SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2012. április 5., csütörtök

Egymillióan a Demokráciáért


Kiderült, a Soros György-féle Open Society Foundations támogatta huszonötezer dollárral a Civil Kontroll – Egymillióan a Demokráciáért mozgalmat.
A Magyar Nemzet információi szerint bár a szervezet feloszlott, a támogatás átutalt első részlete, 12 500 dollár náluk maradt.

A kormányellenes szerveződés feltehetőleg más formában tevékenykedik majd tovább, és azt állítják, a pénz megvan. A mozgalom meghatározó figurái egyben a Szolidaritás vezetőségének gerincét alkotják.
A Civil Kontroll – Egymillióan a Demokráciáért mozgalom (EMD) egy nemrég kirobbant pénzügyi botrány után oszlott fel. Képviselői ugyan azzal magyarázzák döntésüket, hogy az ügyészség nem vette nyilvántartásba az egyesületet, amit az eredeti feltételek szerint, az eredeti tagsággal már nem kívánnak újból kezdeményezni.

Korábban a Magyar Nemzet beszámolt arról, hogy nemcsak a Bajnai Gordon-féle Haza és Haladás Alapítványt támogatják súlyos milliókkal külföldről. Kiderült, az Egymillióan a Demokráciáért (EMD) nevű – kormányellenes – civil szerveződés is kapott huszonötezer dollárt egy külföldi szervezettől egy hazai alapítványon keresztül.
A pénzügyi spekuláns és magasfokozatú szabadkőműves, Soros György...
"...eszközeiből fizették azon politikusok tevékenységét is, akik kulcsszerepet játszottak a Szovjetunió felbomlasztásában,...
...Soros közvetítésével finanszírozták több sajtóterméknek és televíziónak az orosz államot gyengítő tevékenységét, valamint a ,,független televízió specialistáinak a felkészítését. 1989-ben a Znamja című folyóiratban (6. szám) Soros gyakorlatilag felszólította a pénzuralom demokratikus és piacbarát retorikája által megtévesztett lakosságot, hogy a demokrácia, a jogállam és a piacgazdaság érdekében szálljon szembe az orosz nemzeti mozgalommal (azaz saját valódi érdekeivel), mert a pénzember szerint az orosz patrióták és az orosz állam szuverenitása, valamint az orosz társadalom hagyományainak és cselekvőképességének megőrzése veszélyezteti leginkább az új világrend bevezetését.
Oroszország egészét illetően az 1990-es években a destabilizáció és államrombolás leghatalmasabb mechanizmusa az ,,új világrend szolgálatában a Soros Alapítvány volt, amelynek élén a ,,világkormány egyik vezetője, a Külkapcsolatok Tanácsa és a Bilderberg Csoport tagja, Soros György neves pénzember áll. Platonov és Glazijev egybehangzóan állítja, hogy a ,,jótékonykodás leple alatt Soros, a befolyásos szabadkőműves egy sok irányban tevékenykedő szervezetet hozott létre, amely szoros kapcsolatban áll nemcsak a CIA-vel, de a Moszaddal is, és e két hírszerzőszolgálat több munkatársának a legális fedőszervévé vált. (34) A Lomonoszov Egyetem tanára rámutat, hogy a Soros Alapítvány összehangolja tevékenységét a nyugat más felforgató szervezeteivel. A ,,világkormány egyik képviselőjének, a Külkapcsolatok Tanácsa tagjának és a Háromoldalú Bizottság tagjának, az Egyesült Államok miniszter-helyettesének, Strobe Talbotnak a beismerése szerint ,,Soros politikája nem azonos azzal, amelyet az amerikai kormány megvalósít, de verseng azzal. A volt kommunista országokban erőfeszítéseink egybehangolására törekszünk Németországgal, Franciaországgal, Nagy-Britanniával és Soros Györggyel.
A hatalmat magának megszerző pénzoligarchia arra törekszik, hogy bebiztosítsa magát ,,a hatalomváltás véletlenségeivel szemben és ,,garantálja a demokratikus reformok irányítóinak folyamatosságát, vagyis a nyugat óhajának megfelelő politikusok pozícióban tartását. Azon politikusokat, akik megbuktak és teljesen elveszítették hitelüket, felváltják az új világrend híveinek egy másik csapatával".
(Leleplező 2000/4 írta Drábik János)
írta: AnathDas, 12-04-03 -FOR*ARANYKOR*