SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2011. július 23., szombat

HABIRU A NORVÉG BUUUUUUUMMMMMMM


Ismét ferdít a hazai média: nem szélsőjobboldali, hanem cionista, szabadkőműves, Izrael-barát volt az oslói merénylő

Anders Behring Breivik
Öles címekkel hirdette néhány hazai sajtóorgánum, hogy az oslói merényleteket elkövető férfi „szélsőjobboldali”, aki magát kereszténynek és konzervatívnak vallja. Alig kell megerőltetnünk magunkat, hogy észrevegyük, a „náciveszély” hazai mumusát próbálták ily módon feléleszteni, ám ráfaragtak.
Ajánljuk Israel Shamir témába vágó cikkét, amelyet magyar nyelven is olvashat:
Frissítés #2:
Olvasóink közül sokan látnak összefüggést Norvégia Palesztinát támogató hivatalos politikája és a mostani merénylet között. Az alábbi kép az Utoya-szigeten tartott táborban készült, a lövöldözés előtt egy nappal. Felettébb fura lenne, ha egy "náci" azokra lövöldözne, akik Izrael ellen bojkottot hirdetnek. A gyilkos Facebook-profilja, amit a Pofakönyv letiltott ITT még elérhető! (Az infót köszönjük hű kommentelőnknek!)

Pillanatkép az Utoya-szigeten tartott táborból,
a lövöldözés előtt egy nappal
(Kuruc.info)
Frissítés #1:
A norvég rendőrség tájékoztatása szerint a 32 éves támadó a rendőrség szerint egy szabadkőműves páholy tagja, muszlimellenes, szélsőjobboldali nézeteket vall. Feltételezések szerint politikai indítéka volt a támadássorozatnak. A férfi hozta működésbe az Oslo belvárosában, a kormányzati negyedben felrobbant pokolgépet is. Kérdésünk már csak annyi, a "szabadkőműves" jelző miért marad ki a hazai tudósítások többségéből, és miért kerül helyére a " norvég radikális", vagy "szélsőjobboldali" fogalom? Költői kérdés volt...
(Hír tv nyomán)
Korábban írtuk:
A norvég merénylő egyike azoknak a fundamentalista álkeresztényeknek, akik Izrael politikáját messzemenően támogatják, ilyen bagázshoz tartozott pl. a volt amerikai elnök, ifjabb George Bush is. A merénylő, Anders Behring Breivik Fjordman című blogjában  korábban rendszeresen bírálta az iszlámot és éltette Izraelt. Fjordman később mint publicista csatlakozott a Gates of Vienna  és a Jihad Watch  elnevezésű portálokhoz, amelyek radikálisan iszlám-ellenes nézeteiken túl Izraelt támogató írásaikról is híresek.

Beszédes nézetek: a merénylő által szerkesztett egyik blog részlete
Alább pedig a merénylő egy korábbi fényképe látható, amint szabadkőműves egyenruhában pózol a kamerának. Anders Behring Breivik példaképei között pedig ott találjuk még Winston Churchill háborús bűnöst, valamint a második világháborúban „náciellenes” küzdelmével történelmi szerepet szerzett Max Manust is. Már csak Che Guevara hiányzik…
(Kuruc.info)


http://kuruc.info/r/7/82451/


Ismét ferdít a hazai média: nem szélsőjobboldali, hanem cionista, szabadkőműves, Izrael-barát volt az oslói merénylő
Szabadvakolo egyenruhás árjásitott zsidoleszármazott...
S.S.A.