SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2011. április 21., csütörtök

HUMOR .1





EZ ÁM A VALAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.

**********************************************************************************
- Bocsáss meg atyám, vétkeztem.
- Mi a bűnöd, fiam?
- A második világháború alatt zsidókat bújtattam a pincémben.
- Az nem bűn, fiam.
- De pénzért bújtattam őket, atyám!
- Ugyan nem szép dolog, de ez sem bűn, fiam.
- De még mindig ott vannak, mert nem szóltam nekik, hogy vége a háborúnak!
******************************************************************************
A negatív számokról
Pistike hazamegy az iskolából és mondja a papájának, hogy ma a negatív számokról tanultunk, de nem nagyon értem, mi az. Erre az apja: Na várj megpróbálok egy példát mondani, talán így megérted. Európában a németek megszállotta legnagyobb területen élt hárommillió zsidó. Ebből a nácik kiirtottak hatmilliót, kétmillió kivándorolt Izraelbe, tehát ötmillió zsidónak kellene születni, hogy ne legyen zsidó Európában.



******************************************************************************



Egy klasszikus mese átdolgozott változatát olvashatjátok itt! :) Sok sikert a titkainak a megfejtéséhez!
A hangya a forró nyarat szorgalmasan végigdolgozta,
építgette-szépítgette házát, és élelmet halmozott fel, felkészülvén a
kemény télre.

A tücsök úgy gondolta, a hangya bolond, és  végig mulatta a nyarat

Eljött a tél, a hangya nem fázott és nem  éhezett, ám a tücsök élelem és szállás
híján a hidegben lelte  halálát.












***************************************************************************





Mint azt társlapunk, a kuruc.info tudósítója jelentette, Szeged belvárosában egy díszesen kivilágított szökőkút tőszomszédságában pár méteresfarkú zulu kannibál harcos meditált tai-chi mozdulatokkal néhány ultracionista pedofil kampósorrú zsidó társaságában, amikor az egyik közeli szórakozóhely kopasz kidobóembere odalépett hozzájuk:
-Ne legyetek már ennyire nyuszik, naaa, gyertek már be, vannak tizenhárom éves gój szűzkislányok is! A csenevész magyar legények már mind kifeküdtek, és csak hat csajszi vesztette el a szűzességét ma este!






 Tönkre fogunk menni!
Erre Jákob megigazította a kipáját, megdörzsölte taknyos kurucpisztoly méretű cserpákját, és így felelt:
-Igaz, hogy minden éjjel pedofilpornóbulit tartunk idegenszívű magyar zsidó cinkosainkkal és Tomcattel, kedvenc bloggerünkkel az Apró-villában, miközben a Talmudon elmélkedünk, de ma inkább maradnánk feketebőrű emberevő barátainkkal itt, buddhista meditáció közepette, nem igaz, Baba-Tegwe?
A farkasember orángután kinézetű vadember erre csak így válaszolt:
-Óóóóóm, manepadme óóm.
A biztonsági őr tovább unszolta őket:
-Naaa, kedves interraciális barátaim, van fű is tök ingyé, meg is lehet enni utána a luvnyákat, csak gyertek be! - de hiába. A kopasznak már-már sírásra görbült a szája, ám szerencsére ekkor megérkezett a Magyar Gárda.




Eddig precedens nélküli pernek ad otthont a Pest Megyei Bíróság: K. A. 28 éves monorierdei náci érzelmű lakos beperelte a híres amerikai színesbőrű énekesnőt, a Destiny's Child énekegyüttes alapító frontnémberét, Beyonce-t, amiért öncsonkítást volt kénytelen elkövetni a sorozatos, videóklipek által generált nemi gerjedelmek miatt. Mint azt lapunknak elmondta, 21 éves öccse kapcsolta mindig el a Hír TV-t az MTV-re, ahol a csokoládébarna díva riszálta hátsó alkalmatosságát, minek folytán K. A.-ban szerinte bűnös, fajfertőző nemi vágy ébredt. Többször próbálkozott öccse fenyítésével, a televízió megrongálásával, valamint a szembecsukással is, de mint mondta, "annak a nigger lotyónak még a hangjától is felállt". Fél év szenvedés után úgy döntött, a fáskamrában található fejszével vet véget tortúrájának; az erősen vérző fiatalembert a mentők a ceglédi városi kórházba szállították, de férfiasságát már nem tudták megmenteni. 83 millió forintos kártérítést követel az amerikai énekesnőtől.
Nemzetközi elemzők felhívták a világ figyelmét az USA felbomlásának lehetőségére, miután kitudódott, hogy az FBI szoftverei Windows-on futnak. A katasztrófa okai eddig még nem ismertek, elképzelhető, hogy emberi mulasztás okozta a Windows használatát, de terrorcselekmény gyanúja is felmerült. Az USÁ-ban teljes a hírzárlat, belső informátoraink csak annyit tudtak elmondani a mentőakcióról, hogy megkezdték a Start menü keresését
Na most jön ez a kis csökevény az okuláris megjelenésével: nekem senki se írjon windowst csak azért, mert nem tudta megtanulni a számítástechnikát. Ezeknek a tagbaszakadt bukottelemistáknak a microsoftnál a dos 6.2-n csak a copycon alkalmazás futott stabilan három másodpercen át, azt kitalálták az xmlt a kurva annyukat. Rohadék Billgeci aztán felbérelte az egyetlen főiskolát végzett amerikait, a hungarian notation-fát, akiről a híres közhellyé vált szólásmondást nevezték el, miszerint a word elszáll, a szó megmarad. Gondoljatok bele, még hugyozni is az űrbe jár az agyalágyultja!

