SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2011. április 22., péntek

.Goj a vágoállat .


Emberi szervekkel is kereskedtek az amerikai rabbik - A vesét 10 ezer dollárért vették és
150 000-ért adták


Amint arról korábban beszámoltunk, az egyesült államokbeli New Jersey államban, Brooklynban nemzetközi pénzmosó és politikai korrupciós bűnbandát tartóztatott le csütörtökön az FBI. Az összesen 44 letartóztatott többsége zsidó, köztük öt rabbi és más zsidó közéleti ember. Az izraeli Vállá!Hádásot című hírportál újabb részleteket közölt a hatalmas botrányról.

A bűnöző zsidók csütörtöki letartóztatásról készült fényképek
A bűnöző zsidók csütörtöki letartóztatásról készült fényképek

A letartóztatott zsidók között a pénzügyi bűncselekmények mellett izraeli donorok által adományozott emberi szervekkel kereskedő személyek is vannak. A zsidók ezen kívül hamisított luxuscikkeket is áruba bocsátottak.

Image
Az izraeli sajtó közben leközölte a 44 letartóztatott személy nevét, és az általuk elkövetett bűncselekményeket. A listáról megtudjuk például, hogy egy Lévi-Jichák Rosenbaum nevű brooklyni zsidót illegális szervkereskedés miatt vettek őrizetbe a hatóságok.

Image
A pénzmosás és egyéb pénzügyi bűncselekmények miatt lefogott tizennégy személy egytől egyig zsidó: Élijáhu Ben Hájjim, Smulik Kohén, Lévi Deutsch, Jesájáhu Ehrental, Mordeháj Fisch, Jolie Gertner, David S. Goldhirsch, Saul Cassin, Edmund Nahum, Abe Pollack, Lavel Schwartz, Binjamin Spirá, Náftáli Weber és Árjé Weiss.

Saul Cassin rabbi, Deal városka szefárd főrabbijának fia is a letartóztatottak között van. Vele együtt összesen öt rabbit vettek őrizetbe csütörtökön az FBI emberei. Az FBI három éven keresztül nyomozott a brooklyni és a New Jersey állambeli Deal városka szíriai és askenázi eredetű zsidó közösségein belül, míg fölgöngyölítettek a nemzetközi bűnbandát.

Image
A nyomozók kezdetben az Izrael közbeiktatásával elkövetett pénzmosás bűncselekményének szálait vizsgálták, miközben lebuktak az emberi szervekkel, elsősorban vesével, illetve luxuscikkekkel illegálisan kereskedő zsidók is.

Image
A politikai korrupció miatt letartóztatottak között a spanyol ajkú keresztények és az egy szál muszlim arab Máher A. Halíl díszes társaságában szintén sok a zsidó, mint például Jichák Friedländer, Simon Haber és Mose Altman.

Image
Az FBI állítása szerint a New Jerseyben letartóztatott zsidó szervkereskedők 10 ezer dollárért vásároltak egy vesét Izraelben, amit 150 ezer dollárért adtak el Amerikában. Tiszta haszon.

Júszef el-Kudszi




 Az Európai Unióba igyekvő ázsiai terrorállam által irányított illegális nemzetközi szervkereskedelem nem újdonság, az egészséges szellemű független sajtó már hosszú évek óta folyamatosan cikkezik róla. A Szent Korona Rádió egy tavaly novemberben megjelent hasonló témájú cikkében (lásd a cikk végén a kapcsolódó linket) is történt utalás arra, hogy az illegális nemzetközi szervkereskedelmet izraeliek irányítják, még a kommunista Kínában beszerzett "nyersanyagot" is többnyire zsidó cégek terítik szét a világban.
A sok ott lakó olasz származású maffiózó család miatt New Jersey államot már a nagy sikerű Sopranos filmsorozat előtt is State of Mafia-nak hívták, de a sok oda költözött izraeli és egyéb országokból beömlött zsidó bűnöző miatt ma már csak State of Jew Jersey-ként emlegetik. Gyakran az amerikai sajtóban az USA-nak USRAEL, New York városának Jew York City, a szervkereskedő zsidóknak International Jewish Transplant Mafia a neve. (És ha nem áll a sarkára a magyar nép, akkor Magyarországot két évtizeden belül State of Hunrael-nek, fővárosát angolul Jewapest-nek, németül Judapest-nek fogják hívni - Jack Corn)

