SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2011. november 5., szombat

MORGELLON


Morgellons
Tudtad e, hogy a világ elit közössége, az emberiség létszámát a jelenlegi töredékére akarja szorítani? E célból járványokat szór el, amire higany, és egyéb tartalmú vakcínákat ad, terjeszt. Chemtrailst szór, apró nanorobotokkal, és egyéb mesterséges vegyi, és biológiai anyagokkal amik belülről támadják a szervezetet.
Nézd meg a videót
http://www.youtube.com/watch?v=ZpIE7AR9_to


A morgellons szindróma alapján elnevezett morgellons nevű parányi szerkezetekről, amik megtalálhatóak a ruhánkon, a szánkban, a bőrünkön, a belső szerveinkben, és természetesen a vérünkben:
http://www.avianweb.com/morgellonsdisease.html
"Egy elektronmikroszkópos vizsgálat által úgy néznek ki a rostminták, hogy nem szervesek. Nincsenek eukariotikus celláik, nincs sejthártya. Ez azt jelenti, hogy a Morgellons nem egy élősködő, se nem biológiai élőlény, hanem egy gép."

Érdemes megnézni közelebbről, ha még nem tudsz róluk, hogy mik is ezek az apró szerkezetek.
morgellons
További képek a szerkezetekről:
http://www.rense.com/Datapages/morgphotos.htm

Az apró szerkezetek legfőképp amerikában okoznak fejtörést az orvosoknak. Egy kb. 200 évvel ezelőtt bejegyzett esethez kapcsolják a mostani tüneteket, de mint kiderült ehhez az esethez semmi köze. Ezt bizonyította be a mikroszkópikus vizsgálatok által megszerzett ismeret, a nanogépekről. A legtöbb betegnek olyan érzése van az apróságoktól, mintha tucatnyi apró kis bogár mászkálna a bőrük alatt.

Már tudományos lapok is jelentek meg az esetek kivizsgálásáról, mivel a média is szárnyra kapott az esetek sokasága miatt:
http://www.morgellons.org/
http://www.carnicominstitute.org/

Ezek az apró szerkezetek elpusztítják a sejtnek a falát, és gyakran nagy számban találhatóak meg a vérben. Már-már egyfajta testen belüli inváziónak lehet nevezni az eseményt:
http://www.carnicom.com/blood3.htm

Néhány évvel ezelőtt Bill Gates jelentette be, hogy az apró nanorobotok pár év múlva a rákgyógyításban segítséget fognak nyújtani. Még 2002 körül jelentették be, hogy magyarországon az egyik laborban új típusú nanogépet állítottak elő.
Nos azóta nemigen akarják bevezetni, ellenben mint látható alumínium, bárium és hasonló mérgező anyagok mellett a repülőgépekből nanorobotokat is permeteznek a lakosságra.
Még 2009 szeptemberben jelent meg a globalresearc oldalon, hogy a mostani valódi tesztelés nélkül forgalomba hozott H1N1 vakcína is nanopartikuláris részecskéket tartalmaz.
http://www.globalresearch.ca/index.php?aid=15092&context=va
2007-ben jelentették egy tudományos folyóiratban (Nature Biotechnology), hogy a Ecole Polytechnique Fédérale de Lausanne-nál (EPFL), hogy kifejlesztettek egy olyan nanopartikuláris anyagot, ami olcsóbbá teszi a vakcínák előállítását, és kevesebb mellékhatással is jár.
Beijingi Chaoyang kórházban 7 nőbe adták be ezeket a nanopartikuláris részecskéket oltóanyaggal 2008-ban.

Úgy gondolják, bárki is állította elő ezeket az apró szerkezeteket, belső energiaforrással látta el őket, de a test energiamezejét is csapolják. Ezenkívül felvetik, hogy képesek egyfajta összehangolt információcserére, továbbításra mikrohullámú, EMF,  vagy ELF jelekkel. Felvetik, hogy a szerkezetek egy laboratóriumi baleset miatt terejedtek el, de inkább a szándékosság áll a háttérben a jelenlegi események ismeretében:
http://www.conspiracyplanet.com/channel.cfm?channelid=63&contentid=5309&page=2

Az amerikai morrgellons szindróma már-már országos elterjedése miatt, az FBI is nyomozásba fogott. A betegség először Kaliforniában jelent meg, de azóta már szétterjedt. Az adatok alapján a leginkább az ápolóknál, és a tanároknál jelentkeznek a tünetek, amikre jelenleg nincs gyógymód, és lassan-lassan az őrületbe, és a halálba kergetik a fertőzött személyeket. Korábban egy tudós csoport azon a véleményen volt, hogy azok az apró organizmus féleségek nanorobotok. Most egy másik csoport azt mondja, hogy ezek az organizmusok élőlények, és igenis földi laborban hozták létre őket, azon célból, hogy az emberek immunrendszerét támadják meg, gyengítség le.
http://www.viewzone.com/morgellons.html