SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2011. július 13., szerda

A GYILKOS GYERMEK DARABOLOS HABIRU

Feldarabolta és berakta a hűtőbe nyolcéves fajtársát egy brooklyni zsidó
Darabokban került elő az az amerikai kisfiú, akit napokon keresztül több ezren kerestek New Yorkban, Brooklyn területén. A nyolcéves Leibby Kletzky hétfő délután - életében először - egyedül indult haza a helyi zsidó közösségből. Három sarokkal arrébb édesanyja várta, de oda már nem érkezett meg. A kamerák alapján a rendőrök kiderítették, hogy Kletzky egy kocsiban ülő férfival beszélgetett - írja a Bors. Mielőtt a Mazsihisz megírná felháborodott közleményét a világban tomboló antiszemitizmusról, kiegészítjük a sunyi bulvárlap hírét azzal, amit ők nem mertek megírni (a Daily Mail ellenben igen): nem csak az áldozat zsidó, hanem az elkövető is.

A meggyilkolt fiú és a 35 éves elkövető, az ugyancsak zsidó Levi Aron
A fiú holttestére szerda reggel bukkantak rá a rendőrök. Egy kensingtoni lakás hűtőszekrényében először a holttest felét (az egyik lábával együtt) találták meg, majd az ott lakó 35 éves férfi elvezette a nyomozókat a fiú maradványaihoz, amelyeket műanyag zacskókba rejtett, majd egy bőröndbe helyezve a kukába dobott. A férfit őrizetbe vették, azt egyelőre nem tudni, hogy miért ölt, és mihez kezdett volna a gyermek lábával (de feltételezhető, hogy valamilyen kóser ínyencség készült volna belőle).

Ebben a házban lakik Levi Aron, itt tárolta a fél hullát - az alsó emeleten a szülei élnek, állítólag őket is bevitte a rendőrség
A Kabala-hívő zsidó, aki beismerte a gyilkosságot (de azt mondta, nem tudja, miért tette), azt állította, megfojtotta a fiút, mielőtt feldarabolta. A rendőrség szerint Aron nem ismerte áldozatát.

Ebbe a kukába dobta bele a holttest másik felét
Úgy sikerült a gyilkos nyomára bukkanni, hogy a kamerúk tanúsága szerint egy fogászat ajtaján lépett ki, mielőtt a gyerek nyomába szegődött. Az ott dolgozók megadták a rendőröknek a címét, és 40 perc múlva kattant a bilincs a kezén.
A brooklyni közösség szép példányai:
 Daily Mail nyomán, képek: Daily Mail)
Bővebben - angolul értőknek - itt.