SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2011. április 22., péntek

Kannibál orvosok jöhetnek Magyarországra dolgozni? (Sokkoló fotókkal)
Egy abortusz műtéteket végző orvos megette az eltávolított emberi magzatokat. Egy másik orvos sorozatban meggyilkolta kis jövedelmű betegeit. Kínában állami cég árulja az emberi szerveket.

Emberi lábszárat evő öregasszonyEmberi lábszárat evő öregasszony

Senki előtt nem titok, hogy a szocionisták ámokfutása miatt a magyar egészségügy soha nem látott mélyre süllyedt. A hazai egészségügyi személyzet az orvosokkal együtt tömegesen távozik Nyugatra. A súlyos orvoshiány pótlására a Gyurcsány-féle bábkormány harmadik világbeli "orvosokat," köztük arab, kínai és indiai származású "szakembereket" toboroz magyarországi munkára.

Azok meg szívesen jönnek, mert ebben a keleti végeken vegetáló EU országban némi EU-s gyakorlatot szerezhetnek. Szakmai tudásuk, az arab, kínai vagy az indiai egyetemeken szerzett képzettségük a szülőhazájukban lehet, hogy elegendő, de koránt sem biztos, hogy Magyarországon is megfelel.
Nálunk letelepedni vagy huzamosabb ideig megmaradni a legtöbbjük nem akar, a nehéz magyar nyelvet csak úgy ahogy tanulják meg, a más vallási, nyelvi és kulturális környezetből jött "orvosok" csak látszólag, vagy még úgy sem kötődnek a magyar betegeikhez. Valódi céljuk, hogy az önéletrajzukba beírhassanak egy EU országban szerzett pár éves szakmai gyakorlatot, és az itt megszerzett kezdőtőkével minél előbb tovább álljanak egy sokkal jobban fizető nyugat-európai országba, Kanadába vagy az Egyesült Államokba. Garancia nincs rá, így csak remélni lehet, hogy az alábbi történetek hazánkban nem fognak megismétlődni.

Még a borzalmas bűncselekményekhez szokott amerikai közvéleményt is megdöbbentette az az eset, mikor egy abortusz műtéteket végző indiai orvos megette az eltávolított emberi magzatokat. Egy másik indiai orvos sorozatban meggyilkolta kis jövedelmű betegeit, hogy az ilyen módon felszabadított ágyakat már másnap kiutalhassa a jól fizető pácienseinek.