A most lebukott zsidó bűnbanda tagjai közül többen is Jew Jersey-ben laktak, és a jó szervkereskedelmi érzékkel megáldott rabbik elsősorban az ottani zsinagógák látogatói között kutakodtak vesebeteg kuncsaftok után. Az FBI már évek óta nyomozott utánuk, de a zsidó bűncsoport tagjai az összeköttetéseik révén mindig időben fülest kaptak, ezért aztán sokáig nem sikerült semmit rájuk bizonyítani. Aztán jött Solomon Dwek. (Jól jegyezzük meg a derék zsidó nevét, mert lehet, hogy előbb-utóbb ő is az ingatlanos fajtársai után költözik az izraeliek által kolonizált Magyarországra - Jack Corn)
Solomon Dwek egy átlagos csaló és hazug zsidó ingatlanfejlesztő/kereskedő, aki az amerikai PNC Banktól különböző álberuházások ürügyén 51 és fél millió dollárt lopott. Miután lebukott, ritka esetként vádat emeltek ellene, és úgy nézett ki, hogy 30 évig nem keveredik a rendes emberek közé. Robert Muellernek, az FBI főigazgatója engedélyével azonban két évvel ezelőtt alkut kötött a hatóságokkal: vállalta, hogy fajtársai ellen dolgozik, beépül a New Jersey-i zsidó szervkereskedő és pénzmosó bandába és a büntetés csökkentése fejében informátorkodik egy kicsit.
A nagy fejű Salamon igyekezett megbízói kedvében járni, pedálozott, ahogy bírt, mert azért a Sing Sing nem olyan jó hely - annál sokkal jobb esténként a nehéz munkában megfáradt zsidó férfitestet egy izraeliek pénzén orosz/ukrán/belorusz bűnbanda által Amerikába becsempészett kelet-európai fehér bőrű szexrabszolga lány kiszipolyozott testén megpihentetni. Emellett Dwek úr - ezúttal az FBI és az IRS (adóhivatal) figyelő szemei előtt - veseközvetítéssel két év alatt több mint 3 millió dollárt halmozott fel, aminek nagyrészét zsidó szokás szerint előbb adómentes amerikai és izraeli zsidó alapítványok nevére, majd a közvetítői jutalék levonása után a saját számlájára utaltatta.
A vesék fekete piacaA vesék fekete piaca
A veseügyi főszervező Levy Izhak Rosenbaum rabbi ennél sokkal többet keresett. Rosenbaum mellett néhány más, most vád alá helyezett zsidó "üzletember" két vesecsere és pénzmosás között mellékállásban néger, mexikói és Puerto Rico-i illegális munkásokat (hogy ne kelljen adót és tb-t fizetni) minimális készpénzért dolgoztatva Gucci táskákat hamisított és nagy haszonnal hozott forgalomba a számtalan zsidó tulajdonban levő Brooklyn-i és Queens-i olcsó boltban.
Rosenbaumék 10 ezer dollárt fizettek Izraelben egy friss emberi veséért, és kis haszonnal, 160 ezer dollár készpénzért adták tovább. A rászorulóknak 80 ezret kellett előre kifizetni.
A kioperációt ők is izraeli kórházakban, legtöbbször az izraeli egészségügyi minisztérium közvetlen irányítása és felügyelete alá tartozó és a Tel Aviv-i orvosi egyetem Sackler karának keretein belül működő Greenberg Institute of Forensic Medicine orvosi műtőiben végezték. A dr. Yehuda Hiss vezette Greenberg Intézet Izrael egyetlen ilyen jellegű. ún. medicolegal szolgáltatást nyújtó intézménye, ahol évente kb. 2500 hullát "vizsgálnak" meg. Az izraeli börtönökben elhunyt palesztin foglyokat is ebbe az "orvosi" intézménybe szállítják, és a hozzátartozók gyakran csak az "ismeretlen körülmények között" vagy "váratlanul" vagy "szökés közben agyonlőtt" vagy "szívrohamban elhunyt" foglyok némi maradékát kapják vissza.