Ezek a szoftveresek mind hülyék, ahogy a mondás is tartja: isten nem bottal ver, hanem szofttal ver. A barom svejci részegecske gyorsítóknak is meg nem működött a flopijuk, erre kitalálták az internetet. Utána meg rinyálnak, hogy bemásznak a ferdeszemű virtusok a gépeikre. Szerintem a virtusokat is a Simonyi írja, onnan a nevük, hogy magyar virtus. De ez nem elég a szemét japcsiknak! Kitalálják, hogy most 64 bites processzort csinálnak, mintha attól kétszer akkora lenne a Lexi fasza a pornografikai gyűjteményemben. Hát nagy lószart! A svindlis pogromozók meg adják alájuk a lovat, hogy legyen miért rinyálniuk, ha beszarik a windowsuk meg a büdös drivereik. Mi a fasznak driver, ha a számítógépnek nincs is kormánya, bazmeg?

Apró popó: kormány. Ez a Billgeci akkora kujon volt, hogy még Clintont is róla nevezték el, csak ő a Mónika shown kívül mindenki mást is megszopat a kibaszott pogromjaival. És még fizetnem is kellene értük! Ha meg ellopom, linuxxal fenyegetőznek a rendőrök. Ezek a nyúlt forrásosok is mind faszok, asziszik, hogy mert egy kacsát tesznek a windows helyére, beszopom az ubuntujukat, hát nagy lószart! Az is egy fos, attól, hogy hullámzik az ablaka, még nem egy spanyolviaszk. A kurva annyukat! Még a kurva office se megy a szaros gépükön!

Mondom én, ezek annyira hülyék, hogy a szemét kis sárgák is meg tudják őket szopatni: ráírják a kis mütyürjeikre, hogy 64 bit, oszt a microsoftnál még most is a biteket számolják, de szerintem még 40 sincs bennük, max 33, vagy 34, ha ők is elszámolják magukat. Mondom én, veszel négyszer annyiért egy másik lószart, amire az van írva, hogy hatvannégy bites, azt lószart, még a Dundika csöcse se lesz egy fikarcnyit se nagyobb. Viszont minden jól beszarik rajtuk, mert ezek a szerencsétlen barmok még 33-ig se tudnak elszámolni, azt jól felnyúlják a lóvét, nem hiába a Billgeci a legmadzagabb ember a Gyurcsány után.




Szerintem a zsidók is csak olyan szőrtelen majmok, mint a zuluk, a tunguzok vagy a svédek, és ha nincs Jézus meg Hitler, semmivel se lennének híresebbek, mint a magyarok vagy a kirgizek. Én az antiszemiták helyében inkább csak azokra a népekre haragudnék, akik nem tesznek fel magukról pornóvideókat a netre.




A ZSIDÓK HÁZIASÍTOTTÁK A MAGYART...

( A makarenkói pofon...)


Mi egyenjogúsítottuk a zsidókat 1867-ben a Kiegyezéskor ( szimpla hazaárulás...), ők cserében háziasítottak minket a tűrésre és a szolgálásra, kihasználásra, persze még csak nem is házőrzőként, hanem öntudatos birkaként ( szimpla háziasítás ).

Jó üzlet volt...

Az öntudatos birka azt jelenti, hogy ő büszke erre, mi több egyenesen követendőnek állítja be a birkaságát, mint erényt.

Erre tanították és ő jó tanuló volt.



Birkaként, gondolkodás nélkül elfogadta a tényeket, ha már birka kell hogy legyen, akkor legyen jó és hasznos birkája a társadalmának, egyenesen kiváló birkája és szóljon le más ébredező birkákat is: nem jól csinálod, ne bégess, ne gyűlölködj, mert az igazi és jó birka ezt nem tudja, nem akarja, és különben is, te is csak birka vagy!

Pontosan ez az, amire a birkát nevelték.

Tűrjön felfelé, harapjon és bégessen lefelé, mert különben még rájönne arra, hogy ő egy mekkora birka!

