SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2011. április 29., péntek

SZERVEZÖDIK A ROMA HABIRU HADOSZTÁLY .PÁLYÁZATI FELHÍVÁS


Akarod tudni milyen az élet angyalbőrben? Kíváncsi vagy a testi és pszichés kondíciódra? Akkor gyere velünk Tatára és a számlára se legyen gondod!
A Honvédelmi Minisztérium és az Országos Roma Önkormányzat várja mindazokat az elsősorban roma származású 17 és 25 év közötti középiskolás vagy középiskolát végzett fiúkat és lányokat, akik szívesen részt vennének egy különleges katonai túlélő táborban.

2011. július 04-től július 11-ig nemcsak speciális katonai programokra, hanem szabadidős rendezvényekre is vendégül látja az érdeklődő fiatalokat a Honvédelmi Minisztérium. Számos "túlélési" gyakorlat- például fegyver és lövészeti bemutató mellett - a roma identitás és kultúra rejtelmeibe is betekinthetést nyerhetnek a jelentkezők. Nem titkolt célunk, hogy megismertessük - és megkedveltessük a roma fiatalokkal a katonaélet szépségeit, továbbá ismertessük a tiszti, tiszthelyettesi és szerződéses katonai pálya sajátosságait, lehetőségeit és előnyeit.Jelentkezni 2011. május 31-ig lehet az alábbi címen:

Honvédelmi Minisztérium Humánpolitikai Főosztály, Horváth Melitta főhadnagy, 1055 Budapest, Balaton utca 7-11.
A pályázatot a szerepeljen néhány mondat arról, hogy miért szeretnél a túlélőtáborban részt venni. A sikeres pályázókat legkésőbb 2011. június 20-ig levélben értesítjük.

                                          

                                                                                                        

Hívd a 061 474-1111/ 21-272 melléket vagy érdeklődj bátran Várnai Márton úrnál. (Gandhi Közalapítvány, 0672/510 702 telefonszámon, vagy a varnaimarton@gmail.com e-mailcímen).
http://www.kormany.hu/hu/honvedelmi-miniszterium