A beoperációt főleg az egyik New York-i zsidó kórházban, a Mount Sinai kórházban végezték a beavatott és Rosenbaum által készpénzben lefizetett megbízhatónak számító zsidó származású orvosok. A műtétek előtt és után extra ezrekért ők gyártották a megfelelő orvosi igazolásokat is.
Az izraeli donorok többnyire szegény színesbőrű vagy Kelet-Európából bevándorolt zsidók vagy arabok voltak, nem egy esetben a börtönökben halálra kínzott fiatal palesztin férfiakból operálták ki a szerveiket, amiket száraz jégbe hűtve, orvosi gyorspostával repítettek New Yorkba.
A pénz nagyrészét Saul Kassin, a zsidókkal kiválóan ellátott New York City Brooklyn városrészében található Shaare Zion zsinagóga főrabbija, Eliahu Ben Haim, a New Jersey állambeli Deal kisvárosban található Ohel Yaacob zsinagóga főrabbija, Edmond Nahum a Deal-i zsinagóga beosztott rabbija, Mordechai Fish, a Brooklyn-i Sheves Achim zsinagóga főrabbija és Lavel Schwartz rabbi tette el.
A rabbik a zsinagógákban és magánlakásokban halmozták fel a pénzt, és ott osztották el a kenőpénzeket is. A maradékot müzlis dobozokban tárolták, majd alkalom adtán több bankon keresztül hónapokig futatták, hogy tisztán kerüljön amerikai, izraeli és svájci bankszámlájukra. A szervkereskedő zsidó bűnbanda tagja volt még Arye Weiss, Shaul Amon, Yeshayahu Ehrental, Schmulik Cohen, Levi Deutsch, Binyomin Spira, Yolie Gertner, David Goldhirsh, Abe Pollack, Naftoly Weber, Moshe Altman, Itzak Friedlander és Shimon Haber.
A fenti eset csak ritka fehér hollónak tekinthető, mert a legtöbb szervkereskedelmi bűnügy soha nem került, és a jövőben sem fog nyilvánosságra kerülni. A zsidó vallás tiltja, hogy egy zsidó szerveket adjon egy gójnak, és a Talmud nem engedélyezi a fordítottját sem - de hát ugye az élni akarás a zsidókban mindig nagy és leküzdhetetlen érzés volt, ezért a zsidók megtalálták a módját, hogy a kedvükre csavarják ki még a saját törvényeiket is. Így aztán Izraelben egy - állítólag ritkán alkalmazott - 1953-as törvény (Anatomy and Pathology Act of the State of Israel) engedélyezi az Izraelben dolgozó orvosoknak, hogy életmentő esetben rokoni hozzájárulás nélkül vegyenek ki szerveket a friss hullákból. Ez összhangban van azzal az ősi zsidó törvénnyel, hogy a zsidó életek megmentése mindenek felett áll.
Izraeli, amerikai és orosz zsidó szervkereskedők adják-veszik a pácienseket és a donorokat a szerveikkel egyetemben Afrikában, Közel-Keleten, Európában, (nagyrészt a szegényebb keleti és déli országokban) Törökországban, Indiában, Bangladeshben, Oroszországban, a volt szovjet köztársaságokban, a Fülöp-szigeteken, Malajziában, de a kedvenc vadászterületük mostanában Dél-Afrikai Köztársaság, Zimbabwe és főleg a Kínai Népköztársaság. Zsidó kézben levő donor klinikák működnek többek között a Cseh Köztársaságban, Dél-Afrikában, Romániában, Bulgáriában, Moldovában, Ukrajnában, Grúziában és Oroszországban. A szervkereskedelem mellet zsidó kézben és izraeli irányítás alatt van a szintén illegális őssejtkezelés és kereskedelem az illegális nemzetközi petesejt