A birka csak a birkák között érzi jól magát, ezért véleményének, életfelfogásának a bizonyítékát is a birkák között keresi önigazolásként. Ilyenkor boldog.

Pedig bizony, ha kilépne a szerepéből rájönne, hogy nem csak birka, hanem még egy oltári nagy ..... is!

Persze ez már akkor egy más történet lenne...

Ez már nem birka, hanem Spartacus lenne – merőben más kategória!

Az már a hősök világa és nem a kérődzőké...

A háziasítás azt jelenti, hogy táplálékért, kosztért, kvártélyért cserében lemondatjuk olyan szokásairól és viselkedéséről, ami nekünk nem tetszik, vagy csak egyszerűen úgy kényelmesebb vele élni, ha ezt nem csinálja és végül felhasználjuk. Ennek ez az ára!

Így vagy úgy...

A birkába belenevelik, hogy értékes. Ez egyrészt azért jó, mert így vigyáz magára és semmihez nem mer kezdeni – főleg nem, szabadságharcot – mert „ő értékes”, másrészt valóban értékes, csakhogy kilóra, a Gazdának és ez nagy különbség! Hasznot kell hajtani...

Ha nincs egyénisége, nincs probléma sem vele!

Az így birkásított „emberrel” már bármit megtehetsz, amit nem szégyellsz, még arra is utasíthatod, hogy téged mint fajtája gyilkosát, hóhérát és mészárosát szeresse!

Megteszi...

Tehát háziasítom, ahogyan akarom, ha nem tetszik neki, nem adok ételt és italt, viszont példaként állítom elé azokat a nagyszerű és jól táplált – nagyon sikeres – birkákat, „akik” viszont gondolkodás nélkül, pusztán csak a jobb életért ( mert mi számít egy állatnak...) mindenre képesek, még arra is, hogy birkává váljanak, miközben ők nem is birkák...

Ezt látva a Tenyésztő – nevezhetjük bátran Államnak is –, ebből tanulva szakmásítja a birkatenyésztést olyan módon, hogy csak nézni kelljen és közben kérődzni...

Erre kiválóan megfelel a tévé és társa, a rádió, amely már régóta nem arra való, amire kitalálták ( a tudás és az információ átadására ), hanem agymosásra, háttér mormogásra, hogy az élet minden percében tudatosuljon bennünk az a sok felesleges marhaság, amitől már nincs is időnk gondolkozni.

Szó szerint teletömik az agyunkat és az érzékszerveinket mindennel, csak gondolkozni ne kezdjünk.

Ki lesz a jelölt, a kormányfő, a képviselő, ki mit hazudott, kiről mit hazudtak és arra ki és mit hazudott, persze erről is hazudnak...

Végül is tökmindegy, a háttérből úgyis a „Gazda” fog irányítani, de ezt a baromja megérteni soha nem fogja!








Tulajdonképpen reménytelen is ezt elvárni tőle, hiszen ébredése pillanatában először a saját baromságát fogja meglátni, ami akkora nagy, hogy ijedtében gyorsan visszaváltozik!


Ez statisztika és megfigyelés, nem szóbeszéd!


Még tükör sem kell hozzá, mert az még rontana a helyzetén...


A színház remekül működik, a birka csak kapkodja a fejét és már el is felejti, hogy igazából mi is a baja, hiszen látható és tapasztalható, a dolgok azért változnak és neki amúgy sem kell tennie semmit, hiszen nem is erre nevelték...


Kapcsolgatja a tévét, a rádiót és a számítógépet, keresve a nemzetinek gondolt portálokat ( ezek különösen veszélyesek, mert újabban már a nemzet nevében hazudnak, ígérgetnek és ködösítenek...), de mivel nem látja a mögötte lévő arcokat, így nem is tudja azt, hogy ott már csak véletlenül van magyar ember, az is csak alkalmazottként és nem véleményformálóként...


Amennyiben mégis, akkor nem sokáig...


Ugyanis ott nagyon vigyáznak arra, hogy csak látszatból történjen a változás és egy olyan birka kerüljön az élre – persze harcias és szimpatikus „megmondó birkaként” -, aki csak kifelé az, befelé pedig kezes, mint a bárány, a Gazda kezét nyalogatja, ujját szopogatja...


Ettől a birka megnyugszik, gondolkozni amúgy sem tud, viszont reménykedhet megint újabb éveken át ( ha még van neki annyi...), hogy a következővel majd biztosan jobb lesz, hiszen nem tudja, hogy a Tenyésztő, a Nagy Kiválasztott és Jóságos, humánus az emberi (birka) jogok nagy harcosa, a sanda tekintetű és erkölcsű Tenyésztő áll a háttérben, aki soha nem változik!


Mennyi birka lehet ebben az országban?


