácizza, az általa elért, még a fideszes sajtó által is az egekig dícsért, a normálisabbak által csodált eredményeket „fikázza”. Ha valaki eddig nem utálta volna Megyesit, olvassa el az anyagot, garantáltan „kiakad” rajta.

No, de vissza a svájci témára. A Blikk cikke:

Brutálisan fenyített a svájci stricimaffia
Magyarország–Svájc — Hiába ítélte el fél évvel ezelőtt a svájci bíróság a magyar (Kuruc.info: ahogy a bevezetőben már említettük, helyesen: cigány) stricimaffia négy tagját, a szervezett bűnözői kör él és virul, lányokat hurcolnak el, ütnek-vernek, és szinte semmitől nem riadnak vissza.

A Nemzeti Nyomozó Iroda a napokban zárta le azt a nyomozást, amely összefüggésben van a Svájcban letartóztatott vadállat, nőkínzó futtatókkal. Mint arról a Blikk beszámolt, a szegedi illetőségű D. K. és családja elrabolt és két hónapig fogva tartott két prostituáltat, akik korábban ellenük tanúskodtak a svájci hatóságoknál.

Ahogy külföldön, úgy Magyarországon is bántalmazták, kínozták M. Mariannt és K. Mónikát baseballütővel, széklábbal, késsel vagdosva fenyegették őket, ha nem vonják vissza vallomásukat, hosszú, kínkeserves haláluk lesz nekik is és családjuknak is. Jelenleg a svájci hatóság becslése szerint több száz magyar állampolgár él kint különböző nagyvárosokban, a lányfuttatásból gazdagodva. A kint élő bűnözők üzleti kapcsolatban és szövetségben állnak egymással. Cserélgetik, adják-veszik egymás között a lányokat annak érdekében, hogy azok állandó bizonytalanságban és félelemben ne fordulhassanak senkihez segítségért.

– A kint élő lányfuttatók klánokba tömörülnek. Többnyire egy klánt egy adott család tagjai képezik, de minden esetben van rokoni szál a klánok között is. A most nemrégiben elfogott futtatók helyét is hamarosan elfoglalja valaki, hiszen ők csak középvezetőnek számítanak. A szálakat Magyarországon tartják kézben – fejtette ki Tarjányi Péter rendőrségi szakértő, és hozzátette, a hatóságoknak országonként szoros együttműködésben kellene felszámolnia ezt a bűnszervezetet. Így nem fordulhatna elő, hogy a terhelő tanúvallomást tevő sértettek veszélybe kerülnek.

Mint megírtuk, a svájci hatóságok bíróság elé állították azokat a striciket, akik horrorfilmbe illő kínzásokkal nyomorították meg a nekik dolgozó utcalányokat. Sósavat öntöttek vaginájukba (Kuruc.info: ezek a cigányok...), de az is előfordult, hogy csípős paprikával dörzsölték be a sértett nemi szervét. Egyikőjük, Sz. Sándor (41) amikor megtudta, hogy az egyik neki dolgozó lány több hónapos terhes, szó szerint kirugdalta belőle a magzatát. (Kuruc.info: még egyszer: ilyenek a cigányok...)
A most elfogott lányfuttatók szoros kapcsolatban álltak Zürichben a Szamuráj néven elhíresült brutális férfival, és mint kiderült, az ő módszereik sem különböztek sokban társukétól. A sértettek bántalmazása során előfordult, hogy a fogva tartott M. M.-et és K. M.-et félholtra verték.

– A pszichológus szakértő szerint az átélt események a sértetteknek súlyos pszichés traumát okoztak, amelyek hosszú távon is ki fognak hatni életükre – mondta a most lezárult magyarországi nyomozással kapcsolatban Szécsi Soma, a Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője.

Koós Szabolcs - Blikk NYOMÁN
Kuruc