kereskedelemmel együtt. Magyarországon "emberi test tiltott felhasználása" vádjával a közelmúltban fogták el egy nemzetközi őssejtkezelő orvosi bűnszövetkezet néhány tagját. Ők halott csecsemőkből és párhetes korban elabortált magzatokból nyerték, majd adták-vették és használták fel a Magyarországon is tiltott őssejtbeültetésekhez a szükséges sejteket. Az izraeli utasításokat mindig hűen követő budapesti bábkormány és erőszakszervezetei a most lebukott amerikai zsidó vesekereskedők ügyéhez és a romániai zsidó petesejt kereskedők ügyéhez hasonlóan nyomban elkezdte a ködösítést és a bűnözők kimosdatását.
Ha szükséges, akkor a zsidó vevőt az izraeli vállalkozó házhoz is szállítja, hogy az a saját szemével is megnézhesse vagy megtapogathassa a donorját. Avirham Y., egy gazdag jeruzsálemi zsidó egészen Grúziáig repült, hogy szemügyre vehesse azt, akitől az új veséjét vette. "Nekem nem kellett az Izraelben halottakból kivett döglött vese, azokat sokszor a robbantások következtében, vagy a busz alatt meghalt emberekből szedik ki, akik talán már órák óta az utcán feküdtek (...) én Grúziában találkoztam a donorommal, szép, erős, 22 éves paraszt férfi, pont olyan volt, mint amilyet elképzeltem magamnak" - nyilatkozta a szimpatikus zsidó Nancy Scheper-Hughes-nak, a kaliforniai egyetem munkatársának. Scheper-Hughes kisasszony tanulmánya az izraeli illegális szervkereskedelemről a The Courier 2001 július/augusztusi számában jelent meg.
Egy 43 éves gazdag Tel Aviv-i zsidó esetében jó pénzért a fél világ megmozdult: egy Los Angeles-i zsidó szervügynök, aki talált egy megfelelőnek tűnő szegény szicíliai olaszt, és aki hajlandónak mutatkozott arra, hogy eladja az egyik veséjét. Fontos szerepet játszott egy jordániai közvetítő, aki elintézte, hogy a műtétet Törökországban végezzék el. Az izraeli szervkereskedő cég a kaliforniai nevére bérelt egy különgépet, amely a Ben Gurion repülőtérről egy egész orvoscsoporttal és nővérekkel a fedélzetén repült Isztanbulba, ahol az izraeli orvosok beépítették a páciens újonnan vásárolt veséjét. (The New York Times Magazine, 2001 május 31.)
Szintén Nancy Scheper-Hughes írt arról egy másik tanulmányában, hogy a zsidó emberkereskedők sokszor emberrablókat bérelnek fel, hogy Braziliában, Bulgáriában és Romániában (az utolsó kettőben többnyire cigány származású) gyerekeket raboljanak el, vagy vegyenek meg a szüleiktől/rokonaiktól és egy előre megbeszélt országban és helyen öljék meg őket. Gyakran előfordult, hogy a zsidók álörökbefogadási ügynökségeket létesítettek a harmadik világ országaiban, ahonnan az "örökbe fogadott" 10-14 éves gyerekeket külföldre vitték és a várakozó donor közelében dróttal megfojtották. A közelben levő rendelőkben aztán azon nyomban kiszedik a még meleg friss és üde szerveket, és a futárok már szállítják is Izraelbe, vagy egy közeli városba, ahol a várakozó beteg megkapja a megölt gyermek veséjét, vagy egyéb zsenge szervét. Amíg a brazil kormány közbe nem lépett, addig a zsidó szervkereskedők 1985 és 1990 között évente 3000 (hetente durván 58-60) gyereket vittek ki az országból, és ezek közül több mint 2000 került különböző módon Izraelbe. A többi országból Izraelbe vitt gyerekek száma ismeretlen.
