SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2012. április 6., péntek

A MAGYAR CION *SANYI BÁCSI DUMÁJA *
KÖZLEMÉNY****

Az oldalon található vélemények, írások sérthetik egyesek vallási, ill. politikai meggyőződését. Nem célom a gyűlöletkeltés! Ennek szellemében tartok igényt az ENSZ Emberi Jogok Chartájának (19. cikkely. Véleménynyilvánítás, és információs szabadság.) védelmére.

Az Európai Emberi Jogi Bíróság egy 1976-os határozata úgy fogalmaz, hogy: "A szólás szabadsága nem csak azokra az információkra és eszmékre vonatkozik, amelyeket az emberek jó néven vesznek, hanem azokra is, amelyek bántják, felháborítják vagy zavarják a lakosság bármely részét".******************************************************************************

AMIRŐL MINDENKINEK TUDNIA KELLENE!
Izrael államilag szervezett terror receptje az elnyomásra, amit hamarosan nálunk is alkalmazni fognak, illetve már részben alkalmaznak is!
Tanuljatok belőle, és harcoljatok ellene, amíg még nem késő!
Nézzétek meg az alábbi videókat, kapcsolódó anyagokat:

Izrael nem reklámozott, valódi története (1.)


Izrael nem reklámozott, valódi története (2.)Izrael nem reklámozott, valódi története (3.)Izrael nem reklámozott, valódi története (4.)


Miért vérzik a Közel-kelet?

Kat a cimre és máris nézheted.Vérvád a Parlamentben - a Hit Gyülekezetének nyilatkozata
Kedden a Jobbik ismét bebizonyította, hogy a fasizmus és a nácizmus velünk élő valóság 2012 Magyarországán. Baráth Zsolt, a szélsőséges párt képviselője, napirend utáni felszólalásában Tiszaeszlár 130 éve címmel olyan történelmi megemlékezést tartott képviselőtársainak, melyre utoljára a Vészkorszak éveiben kerülhetett sor a magyar Országgyűlésben. A súlyosan alkotmánysértő és demagóg beszéd azt a középkori sötétségben fogant primitív babonaságot idézte meg, amely szerint százharminc évvel ezelőtt egy keresztény szolgálólányt rituálisan meggyilkolt egy kistelepülés zsidó közössége.
A továbbiakban a Hit Gyülekezetének közleményét változatlan formában adjuk közre:

"Tűrhetetlen, hogy napjainkban ismét aljas politikai szándékok eszközévé válhat egy nyilvánvaló antiszemita uszítás, melynek tételeiről már sokszorosan bebizonyosodott, hogy szöges ellentétei a történelmi tényeknek. A Jobbik elvakult bűnbakképzését azonban ez nem befolyásolja, mert az őt körülvevő – és a friss közvélemény-kutatásokban is tetten érhető – érdektelenségből csak társadalmi békétlenség és viszály szításával tud kiutat találni. Politikai antiszemitizmusának akadálytalan megnyilvánulása viszont már a kormányzó pártok és a hazai baloldal felelőssége is.

Megdöbbentő, hogy míg a Jobbik szellemi és politikai elődeinek több mint száz évvel ezelőtti – a tiszaeszlári vérvád nyomán elindult koncepciós eljárással foglalkozó – parlamenti felszólalásait zajos elutasítás kísérte, majd gyors elhatárolódások követték az ülésteremben, Baráth Zsolt gyakorlatilag akadálymentes közegen nyomta át a gyűlölet üzenetét. Érthetetlen, vagy éppenséggel nagyon is érthető, hogy a levezető elnök, a jobbikos Balczó Zoltán miért nem vonta meg a szót a párttársától. De hogyan hallgathattak ilyen helyzetben a jelenlévő képviselő hölgyek és urak? Csak Fónagy János államtitkár úr emlékszik, hogy ezeket a szavakat a magyar történelemben mindannyiszor a zsidóság diszkriminációja és nem egy esetben fizikai megsemmisítése követte?

Nyomatékosan kérjük az Országgyűlés elnökét, Lezsák Sándort, hogy az ebben a parlamenti ciklusban sajnálatos módon nem példátlan eset, ne maradhasson következmények nélkül, és a rendelkezésére álló eszközökkel állítsa helyre a T. Ház alkotmányos működését!

Nyomatékosan kérjük Magyarország kormányát, hogy tegyen lépéseket a hazai szélsőjobboldal parlamenti képviseletét ellátó Jobbik gyűlöletprogramjának megakadályozására, és tartsa be azon nemzetközi szerződésekben vállalt kötelezettségeinket, amelyek a fasizmus eszméinek terjedését hivatottak visszaszorítani a csatlakozó nemzetállamokban!

Nyomatékosan kérjük a nagyobbik kormányzó párt frakcióvezetőjét, Lázár Jánost, hogy tartsa be az egyházügyi törvény vitájában, Novák Előd jobbikos képviselő antiszemita kirohanására reagáló vállalását, amelyben a Házszabály módosításával az antiszemita és rasszista gyűlöletbeszéd kiszorítását ígérte a parlament falai közül!

Budapest, 2012. április 5.

Németh Sándor
A Hit Gyülekezete vezető lelkésze"De vannak kik igy látják.A zsidó sakterok megöltek egy 14 éves magyar kislányt 1882-ben, Tiszaeszláron.
A magyarországi zsidóság éppen az ország teljes felvásárlásán "dolgozott", és a vezetőik, az Izraelita Szövetség, miután meggyőződött a tényekről, gyors megmentő akcióba kezdett. Értesítették a Rotschild bankházat, hogy a gyílkos sakterokat meg kell menteni, mert tettük beárnyékolhatja az egész magyar zsidóságot, és a mindent elnyerő beáramlást lelassíthatja. A Rotschildék helyeselték a tervet. 
Ami azóta Magyarországon történik, az egy mindent átfogó viszontvád történelme.
Nem a gyermeklányt meggyilkoló sakterok, nem az 1918-ban Tisza Istvánt agyonlövő zsidó kommün, majd a judeo kommunizmus, globalizmus egyfazonú vezetői, nem! A magyarok a bűnösök, a gonoszok,antiszemiták, a zsidókat Dunába lövő nyílasok, a gyűlölködő és irigy csőcselék.
Nagy jelentősége van ennek a gyilkosságnak történelmünkben, mert itt. és ekkor kezdődött a térhódítás ilyen durva szakasza, zsarolások, egészen a legfelső államvezetésben is, máig tartóan.

Ez a mai tipikus magyar megalkuvási léthelyzet, ma már inkább vészhelyzet. 

IRTA.G.Z