Az Indiából bevándorolt Krishna Rajanna a 90-es évek végén nyitotta meg orvosi rendelőjét a multikulturalizmussal éppen csak ismerkedő Kansas City városában. Az amerikai betegek azonban gyorsan elpártoltak tőle, mert a rendelőben található piszok és rendetlenség hazájának szegénynegyedeiben uralkodó állapotokat idézték. Pár hónap múlva az indiai kollégák tanácsára Rajanna a gyógyító munkájának súlypontját a biztos bevételi forrást jelentő abortusz műtétekre helyezte át.
Az amerikai szövetségi és állami egészségügyi szabályok betartásáért felelős helyi hivatalok a rendelő megnyitásának pillanatától kapták a panaszokat a cigányok őshazájából érkezett orvos munkájára. A rendszeressé váló ellenőrzések következtében az "orvos" írásbeli figyelmeztetéseket, majd pénzbüntetést kapott. A panaszáradat azonban folytatódott, és egy köztörvényes bűncselekményre utaló állampolgári bejelentés kivizsgálására a városi seriff, William Howard nyomozót küldte ki a helyi lakosok által kedvesen "horror házának" hívott abortusz klinikára.
"Több évtizedes rendőri munkám tapasztalatai után abban a hitben voltam, hogy nekem már nem tudnak sok újat mutatni vagy mondani, (....) mikor beléptem a rendelőbe, észrevettem, hogy a falak mentén a földet vastagon beszórták rovarirtóval és több döglött egér volt félrerúgva a sarkokba (.....) dr. Rajanna ruházata büdös volt, feketén piszkos kézzel, hosszú, ápolatlan, összeragadt hajjal és barna foltos utcai ruhában mezítláb fogadott és kérésemre hosszú ideig keresett valamilyen lábbelit, végül talált egy gumicsizmát, amit felhúzott (.....) a rendelő minden helysége gyengén megvilágított és piszkos volt, az orvosi pihenőszobában több napja elmosatlanul hagyott edényeken svábbogarak voltak, nem találtam veszélyes hulladékokat tároló speciális konténereket, és kérdésemre az egyik dolgozó azt nyilatkozta, hogy a veszélyes hulladékokat a napi szemétbe keverve szokták kitenni az utcára (....) a műtőszoba padlóján nagyméretű, száraz, barnás, valószínűleg alvadt vérfoltok voltak, a levett vérminták és egyéb vizsgálatra váró anyagok szobahőmérsékleten, nyitott edényben, név és minden jelölés nélkül hevertek az asztalokon (....) fényképek és tanúvallomások bizonyítják, hogy az abortuszok után emberi maradványokat húztak le a vécén és az egyik dolgozó azt állította, hogy többen is látták, mikor az eltávolított magzatokat Mr. Rajanna nejlonzacskóban a hűtőszekrénybe tette és később az apróra vágott emberi magzatokat levesporba keverve mikrohullámú sütőben átmelegítette és félig nyersen megette" - sorakoztak a megdöbbentő vádak Kansas City Police Department nyomozójának írásbeli jelentésében.
Howard rádióján jelentette a látottakat, majd a seriff utasítására nyomban bezárta a rendelőt és további nyomozás és mintavétel céljából biztosította a helyszínt. A tisztiorvosi szolgálat emberei levetkőztették Rajanna-t, ruháit a testéről vett mintákkal és a hűtőszekrények tartalmával együtt további orvosszakértői vizsgálatra laboratóriumba küldték, majd jegyzőkönyvbe vették a dolgozók vallomásait. Az igazságügyi szakértők és bűnügyi helyszínelő csoportok szakvéleménye megerősítette Howard nyomozó jelentésében leírtakat. Kansas állam kormányzója azonnali hatállyal bevonta az indiai orvos működési engedélyét és jelenleg a bűnügyi eljáráson kívül a tisztiorvosi szolgálat és három másik állami hatóság is nyomozást folytat Krishna Rajanna ügyében.