Mennyi lehet vidéken és a városokban, falvakban?





Félek, hogy több, mint amennyi egészséges lenne, több, mint amennyinek egy egészséges nemzetállamban lennie kellene.


Mikor szakad el a tűrés és a felháborodás, a „jónevelés” ( lásd: judeókeresztény tanítás a tűrésről és áldozatról, csak tudnám, hogy kiért és miért? ) héber gyeplője?


A magyart már tényleg birkásították, „nem kicsit, hanem nagyon!”


Belerúghatsz., leköpheted, hanukázhatsz a hátán, hidegben tarthatod, mérgezheted, kölykét veretheted, asszonyát használhatod és cserében még pénzt is kérhetsz tőle, hogy mindez tovább folytatódjon, hiszen kiadásod van vele, hogy ilyen hülyének tartsd továbbra is!


Szinte kedvet kapsz hozzá, hogy mindez örökké folytatódjon, hiszen egy ilyen mellett kiválasztottnak és nagyszerűnek érezheted magad, mert úgysem tanul semmiből és cserében a saját fajtájába harap helyetted, aki mindezt művelted vele!


Ilyen egy igazi barom!







Bátorsága és önérzetessége „felfelé” nincsen, csak lefelé béget és tiltakozik birkasága ellen, mert az már zavarja, hiszen te, egy másik birka mondod neki, és nem a Gazda, aki ugye nagyszerű és hatalmas, neki ezt „demokratikusan megengedte”!


A birka nem tanulékony!


Hiába figyelmezteted, óvod, a birka annak ellenére megteszi, hogy bizonyítsa, hogy ő nem egy hülye birka és ezért valójában tényleg egy hülye birka...


Hivatkozik szakértőkre (birka), tudósokra (birka) és a munkatársaira (szintén birka...), valamint a saját meggyőződésére (ami ugye szintén csak birka...) és ezekkel a különféle című, rangú és tekintélyű birkákkal erősítteti meg magát birka mivoltjában és elnököt javasol!


Ő, a birka javasolja a másik farkcsóválgató birkát a „Gazdának” ahelyett, hogy belemarna, hogy takarodjon már végre el! Nem érti, hogy a „Gazda” az oka mindennek!


A birkát úgy stimulálták, hogy csak a halála percében ébredjen fel, mert akkor már úgysem tehet semmit, addig pedig egy álomvilágban élt, hogy van beleszólása az életébe.


Így a Tenyésztőgazda, nevezhetjük immár Állattartónak is, nyugodtan aludhat, már felügyelnie sem kell a birkanyájat, megteszik még azt is helyette a birkái, nem kell héberen őrködnie...


Magyarország csak volt, valamikor nagyon régen....mikor még férfiak lakták, harcosok, kik szerettek, ha kellett és öltek, ha kellett a nemzet érdekében. Ők értéktelenek voltak, nem úgy, mint a birkáink, a haszonállataink, az állandó aggályoskodásukkal, nehogy megbántsunk valakit...


Úgy hiszem, hogy teljesen elkorcsosultunk megfelelési kényszerünkben, életfeladásunkban!





Most Birkaország van a helyén és már bégetés is alig hallatszik, csak álmában horkant némelyik, de azt is lepisszegik . „Ne gyűlölködj, mi jó birkák vagyunk!” - súgja a tanítást.


Hiszen ő egy okos és jó birka, de nem tudja, hogy ő ezért birka és nem farkas, oroszlán, medve, még csak nem is menyét vagy hörcsög... ( Csak egy köcsög, sajnos így rímelt...)


Az ugyanis harap, ha megbántod!


Micsoda egy állat! Talán még gyűlölködik is, hiszen az rossz, mondták „az” iskolában!


„Az a nemzet, amelyik a saját hóhérait sem tudja gyűlölni, halálra van ítélve!”


(........)


Ki mondhatta ezt? Hitler, Szálasi, Göbbels, Mussolini, csak nem Voltaire?


Lenne mit tanulnunk az állatvilágtól, ha már háziasítottak minket, hiszen ők szabadon és büszkén élnek, igaz egyszerű (és hatásos) a hitvallásuk:


„Fogat fogért, szemet, szemért!”


( Nem is zsidósodtak el. )


Nem kellene ennyire jónak és nagyszerűnek lennünk, mert úgy járunk, mint az egyszeri gyerek, akinek mindig azt mondták, hogy irigy vagy, és a végén mindenét elszedték, mert odaadta, hogy ne nézzék irigynek...


Nem is nézték, csak hülyének!


„Nem kicsit, hanem nagyon!”


Ezért is szeretnek velünk a zsidók játszani, mert mi nem vagyunk irigyek, csak.......


„Nem kicsit, hanem nagyon!”


Most gyűlölsz ezért?!


Gondoltam...


ÖSSZERAKTA
S.S.A