Scheper-Hughes riportját akaratlanul is megerősítette az izraeli Haaretz újság 2001 december 12.-i számában megjelent írás, amely az izraeli zsidók romániai "örökbefogadási" gyakorlatával foglalkozott. A cikk szerint a zsidó "örökbefogadási" ügynökségek és zsidó "üzletemberek" Romániában (Nyugat-Romániában, tehát Erdélyben) is megjelentek, és ezeknek a törvényellenes működése a sok lakossági panasz nyomán végre a korrupt romániai hatóságoknak is szemet szúrt. A bukaresti szociális és munkaügyi minisztérium levélben kérte az izraeli nagykövetséget, hogy adjon át egy listát azokról a Romániából örökbe adott és Izraelbe vitt gyerekekről, akiket az utóbbi években Izraelben élő "nevelő szülők" "fogadtak örökbe." (hogy a románoknak miért nincsen erről saját nyilvántartásuk, és miért kell utólag egy valószínűleg hamisított adatokkal teli izraeli válaszra várniuk, arról nem szól a fáma) A román minisztérium végül a vizsgálat végéig felfüggesztett minden izraeli vásárlók által folyamatban levő "örökbefogadási" ügyet.
A moldovai Minghia falu nyomorultul szegény lakosainak egyetlen komoly pénzkereseti forrása a vese eladás volt. A faluban 14 fiatal, 20-32 év közötti férfi adta el a veséjét izraeli "üzletembereknek", egy bizonyított esetben pedig a zsidók egy frissen végzett mérnökből tudta és akarata ellenére egyszerűen kilopták a veséjét. Sergei T.-t munkavállalási ígérettel Isztanbulba csábították, a munkát azonban nem kapta meg, mert "az állást már sajnos betöltötték." Azt mondták neki, hogy a hazafelé tartó repülőjáratra csak akkor tud pénzt szerezni, ha ad egy kis vért. Elaltatták, és mikor felébredt a "véradásból", akkor egy égő érzetű, fájdalmas, szép hosszú vágást talált a bal oldalán. A világ egyetlen nyíltan rasszista és fajgyűlölő terrorállamából érkezett orvos közölte vele, hogy most már csak egy veséje van, és felajánlott neki 3000 dollárt. Ha nem fogadja el, akkor kiteszik a török magánklinikából az utcára, és beszüntetik az utókezelését. Sergei elfogadta az ajánlatot. Törökországban a török egészségügyi hatóságok tudtával az izraeli piac kielégítésére mind a mai napig virágzik az ilyen fajta szervkereskedelem. A donorok zömmel Anatóliában, belső Törökországban élő szegény sorsú emberek, a vevők 97 százaléka amerikai és izraeli zsidó. A zsidók általi veseigény és vásárlás már odáig fajult, hogy képmutatóan aljas és felháborító módon Izraelben már a kormány által finanszírozott állami egészségügyi biztosítás is fizeti ezeket az illegális törökországi műtéteket. A zsidók által veseileg kirabolt szerencsétlen moldáv mérnök történetét először Sue Lloyd Roberts írta meg a BBC honlapján, majd pár nap múlva, 2001 augusztus elsején az Australia Broadcasting Corporation is riportot adott le róla. A cikkek napvilágra kerülése után a moldáv rendőrök minden oda látogató izraelit nyíltan követnek az utcán, emiatt a faluban a veseeladások ha nem is szűntek meg teljesen, de a tranzakciók áttolódtak a fővárosba, Kisinyovba.
Álljon itt emlékeztetőül néhány, szintén több évvel ezelőtt napvilágra került és nagy port felkevert, zsidók által elkövetett szervkereskedelmi bűncselekmény:
