SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2012. május 15., kedd

Székely himnusz*Gyere, Bodri kutyám*MOCSKOLODÁS




"Nem jobb és nem rosszabb, mint a Gyere, Bodri kutyám!" - Megint a Székely himnuszt gyalázzák a zsidók

A sajnos csak nevében rab zsidó
Úgy érezte egy maroknyi lágerszökevény a napokban, hogy túl sok idő telt már el 2004. december 5. óta, ideje hát ismét "alkotni" valamit, amivel bele lehet rúgni mind az erdélyi (második himnuszának gyalázása által), mind pedig a csonkaországi magyarságba (olyan példányokat mutatva mintegy "véletlenszerűen", akiknek a megnyilatkozásai azt sugallják, hogy gyűlöli az anyaország az elszakított területeket), abban reménykedve, hogy sikerül újra magyart a magyar ellen uszítani, mint a régi szép időkben.
Útra kerekedett hát Rab László (akinek egy becsületes elszámoltatás után nemcsak a neve lenne rab, hanem a státusa is), és megkérdezte fajtársait, miért is olyan pocsék ez a Székely himnusz. Így megtudhattuk többek között, hogy "nincs igazán kitalálva ez a dolog", "nincs benne himnikus jelleg", "a metaforák el vannak tolva", gyöngék a rímek, ez nem is jelent sokat az erdélyi magyaroknak stb. Még az is "kiderül", hogy kis országnak lenni szuper dolog, Erdély visszaszerzése pedig nem volt egy sikeres vállalkozás (de érdekes módon aki megélte azt a négy évet valamelyik megszállás alatt lévő területünkön, nem így gondolja, sőt a ma ott élő magyarságnak csak töredéke lenne a "kis magyar világ" nélkül).
Utána pedig sikerült találni egy olyan nemzetellenes MSZP-szavazót, aki képes volt ezt mondatot kisziszegni a száján: "Ott rohadjon meg, aki kitalálta, hogy a magyar Parlamentben a Székely himnuszt kell énekelni". Egy elvtársnője pedig nagyon utálja (állítása szerint Orbán miatt) "az erdélyi magyarkodást", mert az "szembeállít és kitagad", egy harmadik Népszabadság-olvasó szerint "az ember se a magyar, se a székely himnuszt nem tudja már jóérzéssel énekelni".
Izgatottan várjuk a folytatást, melyben Izrael csodálatos, himnikus, kiváló metaforákkal díszített himnuszáról (aki szerint egy kisiskolás is képes ilyet írni, az féltékeny antiszemita), népéről és jelképeiről kérdez Rab néhány szakértőt és járókelőt, akik úgy viszonyulnak a zsidókhoz, ahogy a most megkérdezettek hozzánk...
És íme a Gyere, Bodri kutyám! című dal, melyhez az egyik metélt a Székely himnuszt hasonlította:

http://kuruc.info/dokumentumok/Szekely_himnusz_ferfikorus.mp3 

  FORRÁS* 
kuruc.info