SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2012. április 25., szerda

Vérvádazók figyelmébe


Amerikai népszavás zsidó a goj gyermekek megöléséről: "Mi ezzel a probléma? A kígyót is a tojásban tapossuk el"
Ritka őszinte vallomásra ragadtatta magát egy zsidó néhány perccel ezelőtt. Az Amerikai Népszava egyik munkatársa ugyanis a Vérvádazók figyelmébe II.: "Igen, meg van engedve a [goj] gyermekek megölése is" - nyilatkozza a zsidó című cikkünk alatt a következő facebookos hozzászólást ejtette meg:
Ez a cionista féreg (aki ráadásul nem is született zsidó - a Rákócza Richárd nevű szerencsétlenről van szó, aki betért, azaz önként vált zsidóvá, s a jelek szerint tökéletesen tud azonosulni imádott népével) tehát a lehető legegyértelműbben a nem zsidó gyermekek zsidók általi meggyilkolása mellett foglalt állást. (Ugyanennek az antimagyar lapnak a honlapján moslékozott Kertész Ákos is egyébként.) Kíváncsian várjuk, a demokráciára, emberi jogokra és hasonlókra oly érzékeny Amerikai Népszava és a hazai zsidó közösség elhatárolódik-e e gyűlölködő, gyerekgyilkosságokat helyeslő egyedtől. A választ persze tudjuk, hiszen nekik mindent szabad, a fenti jelszavak és eszmék csupán a hatalmuk megerősítését szolgálják. Azaz ha palesztin öl zsidó gyereket, mert nem lát más eszközt a cionista terrorgépezet elleni harcra, mint hogy felrobbantsa magát, az terrorizmus, ha zsidó öl palesztint, megelőzés, válaszcsapás, esetleg tévedés. Ha második világháborúban hal meg zsidó, az holokauszt, antiszemitizmus, népirtás és borzalom, ha viszont ők értekeznek 2012-ben (is) arról, hogy nyugodtan meg lehet ölni például magyar gyermekeket, akkor arról van szó, hogy a kígyót eltapossák a tojásban.
És csodálkoznak, hogy miért gyűlöli őket az egész világ?...
Mert "Nechemia, Ábrahám fia" is zsidó - immár - a javából, természetesen, amint azt Facebook-oldala is egyértelműen mutatja:
Zoom
Kapcsolódó:


További részletek: http://kuruc.info/r/26/95278/#ixzz1t4UFlbRu