--
1993 június 19.-én Beersheba-ban, a Negev sivatag legnagyobb izraeli településén egy palesztin férfi közlekedési baleset áldozata lett. Az izraeli hatóságok nem találtak nála iratokat, és "a legnagyobb erőfeszítésük ellenére" később sem tudták azonosítani. A helyi kórházban ezért kikapták a máját, tüdejét, szívét és a mindig hiánycikknek számító veséit, és a szemita ősellenség alkatrészeit 5 különböző zsidóba ültették át. Az izraeli lapok beszámoltak az esetről, az egyik lap a címoldalán nagy betűkkel Organ Robbery-nek (szerv rablásnak) nevezte a történteket. A hatóságokat meglepő módon a vallásos zsidók többsége felháborodottan vette tudomásul, hogy Izraelben ilyen megtörténhet.
Az Ukrinform (ukrán hírügynökség) 2001 november 23.-i jelentését követően 2002 január 7.-én és utána több ukrán lap is felemlegette egy Izraelben gyanús körülmények között elhunyt ukrán férfi történetét. A rokonai szerint makkegészséges 39 éves férfi (nevét nem hozták nyilvánosságra) Izraelben vállalt munkát, ahol pár hét múlva "váratlanul" elhunyt. A halál oka az izraeli halottkém szerint "mérgezett szénsavas és alkoholos ital" nagymértékű fogyasztása volt. A rokonok meglepődtek, mert emberük ritkán és kevés alkoholt fogyasztott, és akkor is csak vodkát. Az ukránt a zsidók becsomagolták, hazaküldték Kmelnyicki megyében lévő falujába, ahol az a meglepetés érte a gyászolókat, hogy a rokon a szívét Izraelben hagyta. Az ukrán ügyészség kezdeményezésére az Interpol nyomozást indított, aminek eredményéről eddig még nem érkezett jelentés.
Nem sokkal később Alastair Sinclair skót turista sem a saját lábán hagyta el a zsidók által meggyalázott Szentföldet. A férfit máig titokban tartott indokkal Jeruzsálemben az izraeli hatóságok letartóztatták. A börtönben a fiatalember gondolt egyet és "felakasztotta" magát, ezért porhüvelyét nyomban a Greenberg Intézetbe fuvarozták. Hiss doktor csapata nyomban rávetette magát, alaposan megvizsgálta, majd utána őt is feltették egy Edinburgh-ba tartó repülőre. A szemeit törölgető család itt is nagyon csodálkozott, mert Alastair az ukrán kollégához kísértetiesen hasonló módon Tel Aviv-ban felejtette a szívét, a gerincoszlopának azzal a részével együtt, ami a felakasztást bizonyíthatta volna. Az antiszemita rokonok arra gyanakszanak, hogy az egyedül turistáskodó Sinclair urat Izraelben valamilyen módon megölték, a szívét egy beteg zsidóba operálták be, és a bizonyítékként szolgáló nyaki gerincdarabot kiszerelték és megsemmisítették. Erre vonatkozó bizonyíték azonban a mai napig nem került elő. A szülőket a körülmények arra kényszerítették, hogy polgári pert indítsanak Izraelben a gyerekük kioperált szerveiért, hogy a keresztény vallásuknak megfelelően azokat is eltemethessék a test többi részével együtt. A per sorsa és végkifejlete ismeretlen.
