SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2011. július 27., szerda

Jerusalem Post: a norvég gyilkost a cionizmus motiválta





Egy nappal a mészárlás előttEgy nappal a mészárlás előtt
Az izraeli lap, a Jerusalem Post is elismeri, hogy Anders Behring Breivik, a norvég merénylőnek „szenvedélyes izrael-párti” nézetei voltak. 1 500 oldalas könyvében Izraelt 359, a zsidókat 324 alkalommal említi meg. A mészárlást elkövető férfi bírálja a médiát a „méltánytalan” Izrael-bírálatért.



Anders Behring Breiviknek, a norvég, aki megölt közel 100 embert egy kombinált terrortámadásban pénteken, amely során autóba rejtett pokolgépet és lőfegyvert is használt Oslóban és egy közeli szigeten lévő nyári táborban, szenvedélyesen iszlám-ellenes, és Izrael-párti nézetei voltak – írja a magyar(országi) médiában agyonhallgatott tényt a Jerusalem Post.
1 500 oldalas könyvében Izraelt 359, a zsidókat 324 alkalommal említi meg a mészáros. A szélsőséges, bizarr és zavaros könyvében erős iszlámfóbiáról és szélsőjobboldali cionizmusról tesz tanúbizonyságot, miközben erősen támadja a marxizmust és a multikulturalizmust.
A könyv egy fejezetében hevesen bírálja a nyugati médiát, amelyik szerinte „méltánytalanul fókuszál a zsidók helytelen cselekedeteire”.
-A nyugati újságírók egyre-másra nem vesznek tudomást a komoly muszlim támadásokról, ehelyett a zsidókra fókuszálnak – írta a cionista tömeggyilkos, aki bírálta a baloldali zsidókat is.
Harc Izraellel együtt és a melegjogokért
-Azok a zsidók, akik ma támogatják a multikulturalizmust, fenyegetést jelentenek Izraelre és a cionizmusra, mint ahogy ránk nézve is – írta.
-Harcoljunk tehát együtt Izraellel, a cionista testvéreinkkel, az anticionisták és a kulturális marxisták/multikuturalizmust hirdetők ellen – fejtegette nézeteit.
Szerinte Izrael a zsidók földje, amely zsidók muszlimok általi üldözésének tudható be, hozzátéve, hogy „ha valaki megismeri, hogy az iszlám mindig elnyomta a zsidókat, akkor el kell fogadnia, hogy Izrael egy szükséges menedék az európai és a muszlim antijudaizmus ellen”.
Breivik a támadás elkövetésének szükségességét a nacionalizmus és az iszlám növekvő európai befolyásával indokolta.
Emellett, mint állította számos muzulmán barátja volt, akik közül sokakat a mai napig tisztel. Kiállt azonban Szerbia mellett, és bírálta a norvég kormányt a Szerbia-elleni NATO – csapásban való részvétele miatt.
A zsidó terror volt a minta?
A tömeggyilkos szerint a mai helyzetben mindenkinek iszlámellenesnek, antirasszistának, izrael-, és meleg-pártinak kell lennie.
Breivik erőteljesen bírálta már korábban is Norvégiát, mivel 2002-ben az izraeli vezetők letartóztatását szorgalmazta háborús bűnökért.
A norvég média szerint a támadást közvetlenül megelőző napon a Bojkott Izrael! nevű szervezet tartotta rendezvényét – kormányzati támogatással – a szigeten.
A merénylő erősen bírálta Norvégia azon tervét is, hogy elismeri a Palesztin Államot.
A merénylet egyébként a jeruzsálemi King David Hotelben brit katonák ellen elkövetett cionista terrortámadás évfordulóján következett be.
A King David Hotelben az Irgun cionista terrorszervezet aktivistái által elkövetett merényletben 1946 júliusában 91 ember meghalt, és 46 megsérült.
A brit katonák és hivatalnokok elleni merényletet a legsikeresebb zsidó terrorakciónak tartják a történelemben, mivel nagyban hozzájárult a zsidó állam két évvel későbbi függetlenedéséhez.
(The Jerusalem Post, cofcc.org, wikipédia nyomán Szent Korona Rádió)