SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2011. december 25., vasárnap

nem tetszik a rendszer


Jó úton járunk: mifelénk egy buzeráns zsidónak manapság "nem tetszik a rendszer"
A bájosan affektáló Karsay "váccpáör-nemtetszikarendszer" Dorottya nemrégiben még a nők "szexista lealacsonyítása" miatt aggódott a budapesti Erzsébet téren. Már akkoriban sem a magyartudásáról volt híres.
Manapság már a "Milla" nevű csoport reklámarcaként haknizza végig a balliberális médiát, a "Nem tetszik a rendszer" trágárság-folyammal.
A dal így kezdődik: "Nem tetszik, hogy egyre sz*rabbul érzem magamat a hazámban".
Hát nézzük is meg, Dorottyánk mennyire is tipikus képviselője a női nemnek és az ő "hazájának".
Karsay, amikor a nők autentikus képviselőjeként lép a nyilvánosság elé, arról elfelejti tájékoztatni a közvéleményt, hogy ő valójában a képviseletet "kívülállóként" látja el: Karsay ugyanis buzeráns.
Dorottya a Facebook oldalán a következő névvel szerepel: "Karsay Dorottya QB". Ugyan az egészséges polgároknak ez korántsem nyilvánvaló (s ezt Karsay következetesen el is rejti), a "QB" rövidítés feloldása: "Queer" és "Bisexual". A "biszexuális" kifejezés jelentését gondolom nem kell senkinek megmagyarázni. A "queer" olyan buzeránst jelent, aki meggyőződéssel vallja, hogy férfi és nő között (szexuális értelemben is) meg kell szüntetni minden különbséget, mert minden különbség közöttük idejétmúlt, túlhaladott dolog. Azt hiszem, ezzel máris egészen más fénybe kerül Dorottyánk "ártatlan aggodalma", hogy a "szegény" nőként tisztelt nőket meg kell menteni a "gonosz és erőszakos férfiemberek ádáz karmai közül".
Karsay természetesen mélységesen kikelt magából a FB oldalán azon is, hogy a magyar országgyűlés nem átallotta törvényben is kimondani, hogy házasságot egy férfi és egy nő köthet, hogy egy gyermek a fogantatásától fogva védelmet érdemel, és hogy a média a családot, a házasságot és a gyermekvállalást mint pozitív, követendő példaként kell, hogy bemutassa.
Karsay régóta titkolja már másságát, és mérgezi hasonelvű barátaival - képmutatóan - a közéletet. Karsay "barátnőjével"  Kende Judit pszichológussal (igen, a hungarofób Kende Péter lányáról van szó)...
...régóta dolgoznak együtt a magyarországi Amnesty International antirasszista kampányán, amiben kéz a kézben a TASZ-szal, együtt keltek ki a Magyar Gárda, és a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület ellen, valamint utóbbiak karakán kiállása ellen a gyöngyöspatai cigányterrorral szemben. Íme erről is egy videó:
Igen, a két buzi itt ugyanazt az AI Magyarországot képviseli, akik tetten ért durva hazugságba kergették magukat, csak hogy - a nemzetközi szervezetük előírásait megtagadva - ne kelljen foglalkozniuk a magyarországi politikai foglyokkal.
Dorottyánk és Juditunk bizonyára nagyszerűen egymásra talált. Szerelmük meghittségét mi sem mutatja jobban, mint azok a leszbikus rendezvények, amelyekre együtt járnak.
Amelyen közösen készíthetnek kerékpár-alkatrészekből "szexuális segédeszközöket". Meg kell hagyni, ez az újrahasznosítás, a környezettudatos gondolkodásmód egy valóban sajátos (buzeráns) formája…
Ennyire "átlagos", "autentikus" nő és jogvédő tehát a mi Dorottyánk.
Nézzük meg végül, hogy Dorottya vajon melyik "hazáról" beszélhet, amikor dalában az ország rendszerét kritizálja.
Szentestén Dorottya az FB oldalán lelkendezett azon, hogy meglátogathatja Svédországban élő testvérét, Karsay Noémit. Az első érdekesség Dorottya hozzászóló barátaitól érkezik: "boldog karácsonyt hanukát karsayk!".
Karsay Noémi FB-os adatlapján máris a következő érdekességet fedezhetjük fel: Noémi a profilképén vélhetően Izrael-országban mutatja héber nyelven egy táblára írt nevét.
Alatta Dorottyánk testvére rögtön a következő intézmény tagjaként mutatja be magát: "Moishe House Stockholm". A Moise House pedig milyen szervezet? Kedves és szerető befogadóhelye a Svédországban élő zsidó fiataloknak.
Dorottyánk tehát nemcsak harcos feminista és leszbikus (mint oly sokan fajtársai közül), de természetesen zsidó is.
Hát ilyen embereknek "nemtetszik" manapság hazánkban a "rendszer". Rossz hírem van: ha az egészséges magyar embereken múlik, ilyen ratyiknak az itthoni "rendszer" tetszeni még jó darabig nem fog.
(Kuruc.info)


További részletek: http://kuruc.info/r/6/89922/#ixzz1hcA8GYJR