2001 december 30.-án a megszálló zsidó terrorcsapatok Khan Yournis falu határában "tisztázatlan körülmények között" megöltek 3 (két 15 éves és egy 14 éves) palesztin fiút. A halott gyerekek utolsó előtti útja ezúttal is a Greenberg Intézetbe és Hiss doktor karmai közé vezetett. Mengele utóda egy héten át, 2002 január 6.-áig matatott a hullákkal, akkor kapták meg a rokonok, akik még aznap eltemették őket. Egy arab származású izraeli parlamenti képviselőnek, Ahmad Tibi-nek a Greenberg Intézet nevének hallatán gyanús lett az ügy, és a palesztin hatósággal exhumáltatta, majd palesztin orvosokkal megvizsgáltatta a halottakat. Utána megkérdezte a Knesszetben Nessim Dahhan akkori izraeli egészségügyi minisztert, hogy mi történt a Greenbergben az oda szállított meggyilkolt gyerekekkel. Dahhan okos válaszában kifejtette, hogy: "nem tudom megcáfolni azokat a feltételezéseket, miszerint néhány elhunyt szervét az orvosaink felhasználják tudományos kutatásokra." Tibi erre bizonyítékokat adott át a zsidó országgyűlés egészségügyi bizottságának tagjainak, miszerint a fiúkból Hiss és társai kiszedték a szíveket, veséket és az egyikükből a májat is. A sztorit a zsidó és a nemzetközi média a Beersheba-i eseten okulva már teljes mértékben elhallgatta.
A két mellékelt fénykép már hosszabb ideje "találgatásokra kényszeríti" a nemzetközi szakértőket. A képeket állítólag a Greenberg Intézetből csempészték ki, és minden valószínűség szerint néhány szerv kioperálása után készültek. (A kicsempészést Greenbergék nem erősítették meg, de nem is cáfolták) A súlyos, roncsolásos kar- és koponyasérülést szenvedett halott férfi testén a hosszú vágás megerősíti azt a feltételezést, hogy a halála után valakik kicsemegézték belőle az épségben maradt és még felhasználható szerveit.
Hazánkban ijedt csend és súlyos zsinagóga illat lengi körül ezt a kérdést (is), pedig számtalan olyan esetről tudnának mesélni a magyar hozzátartozók is, amikor a kórházban elhunyt rokonaikat gyanús vágásokkal, varratokkal vagy ismeretlen anyaggal kitömött és/vagy behorpadt mellel/hassal kapták vissza közvetlenül a temetés előtt.
Több más orvos mellett a kérdés egyik hazai szakértőjeként tartják számon Julow Jenőt, aki korábban a Szent János kórházban dolgozott. A János dolgozói és a volt betegek hozzátartozói között már az 1990-es évek eleje óta keringenek történetek arról, hogy a nagyhírű professzor osztályán a hozzátartozók tudta és beleegyezése nélkül balesetben vagy hirtelen agyvérzésben elhunyt fiatal betegekből átültetésre alkalmas szervek tűntek el.
Dr. Julow Jenő 1989-től 18 éven át a Szent János Kórház Idegsebészeti Osztályát vezette. Ebben a kórházban fejti ki áldásos tevékenységét orvos-igazgatóként a bolsevik Havas Szófia is. A természet törvényei szerint a több mint fél évszázad alatt reménytelenül elhervadt Szofi néni a hasonlóan tündöklő szépségű Kósáné, Kovács Magdi és Lendvai Ildi cenzorügyi szakértő társaságában a Magyar Szocionista Párt képviselőjeként az Országgyűlésben a mandátumáról még idejében lemondott Csehák Juditot pótolja. Szofika a hírhedt kommunista verőlegény, Horn "Pufajka" Gyula görbe lábú unokahúga, aki egyetlen alkalmat sem mulaszt el, hogy az 1956-os forradalmat kéjes örömmel gyalázza.
Nagybátyja jó szocialista módjára már régen cselekvésképtelen élő halottá itta magát. A rossz emlékű pufajkás életben tartására évente több millió forintot költenek a jószívű magyar adófizetők.
(Jack Corn, Szent Korona Rádió)