SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2012. május 16., szerda

Cionista szektáról


Olvasónk egy Hitgyülihez hasonló cionista szektáról, melyet Orbánék szintén egyháznak ismertek el
Béres Attila egy átlagos, hasznos idióta. De ki is ő valójában? Ő egy beesett arcú, kék szemű, szőke hajú ember, üres tekintettel; szemmel láthatólag nem sokat sejt abból, ami körülötte folyik. A falu bolondja, nem vitás. Mindemellett gazdag vállalkozó is, az isaszegi Kokilla-Prec Kft. tulajdonosa és ügyvezetője, s egyben a "Magyar" Pünkösdi "Egyház" első számú támogatója. Arról híres, hogy árvaházat üzemeltet Kongóban, azon aggódik, hogy szegény zsidók nehogy elszegényedjenek az őket sújtó világméretű bojkott miatt, miközben magyar gyermekek halnak éhen napi szinten vagy élnek kilátástalanságban. Ez őt hidegen hagyja.
Ő és cége, mely mellett lakik (www.kokillaprec.hu) bevallottan idegen érdekeket képviselnek. Alumínium- és egyéb fémeszközöket öntenek, állítanak elő, Izraelből hoznak be különböző árukat azért, hogy a magyarok az ő termékeiket vegyék, pénzükkel segítve az izraeli gazdaságot, nehogy nélkülözni kelljen szegény nátháséknak, bár “jószándéka” biztos nem önzetlen, dörgölőzéséből jól megél.
Úgynevezett “Kosher Shop”-okat nyit szerte az országban (www.kosher-shop.hu), terjesztve ezzel a különféle izraeli árukat és izraeli befolyást. De a fenti vállalkozáslánc eszköz csupán, mely a beáramló külföldi pénzek mellett anyagi alapot teremt a "Magyar" Pünkösdi "Egyház" működéséhez, melynek célja az agyak totális átmosása, és Izrael soviniszta politikájának támogatása, e célból Krisztus igéjének szándékos elferdítése.
Mert meg van írva: “Krisztusban tehát nincs zsidó, sem görög, nincs szolga, sem szabad, nincs férfi, sem nő, mert ti mindnyájan egyek vagytok a Krisztus Jézusban.” Gal 3:28. De a fanatizált, láthatóan elbutított közönség mégis szorgalmasan tapsol, ahogy az angolszász országokból idejövő, botcsinálta "lelkészek", pontosabban “evangélisták” a Bibliával szembemenve hirdetik a zsidó nép felsőbbrendűségét. Láthatóan élvezik az előadást, és könnyen bedőlnek a rendezvényen elhangzó ócska, demagóg propagandának. A kereszténységről mit sem tudó, igen rossz szagú tömeg áhítattal hallgat és jegyzetel, a külföldi felszólalók a közösség (vallási közösség Btk. 269. §) elleni izgatástól és az Irán elleni háborús uszítástól sem riadtak vissza Izrael szolgálatában, hazánk nemzetbiztonságát veszélyeztetve. Olyan cselekedetek ezek, amit csak itt, a gyarmaton mernek megtenni, otthon, Angliában már lecsukták volna őket érte. A "Magyar" Pünkösdi "Egyház" és a Hit Gyülekezete egyetlen célja a totális agymosás, egy, a zsidókat istenként tisztelő mozgalom kiépítése, melyből katonákat toborozhatnak Izrael részére, hogy nekik ne kelljen a háborúban meghalni; arra jók lesznek a gójok. Hirdetik a multikulturalizmust is, a tömeges bevándorlást, elvégre ha a magyarok a több milliós bevándorló hordával vannak elfoglalva, akkor a taknyosok nyugodtan halászhatnak a zavarosban. Az emeletről lenézve lehetett is látni a pár ferdeorrút, kipában voltak, és szinte mindegyik párnázott széken ült, a magyarok meg kemény faszéken. A zsidó fenék ezek szerint kímélendő.
Végezetül álljon itt az átok, melyet ezek a sötét, árnyékban megbúvó gazemberek szórnak a magyarságra “templomaikban”, amik valójában a Sátán zsinagógái: `Istenem, vedd el hangjukat, hallgattasd el őket, törd össze erejüket, ne legyen hatalmuk ebben az országban. Ámen.`
Ne hagyjuk, hogy rátegyék kezüket gyermekeink lelkére! Az ő lelkük nem eladó! Meddig tűrjük még, hogy rúgják hazájában a magyart? Itt az ideje, hogy öklünket felemelve kimondjuk: ELÉG VOLT!
A legutóbbi rendezvényük, rajta az egyik fent említett céggel:
Zoom
KOKILLA-PREC Kft.
(www.kokillaprec.hu), (http://kokilla-prec-kft.m-e-n.hu/contact/)
Telefon: +36 28 496-844
Fax: +36 28 496-861
E-mail: kokillaprec@vnet.hu
2117 Isaszeg, Szentgyörgypuszta
Kosher Shop
(www.kosher-shop.hu)
Tel.: 06-20-381-3477
1075 Bp., Síp u. 22.
Isaszegi Pünkösdi Közösség (www.epk-isaszeg.hu)


További részletek: http://kuruc.info/r/20/96183/#ixzz1v4Lg2bjT