SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2012. április 16., hétfő

Aki izraeli zászlók alatt vonul*kápo*
Aki izraeli zászlók alatt vonul, a hódításra, a gyarmatosításra és civilek legyilkolásra mond igent!
Szégyen, ami április 15-én történt. Szégyen ránk, nemzeti érzelmű magyarokra nézve. Az izraeli zászlókat lobogtató, magyargyűlölő csürhe háborítatlanul vonult végig a főváros utcáin. Hol voltatok, hazafiak?

A rendszerváltásnak hazudott folyamat elején elképzelhetetlen lett volna, hogy ez a zsidó bagázs és talpnyalóik hada végigmasírozzon Budapest utcáin. Húsz év alatt a folyamatos bevándorlás következtében megnőtt a létszámuk, ezen kívül pedig megnőtt a magabiztosságuk is, hiszen tudják: az országot felvásárolták, a gazdaság, az ingatlanvagyon jelentős része a kezükben van, de az ő szolgálatukban állnak a bankok, a pénzügyi intézmények, a nagy multicégek. A média az ő propagandájukat terjeszti, az ő biztonságukról gondoskodik a Moszad, a magyarországi titkosszolgálat, a "rendőrség", az ő hatalmuk kiterjesztése érdekében háborúzik a NATO, valamint a brit és az amerikai hadsereg a Közel-Keleten. Rengeteg pénzzel működtetett, saját oktatási, kulturális és biztonsági hálózattal rendelkeznek, felügyelik a magyarországi oktatást, a könyvkiadást is, és ők értelmezik a magyarság és a világ múltját és persze jelenét is nekünk, a rabszolgasorsba és hazánk elvesztésébe beletörődni látszó szerencsétlen magyaroknak.
Végveszélyben vagyunk: Trianonról immár szót sem érdemes ejteni, mivel a csonkaország jelentős területeit a cigányok tartják rettegésben, a "magyar" kormánynak a zsidóság parancsol, amely teljes mértékben uralma alatt tartja a magyarországi gazdaságot, politikát és kultúrát. A megmaradt trianoni ország is kicsúszott a kezünk közül, hogy képzeljük Trianon revízióját?
A hazafiaknak immár nincs értelme óvatoskodni és jófiúskodni. Az ellenség gátlástalanul tör előre, és teljes elpusztításunkra törekszik! A cionisták és csatlósaik is megosztják a feladatokat, és különböző osztagokra bontva támadnak ránk. Hasonlóképpen kell nekünk is egyazon szent célért, de más és más stratégia alapján szerveződő csoportokban felvennünk a harcot a hazánkat elfoglaló agresszív hódítókkal szemben.
Első lépésként fogadjuk meg: soha, de soha többé nem engedjük, hogy több ezer fős tömeg egy idegen zászló alatt vonulgasson a saját hazánkban. Ráadásul egy olyan állam zászlaja alatt, amely más nép területét tartja megszállva, egy másik nép földjén terjeszkedik, háborúk sokaságát indította az elmúlt évtizedekben, ENSZ-határozatok tömegét szegte meg, rendszeresen gyerekeket gyilkol, tiltott fegyvereket vet be, és több száz atombombával rendelkezik. Miképpen tűrhetjük el, hogy magyar földön tüntessenek egy terrorcselekményeket elkövető idegen ország érdekében? Hiszen nem csupán a magyar érdekeket tiporják sárba a cionisták, de a legszentebb erkölcsi alapelveket is! Aki izraeli zászlók alatt vonul, az egyetértését fejezi ki a hódítással, a gyarmatosítással, az agresszióval és polgári személyek válogatás nélküli legyilkolásával.
A minket is elpusztítani szándékozó hódítóval szemben minden emberi és isteni törvény alapján jogos az ellenállás!
Perge Ottó - Kuruc.info


További részletek: http://kuruc.info/r/7/94886/#ixzz1sG7nLlhO