Az abortusz útján "megszerzett" magzatok jóízű elfogyasztása nem csak Indiában, de Kínában, Fülöp-szigeteken és Ázsia más országaiban is gyakori. Az egy gyermekes családmodellt erőltető kommunista Kína több tartományában a közértek polcain sorakoznak a magzatok vagy korán elhalt vagy szándékosan megölt csecsemők agyvelejéből készített ízletes befőttek és konzervek.
Az indiai és ázsiai népek között a mai napig tartja magát az a hit, hogy az abortált magzatok ill. a néhány óra vagy nap után elhalt (megölt) csecsemők elfogyasztása meggyógyítja a betegeket, a lógó hímtagoknak visszaadja a férfierőt és a meddő asszonyok a következő próbálkozás után fejreállás nélkül is nyomban teherbe esnek.Az abortuszt végző ázsiai "orvosok," sámánok, varázslók és bábaasszonyok a magzatos vacsora utáni maradékot sem dobják a kutyáknak, hanem szárítva vagy egyéb módon tartósítva a környék piacaira viszik, ahol jó pénzért eladják a rászorulóknak. Amerikai szervezetek már több sikertelen kampányt indítottak a központi kínai kormány ellen, követelve, hogy a szocialista kapitalizmust építő Kína törvényekkel tiltsa meg a magzatokkal és az elhalt csecsemők testének felhasználásával történő orvosi kísérleteket, a kozmetikai iparban történő felhasználásukat és az ezekből készült termékek exportját.
Kínai Népköztársaság emellett a világ legnagyobb emberi szervkereskedője. Az évente százával kivégzett politikai foglyokat, vagy a kínai gulágok börtöneiben fiatalon elhunyt rabokat nagyon ritkán kapják vissza a hozzátartozók, mert a dolgozó nép tulajdonát képező hullákból kiveszik a veséjüket, májukat, tüdejüket, retinahártyájukat és egyéb, még hasznosítható vagy eladható alkatrészüket, amiket egy hivatalos kínai állami cég az erre szakosodott izraeli és más nemzetközi vállalkozásoknak nagy haszonnal elad.
Az alábbi felsorolás Kínából kicsempészett és angolra fordított, abortált magzatokból és elhunyt csecsemőkből kioperált szervek megnevezését és árait tartalmazza. A politikai foglyok öregebb szervei azonban még ennél is jutányosabb áron kaphatók.
Lehet náluk rendelni pl. agyalapi mirigyet
Többek között lehet náluk kapni, vagy ha éppen nincs raktáron, akkor lehet rendelni kikapart magzatot vagy frissen elhunyt csecsemőt egészben, májat, lépet, csecsemőmirigyet, hasnyálmirigyet, agyalapi mirigyet, vékonybelet, vastagbelet, végbelet, vesét, mellékvesét, frissen vágott végtagokat, frissen remegő agyvelőt, csontvelőt, gerincvelőt, frissen kapart szemet, frissen vágott fület, bőrdarabokat, tüdőt, szívet, (kívánságra, némi felárral egyben is) egybe magzatot, (kívánságra 8 hetesnél fiatalabbat is) végtagok nélküli magzat törzset, köldökzsinór vért deciben, komplett gerinc oszlopot, stb.
Unprocessed Specimen (> 8 weeks) $ 70
Unprocessed Specimen (< 8 weeks) $ 50
Livers (< 8 weeks) 30% discount if significantly fragmented $150
Livers (> 8 weeks) 30% discount if significantly fragmented $125
Spleens (< 8 weeks) $ 75
Spleens (> 8 weeks) $ 50
Pancreas (< 8 weeks) $100
Pancreas (> 8 weeks) $ 75
Thymus (< 8 weeks) $100
Thymus (> 8 weeks) $ 75
Intestines & Mesentery $ 50
Mesentery (< 8 weeks) $125
Mesentery (> 8 weeks) $100
Kidney-with/without adrenal (< 8 weeks) $125
Kidney-with/without adrenal (> 8 weeks) $100
Limbs (at least 2) $150
Brain (< 8 weeks) 30% discount if significantly fragmented $999
Brain (> 8 weeks) 30% discount if significantly fragmented $150
Pituitary Gland (> 8 weeks) $300
Bone Marrow (< 8 weeks) $350
Bone Marrow (> 8 weeks) $250
Ears (< 8 weeks) $ 75
Ears (> 8 weeks) $ 50
Eyes (< 8 weeks) 40% discount for single eye $ 75
Eyes (> 8 weeks) 40% discount for single eye $ 50
Skin (> 12 weeks) $100
Lungs & Heart Block $150
Intact Embryonic Cadaver (< 8 weeks) $400
Intact Embryonic Cadaver (> 8 weeks) $600
Intact Calvarium $125
Intact Trunk (with/without limbs) $500
Gonads $550
Cord Blood (Snap Frozen LN2) $125
Spinal Column $150
Spinal Cord $325
Indiában közegészségügy gyakorlatilag nem létezik, és a népesség négyötöde a legminimálisabb egészségügyi ellátásban sem részesül. Kihasználva az angol nyelv ismeretét, az indiai orvosok nem törődve hazájuk áldatlan állapotaival, évtizedek óta ezrével vándorolnak ki az Egyesült Államokba, Kanadába és Ausztráliába. Többségük igyekszik megszerezni az adott országban való működéshez szükséges szakvizsgákat és engedélyeket, de előfordul, hogy az újonnan érkezett honosított diploma nélkül kezd el praktizálni. Az angolul kaffogva beszélő indiai orvosok minden emberi és erkölcsi normát semmibe vevő, gátlás nélküli pénzhajhászásáról legutóbb egy Ausztráliából megszökött indiai orvos esetét bemutatva cikkezett a világsajtó.


