SZÁMLÁLO

free counters

MINDIG

2011. április 24., vasárnap

Holdkelte (Moon Rising Full Lenght) magyar felirattal..EGÉSZ ESTÉS FILM





Egy rajzfilm a bankrendszerről - pénz vs. szabadság

E rendkívül szórakoztató és egyben informatív rajzfilm címe: Az amerikai álom.
Azonban a mondanivaló ugyan annyira, ha nem még inkább aktuális itthon, kis hazánkban, ahol a devizahiteleseket talán még nagyobb számban buktatták be, mint odakinn a subprime-osokat. Akit érdekel, milyen folyamatok húzódnak meg a dolog hátterében, és hogy kik irányítják a világ pénzügyi folyamatait, annak nagyon ajánlom a film megtekintését.



Az orosz hírszerzés információi szerint a NATO szárazföldi beavatkozást tervez Líbiában - írja a Lenta.ru orosz online lap. A művelet április végén indulhat meg.
Korábbi hírek szerint mozgósították az amerikai USS Bataan tengerészgyalogos egységet. A USS Kearsarge partraszálló hajó már Líbia partjainál van, jelenleg kutató-mentő feladatokat lát el...de nem sokáig. Habár a mainstream források humanitárius segítségnyújtásról beszélnek, de akik igazán értik és látják, hogy mi megy a világban azt az ilyen szójátékok nem tudják megtéveszteni. Már nagyon jól tudni, hogy a globalisták miben mesterkednek, s köztük Henry Kissinger is, aki mostanság Rockefeller inasaként -- nagy fejfájások közepet járja a világ, hogy kikényszerítse a líbiai partraszállást, ami egyébként hő vágya a Háromaldalú Bizottságnak is és a testvérének a Bilderberg-csoport is.
Jim Tucker a Bilderberg-csoport nyomozója, akinek hitelességét a korábbi állításainak beigazolódása bizonyít, elmondja, hogy egy hatalmas konfliktust akarnak kierőszakolna a jövő év során a Közel-Keleti helyzeten át, egyre több háborús helyzetet teremtve, hogy a Globális Elit végleg eltörölje a riválisait és átvegye a hatalmat az egész Föld bolygó felett....itt és most...
Közel-Kelet nincs messze a háborútól, csak egy aprócska szikra kell és kész. Szerintem ezt meg fogják lépni; a puskaporos hordó mindkét oldalon ott áll.  Amennyiben a nemzetközi közösség nem szavazza meg a palesztin államot, akkor annak beláthatatlan következményei lehetnek – igyekezett óvatosan fenyegetőzni Abbász. „Nem tudom, hogy mi lesz a következő lépés, de lehet, hogy veszélyes lesz; a harmadik intifáda kérdésében azonban nem én döntök” – intette meg előre a nemzetközi közösséget a palesztin elnök.


ARANYKOR

Az alábbi interjú egy rendkívül mélyérzésű személlyel készült, aki aggódó tekintettel vizsgálta a világot és benne az emberek sorsát, figyelmeztetve a közelgő és elkerülhetetlen összeomlására, mert nem lesz mindig így ahogyan most van; nem lesz mindig tankolni való, s nem lesznek mindig nyitva a boltok sem....mert ez a "fenntartható fejlődés" fenntarthatatlan.
Szó esik a "minden az olajról szól" témáról az élelemről, a hamis pénzrendszerről, ami ezt a mű világot vezeti, az interjú közben lelki fröccsel is gazdagodhatunk, ráébresztve arra, hogy mi embereket nem lehet bezárni ebbe a mű-világba. Ki tudnánk törni ebből az összeesküvés szőtte csapdából (mert valószínű, hogy mondjuk a kő-olajból nem fogytunk ki csak visszatartják,  pusztán a káosz kedvéért), ha visszaállítanánk a helyes értékrendszerünket, ...ha visszatérnénk azokhoz a dolgokhoz, amikre valóban szükségünk van a teljes élethez. A lényeg, hogy ne várjunk a politikusokra....nekünk kell elkezdeni valamit...az elit bábui sosem fogják elmondani, hogy mi van, mi a probléma és mi a megoldás.

ARANYKOR

Holdkelte (Moon Rising Full Lenght) magyar felirattal

Megjegyzesként a feltöltő: A filmet azért fordítottam le mert sokak, amikor meséltem "A már létező technológiákról!!!" nem hittek nekem. Ebből is latszik, mennyire pusztít a szimpla lakosság között a teljes népbutítás, amelyért a kormányunk a felelős! Igen. Ember készítette UFO-k már legalább 1938 óta repkednek. Az illuminatusok világszerte titkolták ezt. Véleményem szerint a Holdraszállás az Apolló űrhajókkal, amit mutogatnak lehetetlen volt de...azokkal a katonai UFO-val (amelyekre számos fényképes bizonyíték is szolgál), volt csak lehetséges (ide megjegyzésként elmondom, hogy az én véleményem szerint még azzal sem járt ember a Holdon szerk.). Ismétlem, Tesla mar 1902-ben olyan autót hozott létre, amely önmagának generálta a tiszta energiát....

Mindaz, ami itt elhangzik "túlzásnak" fog hangzani. Ahhoz, hogy tisztább képet kapj a dolgokról itt az ideje, hogy elolvasd azokat a könyveket, amiket direkt kihagytak az iskolai oktatásból, hogy Téged lebutítsanak.

Egy kis segítség...
1, A mar 30 éve létező hídégfúzió (vízzel működő motorok eltitkolása, hogy továbbra is olajat vegyünk a bankár-családoktol)

2, Ingyen energia felfedezése (free energy, bendini motor) amelynek az alapköveit 1902-ben Nikola Tesla mar lerakta és ezert a bankárcsalad-nagytőkések diszkreditálták és tönkretettek hogy ISMÉTELTEN olajat vásároljunk. ...A sor nagyon hosszú és amíg TE MAGAD nem kezded ÖNMAGADAT edukálni addig csak azt a hülyeséget tanulhatod meg, amit a direkt lebutító közoktatás ad.
ARANYKOR