SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2012. április 15., vasárnap

SANYI BÁTYÁNK A MEGMONDOEMBER.


Németh Sándor tisztázta, mi a keresztény holokauszt: ha ellenállunk a zsidóknak, akkor végünk!
A legutóbbi Vidám Vasárnap című szeánszon végre kiderült, mire gondolt Németh Sándor, a cionista pénzen működtetett Hit Gyülekezete „vezető lelkésze” akkor, amikor korábban egy alkalommal „keresztény holokausztról” beszélt. Sanya most világosan megmondta: ha nem lépünk fel határozottan az „antiszemitizmus” ellen, akkor súlyos gazdasági válság, betegségek, éhínség, és halál fog sújtani bennünket!

Németh és Wiesel, a két csaló
Az is kiderült egyébként - amit persze régóta sejteni lehetett -, hogy a Sanyának írt „tanácsot kérő” levelek nem valóságosak. A sok agymosott „hívő” előtt ugyanis a „vezető lelkész” időnként hozzá intézett „leveleket” olvas fel, melyekben kérdésekkel fordulnak hozzá. Az egyik egészen biztosan nem létező levélíró arról tájékoztatta Sanyi bát, hogy őt zsidósága miatt eltávolították a munkahelyéről. Ez a mai Magyarországon teljesen elképzelhetetlen esemény adta az ürügyet Német Sándorunknak, hogy az antiszemitizmusról kezdjen elmélkedni.
Sanya! Te ennyire hülyének nézel mindenit? Azért, mert gyülekezeted tagjai elhiszik a sok blődséget és hazugságot, amivel eteted őket, még az emberek többségének nem ment el a józan esze! Ma Magyarországon zsidónak lenni az élet minden területén óriási előny: könnyű megélhetést, jól fizetett, vezető pozíciót és sérthetetlenséget, mi több, kiváltságokat jelent! Elbocsátástól kizárólag magyaroknak kell tartaniuk. Azok a magyarok pedig, akik bíráló megjegyzéseket mernek tenni a zsidóságra, nagyon könnyen tényleg az utcán találhatják magukat. Mindezt te magad is tudod, miért hazudozol akkor? Sanya, ha ilyen átlátszó és primitív módon manipulálsz, megbízóid ki fognak rúgni, de úgy, hogy a lábad nem éri a földet!
Sanya ezek után leszögezte, hogy hazánk egyre súlyosabban „fertőzött” az „antiszemitizmustól”, de ennek a szörnyűségnek az oka semmi esetre sem kereshető a zsidóság tetteiben vagy éppen Izrael állam cselekedeteiben. A zsidóság imádatába beleőrült Sándor ezek után közölte, hogy a „zsidók döntő többsége mindenütt a világon becsületes ember”, majd Izraelt vette védelmébe, mondván, a zsidó állam „csak azt teszi, ami népének védelme érdekében szükséges”. Tehát bármiféle fölháborító bűncselekményt is követ el az izraeli hadsereg a palesztinok ellen, az jó és helyes a beteg lelkű „lelkész” szerint. Izrael fölötte áll mindenfajta kritikának. A zsidók semmilyen körülmények között sem lehetnek okai az antiszemitizmusnak – szögezte le a Fidesz házi szektájának főbohóca. Na de akkor mitől növekszik az antiszemitizmus? Sanya nem maradt adós a válasszal: attól, hogy Magyarországon „régi hagyomány szerint” minden rosszért, gondért, bajért a zsidókat okolják – jelentette ki. De hogy miért alakult ki nálunk ez a fajta „hagyomány”, annak részletezésébe Sanyánk nem ment bele.
A növekvő antiszemitizmus okát feltáró kimerítő és eredeti elemzése után Németh barátunk megfenyegette a magyar népet: bibliai jövendölésekre hivatkozva közölte, hogy amennyiben nem lépünk fel határozottabban az „antiszemitizmus ellen” (értsd: ellen merészelünk állni a zsidó gyarmatosításnak) , akkor súlyos gazdasági válság, járványok, betegségek, szenvedések köszöntenek ránk. Sanya, nem sok eszed van, mert ezt most megint elszúrtad: szavaid ugyanis – túl azon, hogy ismételten kimerítik a közösség elleni izgatás fogalmát – egyértelműen azoknak a „szélsőségeseknek” az álláspontját erősítik, akik szerint a cionisták tudatosan akarják tönkretenni a magyar gazdaságot. De most Sanya azt is elkottyantotta, hogy járványokat, betegségeket és más borzasztó bajokat is készülnek a cionista gyarmatosítók a nyakunkba zúdítani. Megmondom őszintén, eddig én magam nem hittem el, hogy tudatosan mérgezik a vizeinket és az ételeinket, de Sanya szavai nyomán kezd megváltozni a véleményem. Isten nevét pedig ebben az összefüggésben a szádra ne vedd, te idióta „lelkész”, mert bármit is művelt annak idején Jehova, a keresztények Istene a kollektív büntetést nem alkalmazhatja, mert az ellentétben áll a szeretet tanításával!
Perge Ottó - Kuruc.info
Kapcsolódó:


További részletek: http://kuruc.info/r/7/94873/#ixzz1s8PrCA62