Az ausztrál újságokban csak "Dr. Halálnak" és "Bundaberg mészárosának" nevezett Jayant Patel ellen Queensland állam ügyészsége és a tartományi parlament Anthony Morris által vezetett Crime and Misconduct Commission nevű bizottsága az egész világra szóló körözést adott ki. Patelt a queenslandi Bundaberg kórház feljelentése alapján az ausztrál szövetségi főügyészség 87 rendbeli gyilkossággal gyanúsítja. A Morris-bizottság munkáját nagyban nehezíti, hogy a vád alá helyezett "orvos" szinte minden kórlapot, műtéti naplót és egyéb orvosi feljegyzést a vizsgálat megindítása után ellopott vagy meghamisított.
A vádiratban többek között szerepel, hogy nővérek szemtanúi voltak, hogy Patel bement a súlyos, de nem életveszélyes állapotban fekvő betegek szobájába és egyszerűen elzárta az infúziós palack pillangószelepét. Az ilyen módon meggyilkolt emberek váratlanul felszabadult ágyát Patel már másnap kiutalta a jól fizető pácienseinek. A műtéteknél segédkező személyzet tagjai szemtanúi voltak annak is, mikor Patel egy operáció során egy hosszú, vérelvezetésre szolgáló tűvel, minden szakmailag indokolható ok nélkül több mint ötvenszer szíven szúrta a betegét, aki a "kezelés" után már nem is tért magához és pár órával később elhunyt. Előfordult az is, hogy egy életveszélyes állapotban levő beteget Patel nem engedett át további kezelésre a szomszéd kórházba, arra számítván, hogy a halála után az ő ágyát is más, gazdagabb betegnek adhatja át.
Toni Hoffman, a kórház intenzív osztályának vezető nővére elmondta, hogy a kétségbeesett nővérek már egy földalatti, illegális betegmentő szolgálatot is szerveztek, hogy minél több ember kerülje el Patel doktor "gyógykezelését". A halál orvosa ellen Ausztráliában eddig több mint száz büntetőjogi per indult.
Patel azért költözött népes családjával Ausztráliába, mert az orvost két amerikai államban, New Yorkban és Oregonban már korábban eltiltották hivatásának gyakorlásától és az USA-ban már sehol nem tudott elhelyezkedni. A meghamisított önéletrajzát az ausztrál hatóságok elmulasztották ellenőrizni és így Patel rövid ottani működése nyolcvanhét ember életébe került.
Az ausztrál főügyészség információi szerint Patel a queenslandi vizsgálat eredménye elől az USA-ba menekült, és valószínűleg az Oregon állambeli Portland városában bujkál. Legutóbbi washingtoni tárgyalásai során a queenslandi miniszterelnök személyesen kérte Jayant Patel elfogását és kiadását az amerikai főügyésztől.


Bízzunk benne, hogy sem a kannibál Rajanna urat, sem a bujkáló Patel urat, sem kínai vagy izraeli szervkereskedőket nem fogunk látni az egri Markhot Ferenc Kórház, vagy más magyarországi kórház és rendelőintézet környékén.
(Jack Corn

***************************************************************************
Jó lenne már tisztázni azt a tévhitet, hogy a cigányok Indiából származnak! De még csak nem is Spanyolországból, mind ahogy Győzike egyik nyilatkozatában ábrándozott! Ha Indiában megkérdeznek egy indiait, hogy a cigányok honnan származnak, szinte kivétel nélkül rávágják, hogy Izraelből!(habitusuk is azonos...)
Egyébként a gipsy szó az Aegypton-ból származik, akkoriban elegánsabb volt azt mondaniuk, hogy Egyiptomból jöttek, mint hogy Izraelből. De India? Még az indiaiak is antropologiai szempontból erősen különböznek, ellenben a zsidók mind habitus, mint antropologiai szempontból erősen hasonlóak a cigányokhoz!

S.S.A